Hızlı Soru - Cevap

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #9,321
İyi geceler diliyorum iş aracımız var çok kirli durumda iç ve dış.Araç içini(koltuk , torpido, kapı vs.) temizleyecek güzel bir genel temizleyici arıyorum internetten citrus pre wash'ı gördüm öğrenci olduğum için ekonomik geldi işime yarar mı ?
valet pro carpet cleaner ve valet pro apc alın. Dediğiniz ürün koltukta yetersiz gelebilir ve çok köpürüyor kalıntı da bırakabilir. Dediğiniz kadar kirliyse koltuğa vakum şart.

cagatay

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İyi geceler diliyorum iş aracımız var çok kirli durumda iç ve dış.Araç içini(koltuk , torpido, kapı vs.) temizleyecek güzel bir genel temizleyici arıyorum internetten citrus pre wash'ı gördüm öğrenci olduğum için ekonomik geldi işime yarar mı ?
Auto finnesse Verso kullanabilirsin koltuklar içinde valetpro carpet cleaner

yellows06

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
valet pro carpet cleaner ve valet pro apc alın. Dediğiniz ürün koltukta yetersiz gelebilir ve çok köpürüyor kalıntı da bırakabilir. Dediğiniz kadar kirliyse koltuğa vakum şart.
ilginiz için teşekkür ederim koltuk yıkama veya halı yıkama makinası temin etmeye çalışıyorum koltuklar sonraya kalacak

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Flowey B30 hakkında bilgisi olan var mı? B33 'e göre karşılaştırma yapılabilecek açıklayıcı bir görsel buldum sitelerinde. Ama ev13 e göre fazla mı agresif kalır, Wax' ı eller mi?
@onurçiko abi test etmiş miydin b30'u?
Ben b32 kullandım, beğenmiştim. Bu seri biraz agrasif, ama b32 b33 kadar waxa zarar vermedi, Ama ben yine de ev serisi tavsiye ederim,ev 9-17 falan çok başarılılar bu konuda.

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
İyi aksamlar. Bugun arabayi yikarken dis plastikler icin b33 ve stargil 16 numara beyaz sapli firca kullanmistim. Eve geldigimde fircayi sadece suyla yikadim ama killari cok kotu kokuyor. Daha once basina boyle bisey gelen oldumu bu koku nasi gecer? Neden kokmustur sizce?

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Soru cevap konusu yeni çıkan ürünlerin paylaşım alanı değil.

Parlatan Adamlar yeni getirecekmiş (nereye atacağımı bilemedim buraya attım yanliş ise kusuruma bakmayın)açıklamada F/p urünu olacagını yazmışlar

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu mesaj ve sonrasındaki mesajlara 1 uyarı puanı eklendi, tekrarı halinde bi kaç gün uzaklaştırma alabilirsiniz.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
@İdris Hocam çok teşekkürler.

Aynen arkadaşlar tavsiye eder misiniz kullanan arkadaşımız varsa yorumlarsa aydınlanmış oluruz :)

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
@İdris Hocam çok teşekkürler.

Aynen arkadaşlar tavsiye eder misiniz kullanan arkadaşımız varsa yorumlarsa aydınlanmış oluruz :)
Maviyi kullanıyorum memnunum. Beyaz daha yumuşak bildiğim kadarıyla. Ancak sıçrama yapıyor. Sıçrama yapmayan modellerinden alırsanız daha faydalı olabilir. Ben arkadaşların aracına yapıyorum. En son plastik temizliği yaptığım için sorun olmuyor bende.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Ramazanda önce aynısını farklı bir yerden aldım. Evde ki koltuklarda ve halıda kullandım. Kiri kabartması falan hoşuma gitti. Fakat biraz yüksek devire çıkıldığında etrafa sıçratıyor. Sıçratma sorun olmaz derseniz işinizi görür. Sıçratma olayıda az biraz değil kullanılan alanın etrafını güzel köpük yapıyor.

COL-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
gösterge camına ve iç boyalı yüzeylere polisaj yapmak istiyorum elimde dramel var uygun pedleri nerden bulabilirim
Bende senin gibi düşünüyordum. Elimdeki dremelle nereleri, nasıl polisaj yaparım oh mis gibi olur diyerekten

Ama uygun pedleri @ffsahin de deneyip öyle karar vermek istiyordum.
1 makine en düşük devirde bile çok devirli geliyor
2 tork üretemediği için pedin ilk temasında hemen bayılıyor
3 bastırdığın anda makine duruyor
4 en yüksek devirde yapmaya çalışınca da boyanın piyano bleğin yada plastiğin hasar görmesi kaçınılmaz

Çinden Hutu marka yada Spta marka direk esnek flexiyle beraber set halinde alman daha iş görecektir.
Ben 20 mayısta sipariş verdim ama bekliyorum

Waxlover

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bende senin gibi düşünüyordum. Elimdeki dremelle nereleri, nasıl polisaj yaparım oh mis gibi olur diyerekten

4 en yüksek devirde yapmaya çalışınca da boyanın piyano bleğin yada plastiğin hasar görmesi kaçınılmaz

Çinden Hutu marka yada Spta marka direk esnek flexiyle beraber set halinde alman daha iş görecektir.
Spta bende düşündüm fakat onda da güç kaynağı olarak rotary makine yada matkap almak lazım ürün geldiğinde yorumunu bekliyorum o halde

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Hurşit, Dremel yerine flexible shaft ile rotari makineye bağlayınca bayılma durma olayı olmuyor.

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Arkadaşlar aracımın marşpiyelini boyattım sonra yıkadım bir baktım ki aracın üzerine boya tozu veya vernik gibi toz halinde birşeyler yapışmış gözle zor görülüyor fakat aracı havluyla kurularken havlunun rahat kaymadığı çok açık bu sorunu nasıl halledebilirim en kısa yoldan?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cagatay

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar aracımın marşpiyelini boyattım sonra yıkadım bir baktım ki aracın üzerine boya tozu veya vernik gibi toz halinde birşeyler yapışmış gözle zor görülüyor fakat aracı havluyla kurularken havlunun rahat kaymadığı çok açık bu sorunu nasıl halledebilirim en kısa yoldan?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kil ile deneyin geçmez ise bildiğim kadarıyla zımpara yapılması gerekiyor

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi