Hızlı Soru - Cevap

Wander41

Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Öne çıkan konu #14,641
Arkadaşlar tekrardan teşekkür ederim cevaplarınız için. Fakat interior cleaner mı, apc mi, veya farklı bir ürün mü tercih etmeliyim karar veremedim :) Dediğim gibi henüz bu konularda çok acemiyim. Yüklediğim fotoğraftaki gibi lekeleri çıkarabileceğim ve genel olarak aracın iç plastik temizliğinde kullanacağım bir ürünün tam adını yazarsanız çok sevinirim.
Nanolex İnterior Cleaner kullanabilirsiniz. Severek ve güvenerek kullandığım bir üründür. Zarar verme olasılığınız neredeyse yok. :)

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Arkadaşlar tekrardan teşekkür ederim cevaplarınız için. Fakat interior cleaner mı, apc mi, veya farklı bir ürün mü tercih etmeliyim karar veremedim :) Dediğim gibi henüz bu konularda çok acemiyim. Yüklediğim fotoğraftaki gibi lekeleri çıkarabileceğim ve genel olarak aracın iç plastik temizliğinde kullanacağım bir ürünün tam adını yazarsanız çok sevinirim.
Öncelikle şöyle açıklık getireyim İnterior cleaner dememdeki durum gördüğüm kadarı ile çok ağır kir pis bir durum yok aracınızda soft hafif bir temizleyici işinizi çok rahat görecektir. Bunlara ürün olarak örnek verecek okursak

Auto finesse Total
Flowey i2
Good stuff interior cleaner
Shiny garege interior cleaner
Nanolex interior cleaner
Koch chemie interior cleaner

gibi gibi bunlar soft iç mekan temizleyicileri.
Apc olarak ağır ve hafif kirlerde doğru sulandırma oranı ile de aynı işler görürsünüz fakat dediğim gibi apc biraz daha yoğun kirlerde tercih edilmeli ki araç içerisinde çok gerekli görmüyorum şahsi fikrim.

Auto finesse Verso
Koch Chemie Green star
Valet pro APC gibi gibi sanırım biraz daha açıklayıcı olmuştur :)

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Arkadaşlar merhaba. Detailing ürünleri hakkında hiçbir bilgim yok. Aracımın plastik kısımlarında şekildeki gibi lekeler var. Hangi ürünle nasıl temizlememi önerirsiniz?

Bende de teyp çevresinde bu tarz parmak izleri kalıyor AF Spritz ile geçip arkasında kuru bezle geçtiğimde lekesiz hale geliyor.

Pro-K

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kayseri

Arkadaşlar hayırlı akşamlar öncelikle...
Bu gün başıma böyle bi olay geldi tecrübesi olan varmı acaba? Ne derece düzelir ne yapmalı ne etmeli önerilerinizi bekliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye

Bu gün başıma böyle bi olay geldi tecrübesi olan varmı acaba? Ne derece düzelir ne yapmalı ne etmeli önerilerinizi bekliyorum.

Geçmiş olsun, göçük işi biraz garip 10 ustaya gidersiniz 5i yaparım der 4ü tam yapamaz. Hem kordonda olması hem de damar yapması nedeniyle zor bir göçük. İnşallah düzgün bir işçilikle karşılaşırsınız.

Pro-K

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kayseri

Arkadaşlar Kayseri’de ve ya Ankara’da tanıdığı göçükçü olan varmı acaba aramızda ?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Bu göçüğü Ankara da [mention]CNR Detailing [/mention] Muammer üstadımız halleder. Siz bile anlayamazsınız fakat her şeyin bir bedeli vardır bunu da unutmayın.
Sonradan pişman olmak yerine bir kere düzgünce yaptırın içiniz rahat etsin.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Arkadaşlar Fra-ber gommalux lastik parlatıcı spreyi deneyen var mı? Ben arkadaşım vasıtası ile denedim. Yaklaşık 4 gün süre boyunca gözlemleme fırsatı buldum. İş yerinin tozlu bir kapalı garajı var. Normalde kullandığım endurance’de lastik bıyıkları mı desem adı her neyse hemen tozlanırken bu üründe dört günün sonunda neredeyse hiç toz yoktu. Ürün toz tutma, parlaklığı ve uygulama kolaylığı gibi yönlerinden dolayı benim gayet hoşuma gitti. Görseller 2. günün sonunda çekildi.

Dün iş çıkışı eve gelirken şiddetli yağmura yakalandım. Birazdan otoparka inip yağmur dayanıklılığına bakacağım. Ürünü sizlere danışmak istedim.

Hiç kullanmadım ama finişi güzelmiş :) Su testi yapma imkanın var mı? (Beğendik ya, kesin stoklarda kalmaz :( )

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese iyi pazarlar. Soft99 Luxury Gloss ve Tac System Shinee Wax'ı dış aksamların(cam, krom, plastik, ön-arka far grupları, piano black aksam) hepsinde kullanabilir miyiz?

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Herkese iyi pazarlar. Soft99 Luxury Gloss ve Tac System Shinee Wax'ı dış aksamların(cam, krom, plastik, ön-arka far grupları, piano black aksam) hepsinde kullanabilir miyiz?
Kullanabilirsiniz. Tutunmaları daha az olabilir fakat hiçbir sıkıntı olmaz.

Wander41

Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Merhaba herkese. Antalya Alanya da bir yıkama makinesi buldum letgo üzerinden fakat Alanya da olup benim yerime makineye bakabilecek bir üyemiz var mıdır ?

bulut59

Çaylak Detaycı
Üye
İl
tekirdağ
arkadaşlar sıfır araca menzerna 3 in 1 uygulaması yapmak istiyorum. ne tür bir ped önerirsiniz. boya iyi durumda cok fazla agresif bişey olmasın. alternatif pasta tavsiyesi de alabilirim. teşekkürler