Hızlı Soru - Cevap

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Öne çıkan konu #9,081
Dostlar merhaba, workstuff yıkama eldiveni ve workstuff wash ped arasında kararsız kaldım. Ne gibi farklılıkları vardır ikiside aynı yapıda diye düşünüyorum yapısı vs olarak ama biri 20 lira pahalı biri 20 lira ucuz :dusun:
Bence eldiven almalısınız :) Hem süngerin giremeyeceği yerlere eldivenle girmeniz daha kolay olur (ön ızgara arası vs), hem de her yıkama aşamasında fikrimce deformasyona uğrayacağını düşündüğüm sünger derdi ile uğraşmamış olursunuz. Tam boyutlarını bilmiyorum ama temas alanınız de daha fazla olur. Kozmetik olarak daha güzel duruyor hem :)

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Meguiars'in tek sevdiğim ürünü diyebilirim. Hem güzel kokusu var, hem alkolsüz olduğundan cam filmleri üzerinde de kullanılabilir, hem de geride iz bırakmadan temizlik yapabiliyor.
Camsilde yoğun bir alkol kokusu bulunuyor. Fisfis başlığı genelde tükürür gibi atım yapar, istemediğin yüzeylere de ürün gider. İllaki yüzeyde az da olsa köpük yapar. Meguiars'in böyle dertleri yok :)
Clin'i de kullanmıştım hatırladığım kadarıyla nispeten kokusunun keskinliği camsilde göre daha azdı. Ama clin kullanmayali çok zaman oldu. Son üretimler değişmiş olabilir.
Meguiar's ın sitesinde buldum u bilgileri, sanırım alkol var üründe...

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yarı kapalı garajda araç içi temizlik yaparken, aracın içi karanlık kalıyor. Telefon ışığıyla temizliyorum genelde. Led projektör almayı düşünüyorum. Linkte ki ürün hoşuma gitti. Yorumlarınızı bekliyorum. 20w olması biraz dezavantaj olabilir araştırmaya devam ediyorum. Birde günışığı mı yoksa beyaz renk mi konusunda kararsızım.

OSRAM LED PROJEKTÖR AYAKLI LEDVANCE LED WORKLIGHTS S-STAND 20W 4000K IP65 4058075043817 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
hocam projektör hakkında fikrim yok ama garajda ben de benzer sorunu yaşıyorum. sensörlü lamba var tavanda ve sürekli sönüyor. ben çareyi kafa lambası almakla buldum. pedallara, koltuk diplerine falan eğilince baya kullanışlı oluyor, karanlıkta gölge olayı minimum oluyor. projektöre ek olarak kafa lambasını da tavsiye ederim :)

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bence eldiven almalısınız :) Hem süngerin giremeyeceği yerlere eldivenle girmeniz daha kolay olur (ön ızgara arası vs), hem de her yıkama aşamasında fikrimce deformasyona uğrayacağını düşündüğüm sünger derdi ile uğraşmamış olursunuz. Tam boyutlarını bilmiyorum ama temas alanınız de daha fazla olur. Kozmetik olarak daha güzel duruyor hem :)
teşekkür ederim düşünceniz için :)

Kaptan_34

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yarı kapalı garajda araç içi temizlik yaparken, aracın içi karanlık kalıyor. Telefon ışığıyla temizliyorum genelde. Led projektör almayı düşünüyorum. Linkte ki ürün hoşuma gitti. Yorumlarınızı bekliyorum. 20w olması biraz dezavantaj olabilir araştırmaya devam ediyorum. Birde günışığı mı yoksa beyaz renk mi konusunda kararsızım.

OSRAM LED PROJEKTÖR AYAKLI LEDVANCE LED WORKLIGHTS S-STAND 20W 4000K IP65 4058075043817 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Hocam bende 2 adet 50w var bazı durumlarda seyyar 400 watt spot var onu açıyorum en az 100w bakın LED tavsiyem

Eski Kaptan, Eski Detaycı

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Cevabınız için teşekkür ederim hocam, şimdi bende o ürüne bakıyordum 1:15 sulandırma oranı ile marketteki satılan camsildende uyguna geliyormuş. Parlaklıktada farkediyor diyorsanız indirim bitmeden onunda siparişini geçeyim o zaman.
amwayda kullanıyorum oda güzel. paralaklığı güzel amway in ama sercanın dediği üründe güzel.
amway glass cleaner 500 ml - 125 ml ürün 375 ml su 500 ml ürün elde ediliyor. 500 ml ürünle iki litre cam silici ürün elde etmiş oluyorsun.

Amway Home L.o.c Cam Temizleyicisi 2 X 500 Ml - n11.com

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

Bende bunu aldım 100 wat aydınlatma için kablo çektirdim ayaksız lazım olursa gittiğim yerde fiş varsa takıyorum bildiğin gündüz oluyor.

50-100-150-200 Watt Smd Led Projektör Siyah Kasa Beyaz Işık - n11.com

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bende bunu aldım 100 wat aydınlatma için kablo çektirdim ayaksız lazım olursa gittiğim yerde fiş varsa takıyorum bildiğin gündüz oluyor.

50-100-150-200 Watt Smd Led Projektör Siyah Kasa Beyaz Işık - n11.com
Arıza yaşadınız mı hiç yada led patladı mı ? Ayaklı olması tercihim ama işlem yaparken tabure üzerine koyarım. Olmazsa ayak kaynak yaptırırım

Birde ürün hazır sistem mi geliyor ? Prize tak çalıştır olarak.

Son düzenleme:

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Arıza yaşadınız mı hiç yada led patladı mı ? Ayaklı olması tercihim ama işlem yaparken tabure üzerine koyarım. Olmazsa ayak kaynak yaptırırım

Birde ürün hazır sistem mi geliyor ? Prize tak çalıştır olarak.
Yok patlayan LED yok bayada hor kullanıyorum. Bir kaç defada düştü hatta. Ufak bir kablo yapmışlar fiş fln yok onu iptal edipo kendin uzun kablo alıp bağlantısını yapabilirsin. Seyyar gibi yaşıyorum ordan oraya. Son zamanlarda pasta yaparken araç altını ışıklandırma olarak kullandım.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Yok patlayan LED yok bayada hor kullanıyorum. Bir kaç defada düştü hatta. Ufak bir kablo yapmışlar fiş fln yok onu iptal edipo kendin uzun kablo alıp bağlantısını yapabilirsin. Seyyar gibi yaşıyorum ordan oraya. Son zamanlarda pasta yaparken araç altını ışıklandırma olarak kullandım.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam teşekkürler :)

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Deri. Klinik getirdiği tuga markası nasıl bana numune vermişti demir tozu temizleyici, plastik temizleyici, ve kar köpük şampuan çok hoşuma gitmişti ürünleri.

Tuga Chemie

t4nju

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Edirne
Herkese merhaba tanışma bölümünde kendimi tanıtmıştım ismim tanju edirnede detailing üzerine yeni dükkan açmak üzereyim kısmetse yarın mal sahipleriyle anlaşıp sözleşme imzaliycaz kafama takılan belediyeden ruhsat olarak ne alıcaz araç yıkama olmiycak detailing işlemleri araç giydirme kaplama cam filmi vs ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Herkese merhaba tanışma bölümünde kendimi tanıtmıştım ismim tanju edirnede detailing üzerine yeni dükkan açmak üzereyim kısmetse yarın mal sahipleriyle anlaşıp sözleşme imzaliycaz kafama takılan belediyeden ruhsat olarak ne alıcaz araç yıkama olmiycak detailing işlemleri araç giydirme kaplama cam filmi vs ?
Detailing te olsa yıkama olacaksa yıkama ruhsatı diye biliyorum ben, yıkama ruhsatı için su giderleri vs baya bişey isteniyor. Siz net öğrenince bizide bilgilendirirseniz iyi olur.

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Metalik gri aracımdaki çizikleri sarı projectörler ile tam olarak göremiyorum, beyaz projektör ise biraz daha fazla gösteriyor. Telefon flaşı ile falanda denedim yine göremedim.Güneş ışığında bakıyorum çok fazla yansıdığı için yinede tam anlamıyla göremiyorum. Araçta çiziklerin olmama ihtimali çok düşük çünkü 8 yıllık araç ve ilk alındığında bir kaç yıl fırçayla yıkandı. Sizin önerileriniz nelerdir acaba çizikleri görme konusunda?

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Metalik gri aracımdaki çizikleri sarı projectörler ile tam olarak göremiyorum, beyaz projektör ise biraz daha fazla gösteriyor. Telefon flaşı ile falanda denedim yine göremedim.Güneş ışığında bakıyorum çok fazla yansıdığı için yinede tam anlamıyla göremiyorum. Araçta çiziklerin olmama ihtimali çok düşük çünkü 8 yıllık araç ve ilk alındığında bir kaç yıl fırçayla yıkandı. Sizin önerileriniz nelerdir acaba çizikleri görme konusunda?
Gri araç gerçekten sıkıntı. Octavia polisaj yaparken çok zorlandım. Ama yine en güzel sarı projektör ile çalıştıM

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
İyi akşamlar değerli forum üyeleri. Arabamın kauçuk paspasları için parlatma ve ya renk canlandırıcı gibi bir ürün öneriniz var mıdır? Seat Leon kauçuk paspaslarını bilirsiniz belki. Temizlesem bile istediğim siyahlığı alamıyorum. Kayganlaştırır ve sürüş güvenliğini olumsuz etkiler diye lastik parlatıcısı vs. sürmek istemedim. Önerilerinizi merakla bekliyorum.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
İyi akşamlar değerli forum üyeleri. Arabamın kauçuk paspasları için parlatma ve ya renk canlandırıcı gibi bir ürün öneriniz var mıdır? Seat Leon kauçuk paspaslarını bilirsiniz belki. Temizlesem bile istediğim siyahlığı alamıyorum. Kayganlaştırır ve sürüş güvenliğini olumsuz etkiler diye lastik parlatıcısı vs. sürmek istemedim. Önerilerinizi merakla bekliyorum.
Ben AB Pink Sheen kullanıyorum, hem toz tutmasını geçiktiriyor, hem parlak kalıyor, hem de yıakrken hemen kirler iniveriyor. Sprtiz, Sonax mat efeckt gibi ürünleri denemedim ama deneyenler yorum yapabilir.