Hızlı Soru - Cevap

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Öne çıkan konu #13,701
kimyasala dayanıklı olan black ve albino serisi kıllarının sertlik derecesi nasıl klasik seri ile aynı mı?
Yok hocam biraz daha yumuşak kimyasala dayansın diye öyle olduğunu düşünüyorum
Fiyat olarak yüksek olduğu için klasik seri kullanıyorum çabuk bozulmuyor bozuluncada atıyorum sonucta ömür boyu kullanılacak değil diğer serilerde

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Arkadaşlar merhaba

Geçen hafta Flowey`den 5kg EV13 aldım, Bende araba 2020 model olduğu için ve motor temiz olduğu için burada sadece tozlardan arındırabileceğim zararsız bir ürün tavsiyesi istedim.. Onlarda sağolsunlar yanında İ2 interior cleaner gönderdiler denemem için.

Ürünü motorda kir olmadığı için 1:50 oranında sulandırdım ve birkaç yerde deneme yaptım. Lakin kuruduktan sonra aşağıdaki gibi bulanık bir iz kalıyor. Sonra nemli bezle silersem geçiyor ama el girmeyen yerlerde fırça ile temizledikledikten sonra bu iz kalınca kötü görünecek. Daha önce bu ürünü kullanan oldu mu acaba? Ben mi bir yerde hata yapıyorum anlamadım.

Ürünü severek kullanıyorum bende. Bu görüntü kirin bulaştığını gösteriyor. Ürün yetersiz kalmış derişimi sertleştirerek kullanılabilir. Bu sorun ortadan kalkar.

Bu halinin üstüne koruma uygulamak bence hata olur. Önce güzel bir temizlikle bal dök yala hale gelecek ki ben üstüne koruma yapabileyim.

Yoksa çamuru ve yağı korumak gibi bişi olur. He tabiki koruma ürünleri bu kirleri biraz bulaştırıp biraz kapatarak bu görüntüyü ortadan kaldırır ama bu sefer de kendimizi kandırmak olur.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Yukarıda bir arkadaş detailing dükkanının sadece online satış yaptığını yazmış ama net bir bilginiz var mı?
Bana mantıklı gelmiyor., sonuçta toptancı değiller., distribütör değiller., bildiğimiz vasat bir detailing yapan bir yer., gittiğiniz zaman yok biz sadece internet satışı yapıyoruz diceklerini zannetmiyorum., zaten böyle bir davranış esnaflığa sığmaz., zaten öyle bir yaklaşımda olsalar bile alın o zaman netten kredi kartından ödemeyi yaptım verin ürünü dediğiniz zaman başka ne diyebilirle ki..? hatta ayaklarına kadar gittiğiniz için indirim bile yapmaları lazım., sonuçta her ne kadar anlaşmalı kargo ile çalışsalar ortada bir kargo ücreti olacak ve siz dükkana gittiğiniz için bu masraftan kurtlmuş olucaklar...

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yukarıda bir arkadaş detailing dükkanının sadece online satış yaptığını yazmış ama net bir bilginiz var mı?
Hocam bence hiç uğraşmayın parlatanadamlarda sipariş verin çok hızlılar hemen kargoluyorlar bugün verseniz yarın elinizde hem de ayağınıza gelir.. yine de tercih sizin..

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam bence hiç uğraşmayın parlatanadamlarda sipariş verin çok hızlılar hemen kargoluyorlar bugün verseniz yarın elinizde hem de ayağınıza gelir.. yine de tercih sizin..

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Ürün hakkında bilgisi olan var mı iş görür mü acaba:)
Srp niyetine çizik gizleyici ve wax olarak kullanılır. All in one bir ürün. Güzel kokar, kolay silinir. Boncuları düzensiz ve düşük açılı

gokhanbulut

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
Arkadaşlar merhaba,

Köpük pompası ile kullanabileceğim bir şampuan önerebilir misiniz ?
Valetpro ansf kullanıyorum normalde devam mı edeyim yoksa başka bir ürüne geçeyim mi ?
Aklımda valetpro f1 ve flowey ev13 var

araçta seramik yok sadece boya koruma ve ara sıra hızlı cila uygulaması yapıyorum.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Arkadaşlar merhaba,

Valetpro ansf kullanıyorum normalde devam mı edeyim yoksa başka bir ürüne geçeyim mi ?

araçta seramik yok sadece boya koruma ve ara sıra hızlı cila uygulaması yapıyorum.
ev13 kullanabilirsiniz f/p ürünü
aralarında aşırı bir fark yok 3'nünde

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhaba değerli abilerim bu genç kardeşinizin sizlere bir sorusu olacak. Hafta içinde beyaz mk3 leona el pedi ile uygulama yapıcam. Demir tozu temizliği kil temizliği yapılıp yüzeyi hazırladıktan sonra, direkt soft99 kiwami uygulanır mı? Yoksa menzerna 3800+ kiwami daha mı iyi olur? Sizlerin yorumu ne olur?

Son düzenleme:

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Arkadaşlar merhaba,

Ben de bu konuyu forumda çok araştırmıştım. Sonuç olarak ev13 ün tam bir f/p ürünü olduğunu anladım. F1 de güzel aralarında çok çok bi fark yok ama köpük sonrası çift kova yapmayacaksınız F1 tavsiye ederim ben kişisel olarak.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Merhaba değerli abilerim bu genç kardeşinizin sizlere bir sorusu olacak. Hafta içinde beyaz mk3 leona el pedi ile uygulama yapıcam. Demir tozu temizliği kil temizliği yapılıp yüzeyi hazırladıktan sonra, direkt soft99 kiwami uygulanır mı? Yoksa menzerna 3800+ kiwami daha mı iyi olur? Sizlerin yorumu ne olur?
Yüzeyin durumuna bakmak lazim eğer demirtozu çok ise kilde orta ya da sert ise çizik oluşturucağı için hare ve hologramları aldıktan sonra atmak waxın ömrünü uzatır