Hızlı Soru - Cevap

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Öne çıkan konu #921
Sence hangi ürününtercih etmeliyim o sınıfta bir de metal parlatıcıyı kromlarda mı kullanacağız sadece

Tavsiyeniz için teşekkür ederim dayanım ve parlaklık farkları nasıldır aralarında
İkisi de aynı firmanın ürünü., Pss profesyonel serisindeki ürünü., Nmpc silikon içerdiğinden tozu daha fazla çekecektir, yağlı bir finish bırakacaktır., genel anlamda silikon içeren ürünler kullanmaktan kaçınmak gerek yoksa oto yıkamacılardan bir farkımız kalmaz., Pss daha mat ve doğal bir görüntü bırakıyor.,

pek çok insan kapı fitilleri, sunroof bakımı için silikon bazlı ürünler kullanıyor ama bu ilk başta güzel gibi dursa da uzun vadede hiç bir şeye yaramayan yağlı bir tabaka oluşturmaktan başka birşeye yaramaz., sesi kesmek için fitillere silikon sprey sıktık sesi keser mi evet keser ama o yağlı tabaka çok güzel de toz çeker., fitilleri besler ve korur mu hayır., hiç bir halta yaramaz..

Cenk A

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İkisi de aynı firmanın ürünü., Pss profesyonel serisindeki ürünü., Nmpc silikon içerdiğinden tozu daha fazla çekecektir, yağlı bir finish bırakacaktır., genel anlamda silikon içeren ürünler kullanmaktan kaçınmak gerek yoksa oto yıkamacılardan bir farkımız kalmaz., Pss daha mat ve doğal bir görüntü bırakıyor.,

pek çok insan kapı fitilleri, sunroof bakımı için silikon bazlı ürünler kullanıyor ama bu ilk başta güzel gibi dursa da uzun vadede hiç bir şeye yaramayan yağlı bir tabaka oluşturmaktan başka birşeye yaramaz., sesi kesmek için fitillere silikon sprey sıktık sesi keser mi evet keser ama o yağlı tabaka çok güzel de toz çeker., fitilleri besler ve korur mu hayır., hiç bir halta yaramaz..
Teşekkür ederim tercihimi pss den yana kullanacağım :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Dostlar merhaba. M700'ü kullanırken sulandırma, sonrasında suyla durulama vs. gibi dikkat etmem gereken birşey var mı? IPA gibi her panel için beze iki fıs sık sil yapıp sonrasında koruma uygulamayı planlıyorum.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Dostlar merhaba. M700'ü kullanırken sulandırma, sonrasında suyla durulama vs. gibi dikkat etmem gereken birşey var mı? IPA gibi her panel için beze iki fıs sık sil yapıp sonrasında koruma uygulamayı planlıyorum.
Ben, aynı senin dediğin gibi yapıyorum.

Panele fıslıyorum, İlk etapta biraz beze de sıkıyorum ki ürünü bez hemen emmesin.

Bezin bir tarafıyla sildikten sonra hemen arka yüzünü çeviriyorum ve şöyle bir tekrar siliyorum.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Biri M700 mü dedi :) nereden buldunuz hocam.? bu aralar hiç bir yerde yok., mübarek hint kumaşı gibi

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
M700 sulandırılmadan saf halde kullanılıyor. M700 den sonra koruma at direk. Başka birşey yapmana gerek olmaz

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Demir tozu temizliği için koch chemie fb aldım ama rengi resimde kırmızımtrak fakat bana gelen 500 ml. ürün neredeyse su kadar berrak :) bilginiz var mı bu ürün hk. arkadaşlar?

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Herkese hayırlı akşamlar sizden bir ricam var. Kaldığım sitede hayvanat bahçesi kaçakları var galiba bişey demiyorum... Arabanın kapısında boya birakmayacaklar bu konu için bir çözüm istiyorum hep yan yana park ediliyor kapıyı vurup duruyorlar. İkinci isteğim ise resimdeki eserleri nasıl düzeltebilirim detaylı bir şekilde anlatırsaniz f/p ürün tavsiyesiyle birlikte çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@safa43 geçmiş olsun. Çok can sıkıcı bir durum. Başıma geldiği için sizi anlıyorum.

Elle bakmadan tam anlayamadım ancak hepsinin beyaz olmasından yola çıkarak konuşuyorum, sanırım boyada tahribat var. Polisaj ile çıkmayacak gibi.

Yalnız bir fotoğrafta siyah bir iz var. Sanki o görünen sac gibi. Boya transferi olsa keşke bütün hepsi. Elinizde herhangi bir aşındırıcı ürün var mı?

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
@safa43 geçmiş olsun. Çok can sıkıcı bir durum. Başıma geldiği için sizi anlıyorum.

Elle bakmadan tam anlayamadım ancak hepsinin beyaz olmasından yola çıkarak konuşuyorum, sanırım boyada tahribat var. Polisaj ile çıkmayacak gibi.

Yalnız bir fotoğrafta siyah bir iz var. Sanki o görünen sac gibi. Boya transferi olsa keşke bütün hepsi. Elinizde herhangi bir aşındırıcı ürün var mı?
Allah razi olsun elimde hiç pasta vs yok malesef acayip canım sıkıldı ya hergün yeni bişey oluyor biri dolu yağmasın üstüne diye karton koymuş arabasının üstüne benim tavanı da çizdi karton rüzgarda sağolsun. Ne yapacağımı bilmiyorum.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Allah razi olsun elimde hiç pasta vs yok malesef acayip canım sıkıldı ya hergün yeni bişey oluyor biri dolu yağmasın üstüne diye karton koymuş arabasının üstüne benim tavanı da çizdi karton rüzgarda sağolsun. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Canınızı sıkmayın. Hepsinin çaresi bulunur elbet.

Elinizde herhangi bir aşındırıcı olsaydı daha iyi olurdu. Belki Ankara da olup bu duruma bakabilecek arkadaşımız vardır aramızda.

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Canınızı sıkmayın. Hepsinin çaresi bulunur elbet.

Elinizde herhangi bir aşındırıcı olsaydı daha iyi olurdu. Belki Ankara da olup bu duruma bakabilecek arkadaşımız vardır aramızda.
Doğru diyorsunuz en doğrusu o galiba teşekkür ederim. Aşındırıcı tavsiyeniz var boya transferini almak için. Üstüne de loew kalemle rötuş yaparım hiç olmazsa.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Biri M700 mü dedi :) nereden buldunuz hocam.? bu aralar hiç bir yerde yok., mübarek hint kumaşı gibi
Geçenlerde son kalan iki üç paketi almıştı Murat, onu bölüşmüştük. Zannederim şu an bulunmuyor. Üretiliyor mu onu bile bilmiyorum.

M700 sulandırılmadan saf halde kullanılıyor. M700 den sonra koruma at direk. Başka birşey yapmana gerek olmaz
Eyvallah emin olmak istemiştim.

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Arkadaşlar kısmet olursa bugün koltukları temizlemek istiyorum. Koltuk yıkama mak.yok malesef,vp carpet kullanıcam tekrar kusma yapmaması için dikkat etmem gereken bir nokta var mı.

Fatih Şahin

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Arkadaşlar kısmet olursa bugün koltukları temizlemek istiyorum. Koltuk yıkama mak.yok malesef,vp carpet kullanıcam tekrar kusma yapmaması için dikkat etmem gereken bir nokta var mı.

Fatih Şahin
Koltukları çok ıslatmamaya çalışın.

Ne kadar ıslaklık olursa kusma ihtimali artıyor.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

Fatih Şahin
Bir tane uygulama yapacağınız bez olsun hatta tercihen uygulama pedi olsun. Bir tane temiz nemli bez olsun. Bir tane de emiciliği yüksek bir kurulama havlusu olsun. Fazla ıslatmadan uygulamanızı yapın ve temiz bezle duruladıktan sonra havluyla kurutun. Aracın camlarını aralık bırakıp havalanmasını sağlayın. Özellikle uygulama sırasında fazla bastırmayın. Kusma yapmasının sebebi kumaşın altındaki sünger kısma su dolması. Geçen sene bu şekilde yapmıştım sıkıntı olmadı.

Son düzenleme: