Hızlı Soru - Cevap

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
Hocam ben de kullanıyorum. Gayet yeterli. Kokusunun baya keskin olması dısında bende çok memnunum. Elinize sağlik

kaan67

Acemi Detaycı
Üye
Bilen arkadaşlara şunu sormak istiyorum sadece yada yetkili biri varsa ürünler hakkinda.ben C5 i aslında torpidodan daha çok diğer plastik aksamlar kapı eşikleri yan plastik paneller ve özellikle de araacin fitillerinde kullanmak için aldım acaba gıcırtı gibi bir sıkıntı yaşatır mı bana.Topidoda ben ag vrc kullanıyorum çok memnunum açıkçası.C5 fitillerde kullanımda falan sıkıntı çıkarır mı

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Özgür’ün söylediklerinin yanına eğer bijonlar kontrolsüz bir şekilde yüksek tork ile sıkılırsa da yapışma sorunu olduğunu gözlemledim ben. Bir de @ege abinin bir tavsiyesi vardı bu yapışma ve paslanmayı önleme ile ilgili.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@kaan67 böyle soruları veya ürün listelerini hızlı soru-cevap konusun da sorun, yoksa alakası olmayan konular da sorulursa konunun amacı kalmıyor.

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Özgür’ün söylediklerinin yanına eğer bijonlar kontrolsüz bir şekilde yüksek tork ile sıkılırsa da yapışma sorunu olduğunu gözlemledim ben. Bir de @ege abinin bir tavsiyesi vardı bu yapışma ve paslanmayı önleme ile ilgili.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Jantlar senede iki kere zaten çıkmıyor mu lastik değişimi için. Bu durumu oluşturacak altyapı kalkmış oluyor, jantın çok daha uzun bir periyotta orda kalması lazım bahsedilen senaryonun gerçekleşmesi için hocam.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Jantlar senede iki kere zaten çıkmıyor mu lastik değişimi için. Bu durumu oluşturacak altyapı kalkmış oluyor, jantın çok daha uzun bir periyotta orda kalması lazım bahsedilen senaryonun gerçekleşmesi için hocam.
Yok hocam 6 aylık süreçte de yaşadım ben aynı sorunu. Hatta bu sorunu en son yaşadığımda abartı tork yüzünden bijon yatağında sorun olmuştu. O gün bu gündür jantlarımı kendim değiştiriyorum.

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Yok hocam 6 aylık süreçte de yaşadım ben aynı sorunu. Hatta bu sorunu en son yaşadığımda abartı tork yüzünden bijon yatağında sorun olmuştu. O gün bu gündür jantlarımı kendim değiştiriyorum.
Anladım hocam çok geçmiş olsun. Kendinizin değiştiriyor olmanızdan anladığım, kışlık için komple jantlarınız da var sanırım zaten en güzeli de o ama değiştirecek yer yok. Böyle güzel bir müstakil evin garajın olacak yapılacakların sınırı yok:)

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Hayırlı akşamlarınız olsun,

Cam temizleyiciler içinde bütçe ayırmak ne kadar doğru arkadaşlar. Mesela 5 tl'lik cam sil ile 50 tl'lik cam sil arasındaki farklar nedir? Cama parlaklık mı veriyor buna ek olarak tozlanmayımı geçleştiriyor

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hayırlı akşamlarınız olsun,

Cam temizleyiciler içinde bütçe ayırmak ne kadar doğru arkadaşlar. Mesela 5 tl'lik cam sil ile 50 tl'lik cam sil arasındaki farklar nedir? Cama parlaklık mı veriyor buna ek olarak tozlanmayımı geçleştiriyor
Bana kalırsa en doğru karar ve detaycıya yakışır bir ürün. Kendimden örnek veriyim ben de çok mantıksız buldum il başlar da evde ki cam sil ile siliyordum, dış taraftan birşey yoktu ancak iç taraftan sildiğimde camlar filmli olduğu için buhu gibi izler yapmaya başladı. Sonrasın da araba için markalı cam temizleyicisi alana kadar iç taraftan camı sadece nemli bez-kuru bez şeklinde sildim, dış taraftan ise İPA ile silip 3D Final Touch ile parlattım. Geçenler de Flowey S3 Cam Temizleyicisi aldım ve dünya varmış dedim, gözle görülür bir parlaklık katıyor ayriyetten bazen camlar da su lekesi kaldığında geçirebiliyor.

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bana kalırsa en doğru karar ve detaycıya yakışır bir ürün. Kendimden örnek veriyim ben de çok mantıksız buldum il başlar da evde ki cam sil ile siliyordum, dış taraftan birşey yoktu ancak iç taraftan sildiğimde camlar filmli olduğu için buhu gibi izler yapmaya başladı. Sonrasın da araba için markalı cam temizleyicisi alana kadar iç taraftan camı sadece nemli bez-kuru bez şeklinde sildim, dış taraftan ise İPA ile silip 3D Final Touch ile parlattım. Geçenler de Flowey S3 Cam Temizleyicisi aldım ve dünya varmış dedim, gözle görülür bir parlaklık katıyor ayriyetten bazen camlar da su lekesi kaldığında geçirebiliyor.
Cevabınız için teşekkür ederim hocam, şimdi bende o ürüne bakıyordum 1:15 sulandırma oranı ile marketteki satılan camsildende uyguna geliyormuş. Parlaklıktada farkediyor diyorsanız indirim bitmeden onunda siparişini geçeyim o zaman.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Cevabınız için teşekkür ederim hocam, şimdi bende o ürüne bakıyordum 1:15 sulandırma oranı ile marketteki satılan camsildende uyguna geliyormuş. Parlaklıktada farkediyor diyorsanız indirim bitmeden onunda siparişini geçeyim o zaman.
Ne demek rica ederim, ben detaylı bilgi veremedim üstadlar daha iyi bilgi verir size. 1:10-1:15 sulandırma oranı var, hem de güvenilir bir ürün kullanmış oluyoruz.:)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Sercan20 kardeşim de deneyimini aktarmış. ben de benzer şeyler düşünürdüm ama verdiği temizlik gerçekten farklı bu tarz ürünlerin. ayrıca silince geride iz ve leke kalmaması da çok büyük kolaylık sağlıyor. flowey s3 kullanıyorum ben de. piyasadaki standart camsilden bile uygun bir fiyata geliyor. değerlendirin derim :)