@Sercan20 hocam, sizce elbise fırçası ile koltukları makina ile şampuanlı su ile ıslatıp hafifçe bastırmadan silmek bir sorun yaratır mı yaratmaz mı? Elbise fırçası iş görür mü ?
3x2 metrelik halıyı yani 6mt2'lik halıya 1:10 sulandırılmış VP Carpet kullandım, yaklaşık 400ml ürün gitti. Tabi ilk başta halıyı balkonda ıslattım ardından sprey şeklinde sıktım, sonra fırça ile fırçaladıkdan sonra duruladım. Sıkım işlemini ise dikdörtgen prizma şeklinde olan tahta yardımıyla yaptım. Belki biraz bol kullanmış olabilirim, makina ile sarfiyat nasıl olur bilemiyorum.
@thelordof ortak alım konusunu fazla meşgul ettik sorunuz olursa burda etiketleyip sormak daha mantıklı. Soruya gelirsek, ben veta ilaçlama pompasın da atım yapıyorum duruma göre 1:3 - 1:10 arasında sulandırma oranı ile sprey şeklinde. (Yani köpüksüz bir şekilde.)
@Sercan20 hocam, sizce elbise fırçası ile koltukları makina ile şampuanlı su ile ıslatıp hafifçe bastırmadan silmek bir sorun yaratır mı yaratmaz mı? Elbise fırçası iş görür mü ?
Elbise fırçası gayet güzel iş görüyor, tabi koltuk da. Halılar da ise illa ki matkap ucu şart veya evde annelerimizin kullandığı plastik halı fırçaları ile kıllar gibi pislikleri önceden almak gerekiyor.
Elbise fırçası gayet güzel iş görüyor, tabi koltuk da. Halılar da ise illa ki matkap ucu şart veya evde annelerimizin kullandığı plastik halı fırçaları ile kıllar gibi pislikleri önceden almak gerekiyor.
Dediğim gibi ben biraz fazla hor kullandım normal de 200ml civarında gider diye düşünüyorum.
Olabilir, ben buradan su girip pistondaki conta yukarı gitmesini engeller diye düşünmüştüm ama sanırım buradan hiç su girmemesi gerekiyor. Yapacak bir şey var mı burası için?
hocam benimkinde 2 in 1 yazmıyor. elimdeki üründe silicon free protection sealant yazıyor 2 in 1 de high gloss finish and wax yazıyor. ayrıca bunu lake country siyah pedle mi uygulamalıyım makinede yoksa elimdeki meguiars sarı el cila pedi ile mi uygulamalıyım?
Olabilir, ben buradan su girip pistondaki conta yukarı gitmesini engeller diye düşünmüştüm ama sanırım buradan hiç su girmemesi gerekiyor. Yapacak bir şey var mı burası için?
Eski bir Koçtaş çalışanı olarak ihtimal dahilinde bile değil. İş etiği olarak çok dürüst koç gurubu. Güvenle alabilirsiniz, Liqui Moly sahtesi yok diye biliyorum ayrıca. Motul, Mobil alırken özellikle dikkat edilmeli.
Selamlar interior cleaner torpido ya uygularken, detay fırçasiyla uyguluyorum ürünü uyguladıktan sonra hemen silmek mi doğru olur yoksa bekleyip silmek mi doğru olur
Selamlar interior cleaner torpido ya uygularken, detay fırçasiyla uyguluyorum ürünü uyguladıktan sonra hemen silmek mi doğru olur yoksa bekleyip silmek mi doğru olur
Üreticiye göre değişmekle beraber 163-65mm uygundur. Zaten cırtın yapıştığı yer birebir uyar tabanla (150mm). Boyada çalışacak yer bir miktar daha büyük oluyor güvenlik açısından, tabla boyaya değmesin diye. Örneğin kapı tutamakları.
Mesela Alclear padlere bakabilirsiniz. Bahsettiğim ön arka ebat farkını daha iyi anlarsınız, V form diye geçiyor yanılmıyorsam.
Trim için olup deforme olması ilginç geldi ama söylediklerinizi dikkate alacağım. Ayrıca aynı ml düşünürsek fiyatı da daha uyguna geliyor. Sizde ne kadar kalıcılık göstermişti acaba ?