Hızlı Soru - Cevap

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Öne çıkan konu #901
Hacı kulak temizleme çubuklarına ürünü sıkıp araları temizleyelirsin.3 D eraser a kolay ulaşabilirsin.Fırça ile temizlenmiyor oralar zor.
Kireç lekeleri için beyaz sirke kullanıldığını okudum.Önce kulak temizleme çubuğuyla beyaz sirke denesem mi,var mı bir bilgin.
Olmazsa eraser alam diyorum.:dusun:

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kireç lekeleri için beyaz sirke kullanıldığını okudum.Önce kulak temizleme çubuğuyla beyaz sirke denesem mi,var mı bir bilgin.
Koch chemie fse daha iyi sanırım. Geçen bi testini izledim.
Gerçi burda eraser yokmuş. Ama koch iyi iş çıkarıyor.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Denmekte fayda var, beyaz sirke yeni oluşmuş taze lekeleri çıkartır fakat eski oturmuş kireç lekelerinde etkisiz kalır.Önce bir dene ne kadar gideceğine bak sonra baktın olmuyor sana bi 3d lazım

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Merhaba arkadaşlar 7-8 ay önde AF İron Out almıştım bölünmüş olarak Murat Plastiğin şişesinde duruyordu aldığımdan beri geçen gün jantlara ilk kez kullandım ancak sprey şişe püskürterek değilde iğne gibi tek yere sıkım yapıyor şişenin başlığımı bozuk yoksa bu ürünler böylemi püskürüyor kıvamından dolayı bu arada hiç sulandırma yapmadım yapmam gerekiyormuydu?

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Merhaba arkadaşlar 7-8 ay önde AF İron Out almıştım bölünmüş olarak Murat Plastiğin şişesinde duruyordu aldığımdan beri geçen gün jantlara ilk kez kullandım ancak sprey şişe püskürterek değilde iğne gibi tek yere sıkım yapıyor şişenin başlığımı bozuk yoksa bu ürünler böylemi püskürüyor kıvamından dolayı bu arada hiç sulandırma yapmadım yapmam gerekiyormuydu?
Sisenin atim agzini yani ucunu biraz sikarak ayarla hocam

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Şişenin ucunu sök komple, ucuny temizleyip tekrar tak. İron out kuruyup tıkamış olabilir şişenin ucunu

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
normalde sprey atması gerek değil mi sıktım gevşettim ayar yerinden değişmemişti söküp temizlemeyide deneyim

Cenk A

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar aklımda 3 farklı amaç için 3 farklı ürün var bu ürünlere muadil ya da daha iyi iş çıkartan tavsiye edebileceğiniz ürün varsa destek bekliyorum lütfen. Ayrıca kullanımları için tüyo da istiyorum
1-koch chemie nano magicplast care
2-zymöl cleaner wax
3-3d eraser
Şimdiden teşekkürler

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Arkadaşlar aklımda 3 farklı amaç için 3 farklı ürün var bu ürünlere muadil ya da daha iyi iş çıkartan tavsiye edebileceğiniz ürün varsa destek bekliyorum lütfen. Ayrıca kullanımları için tüyo da istiyorum
2-zymöl cleaner wax
3-3d eraser
Şimdiden teşekkürler
Amacına göre Ürünler gayet güzel.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
2-zymöl cleaner wax
3-3d eraser
Şimdiden teşekkürler
Güzel seçimler yapmışsın, hiç birşey demeye gerek yok.

Cenk A

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Teşekkür ederim bir soru daha sorayım yakalamışken kireç lekesi olan krom parçalara önce eraser ile sonra zymöl cleaner wax ile mi uygulama yapmam lazım yoksa cleaner wax tek başına başarılı olur mu
Çok eski ve inatçı kireç lekesi yoksa zymöl cleaner wax temizler.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
2-zymöl cleaner wax
3-3d eraser
Şimdiden teşekkürler
Güzel tercihler., sadece koch chemie nano magicplast care yerine plast star silikonfrei alırsan silikon içermediğinden daha iyi tercih olur., hem de koch chemie plast star silikonfrei 1lt. olduğundan avantaj olur (nmpc 500ml. dir)., ayrıca ürünü bu siteden alırsan kargo ücretsiz ve ödeme sayfasına DT2018 indirim kodunu yazarak ekstra %10 indirim ile alırsın https://boyakoruma.com/magaza/dis-d...silikonsuz-plastik-dis-trim-koruyucu-1-litre/

3D eraser 'ı kullanırken dikkat etmenizde ve uygulama talimatlarına uymaya özen göstermenizi tavsiye ederim