Siz mat diyorsunuz yani..bana göre tam mat değil..benim istediğim matlığı veren sonax mat effect..
Ben ikisinide kullandım mat effect ten devam ediyorum..siz memnunsanız sorun yok.iyi günlerde kullanın
Aliexpress'ten muadilini alsaydınız keşke. Ben uzun zamandır kullanıyorum bir sıkıntı yok. @onurçiko daha fazla kullanıyor. Kendisine de sormak lazım. Bu paraya 7 tane alıp her panelde ayrı eldiven kullanabilirsiniz.
Ben severek kullanıyorum, ne çok parlak ne de çok mat bi ürün bence ideal görümü sağlıyor. Kokusu hindistan cevizi diye geçiyor ama bana sorarsanız daha çok hindistan cevizli likör gibi kokuyor Özetle başarılı bi ürün, alabilirsiniz
Ben severek kullanıyorum, ne çok parlak ne de çok mat bi ürün bence ideal görümü sağlıyor. Kokusu hindistan cevizi diye geçiyor ama bana sorarsanız daha çok hindistan cevizli likör gibi kokuyor Özetle başarılı bi ürün, alabilirsiniz
merhaba bende spritz var hatta daha yeni uyguladım, birkaç senedir kullanıyorum. Kokusu hindistan cevizi ben beğeniyorum beğenmeyen de var ama araba kokusu gibi olmuyor sonuçta ertesi güne kalmıyor. performansa gelirsek benim en büyük şikayetim toz toplaması. parlaklık ve matlığı istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. az sürüp üstünden kuru bezle silerseniz mat bir görünüm veriyor. bol sürüp üstünden kuru bezle geçmezseniz parlak finish alabilirsiniz