Hızlı Soru - Cevap

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Öne çıkan konu #881
hocam köpük işi çözüldü. vp snow foam müthiş köpük atıyor. yalnız ürünün etkisini göstermesi için 5 dk lazım.

dediğiniz gibi 2 parti halinde yapmak benim de aklıma geldi ama daha hızlı sonuca gitmek istiyorum :) sonuçta benzinlikte iş yapıyoruz. orada da bir gün bir günü tutmuyor. kimse ile muhattap olmadan hızlıca işimi göreyim istiyorum...

köpük ok ;) sevindim.

her halükarda iki tur döneceksin .burda hemfikiriz. degil mi .!

iki tur köpük süre olarak fazla geliyorsa bir tur citrus at bi tur sonra köpük at. hem bir tur köpük 1 lt olur bir birim pompa ordan , hem ikici tur citrus için bir birim pompa ordan 2 birim süre cepte. :eek:

bundan iyisi istanbulda kayısı artık @green_spell . fazla zorlama. :yazik::komik:

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Araç durduğu yerde el frenini çek ve yavaştan aracı kaldırmaya çalış
Bu sayede aracın arkası çökecek ve lastik çamurluk içine girecektir
Bu durumda lastik ve çamurluk ağzı arasında kalan mesafe maksimum spacer ölçünüzdür
Bu işlem anlaşıldığı üzere en az iki kişiyle yapılmalı
Daha kolay bir şekilde olur mu bilmem ama zamanında aynı sorunu böyle çözmüştüm
Umarım yardımcı olabilmişimdir
Teşekkür ettim, fd6 lar zaten alçaktır, bagaja 2 kişi oturtsamda işimi görür o zaman :)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Arkadaşlar
Logo ve yazıların aralarında kalan lekeler için (sanırım kireç lekeleri) ne yapıyorsunuz
Apc sıkıp fırçaladım ama geçmedi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@green_spell ne yazık ki . ticari toptan fiyatı o zaten .niye okadar ucuz sanıyorsun.:saskin: bence o ürünü hiç almaya çalışma 200 exp de fiyatı. ne gerek var. ben @SubaruOutback önerdim adamın şirketi var ( mali - gümrük muşavirleri havada uçuşıyor, gümrük işleri sonun degil ona) :halay:

anladıgım kadarıyla pompalamak zorluyor seni . köpük konusu yarım kalmıştı onu çözdün mü. ?
bak şöyle yap 1 litre doldur. zaten 2 litre aldımı bir iki pompada doluyor. 1 litre daha iyi köpük yapar hem daha verimli olur. geri kalan 1 litreyi yedek bir şişeye koy o ilk pompa bitince yedegi kullan .;) sonra otur bana dua et .:komik::kop: şaka şaka istersen et . çok memnun kalacaksın. köpük muazzam olacak ve uzun uzun atacak . benden söylemesi .:fisilti:
Şirket var ama gümrük müşaviri değilim, sigorta eksperiyim :) (ama sadece mühendislik poliçesinden teminatı kapsamındaki hasarlara bakabiliyorum :) )

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
sana herşey yakışır hakanım .:super:<3
Aha üstüme VF35 turbo ve Blitz Nur Spec R egzoz taktın, ııın ııın ver gazı ver gazı :D :D (prodrive catback'de olurdu :D )
Sağolasın ama bana herşey yakışmaz, ya da ben yakışmam bilemedim :)

Galapagos

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba, uzun zamandır foruma pek takılamıyordum küçük bi soruyla döneyim dedim :) Geçenlerde tekirdağ tarafındaydım yağmur yağıyordu ama araç çamurdan görünmüyordu.Bende tazyikli su tutup çamuru biraz azaltayım dedim kurulamadan devam ettim.Öyle böyle değil aşırı kireç lekesi olmuş.Bu sorunu çözecek, denediğiniz bi ürün var mı? yoksa menzerna 3800 geçeceğim yok yere :D

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Merhaba, uzun zamandır foruma pek takılamıyordum küçük bi soruyla döneyim dedim :) Geçenlerde tekirdağ tarafındaydım yağmur yağıyordu ama araç çamurdan görünmüyordu.Bende tazyikli su tutup çamuru biraz azaltayım dedim kurulamadan devam ettim.Öyle böyle değil aşırı kireç lekesi olmuş.Bu sorunu çözecek, denediğiniz bi ürün var mı? yoksa menzerna 3800 geçeceğim yok yere :D
Koch chemie Fse Finish Sprey Exterior ürünü var ben youtube videolarını izledim başarılı bir araştır Istersen. Eğer beğenirsen detailbox da kampanya var uyarsa sana alırız iki tane

Fatih Şahin

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Kireç lekelerinin çoğu apc ile filan çıkmıyor. 3d araser yada koch chemienin ürünü var onları deneyebilirsin. Yada pasta ile geçebilirler. Ufak başlı bir polisaj süngeri ile.
Eyvallah Özgür teşekkürler
Yazıların çoğunun arasına parmağım bile girmiyor
O yüzden bu ürünleri spreyleyip fırçalamayı düşünüyorum zaten başka da pek bir şansım yok
Sence uygun mudur
Sonuç alabilir miyim

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
O yüzden bu ürünleri spreyleyip fırçalamayı düşünüyorum zaten başka da pek bir şansım yok
Sence uygun mudur
Sonuç alabilir miyim
Koch fse sanırım biraz daha sıvı bir ürün 3d eraser biraz jelimsi ve uğraştırıcı bir ürün gibi. Sonuç alınır mı bilemiyorum ki bende kireç lekesi olmadı.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Sence uygun mudur
Sonuç alabilir miyim
Hacı kulak temizleme çubuklarına ürünü sıkıp araları temizleyelirsin.3 D eraser a kolay ulaşabilirsin.Fırça ile temizlenmiyor oralar zor.