@tgykya Onur abiye katılıyorum, tabiki de r2 kullanılabilir ama sonrasında rutin yıkamalr da R1 daha iyi iş görücektir. Baktınız çok kirli jant, demir tozu temizleyicisi kullanırsınız olur biter.
Bilberry için sulandırma oranını 1:3 de tutun. Yani 100 ml bilberry 300 ml su olacak şekilde. Cevizi de aynı sulandırabilirsiniz. Çok kirli bir yüzeyde çalışacaksanız 1:2 ideal.
Aslında ürünlerin adları üzerinde biri asidik biri alkali. Asidik olan ürünleri sevmeyiz aslında ama gerekli olduğunda bir kaç yerde kullanılır.
Jantlarım çok kirli asidik kullanmam lazım yaklaşımı yanlış. Güzel ekipmanlar ile jantlara giriştiğinizde gayet güzel temizlenirler. Önemli olan temaslı ve detaylı yıkama.
Bugün sabahtan servise gidip siparis ettigim parçaları aldım once. Gun icinde de Flowey siparişlerim geldi. R1 siparişim eksik kalmisti, 2. tur kargoyu da 4 gozle bekliyorum
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Shirb13, kırmızı olan iş görür
ctk roller sonradan geldi. aynı işi görür bence. aliexpress ten zor olur. 15 lira olsa 15 lira da kargo. 30 lira. n11 dekilerden alabilirsin. hepsi aynı işi görüyor gibi.
sanat evlerine de bakabilirsin. ressamlar vs. duvarkağıdı işi yapanlar.
Hacı bir ölçü kullanmadım, göz kararı döktüm kovaya, ama yaklaşık 300 ml falandır ellam, sonra üstüne hafif sıcak su ekledim. Bir kova doldu, bende eldiven çok biliyon
Sonra bir - iki gün bekletim. Çeşmede yıkadım kurumaya bıraktı.
Modum sirkenin çeşidi önemlimi? Elma vb bende kurulama havlusu ve cila bezlerimi yaptığınız gibi yıkamayı düşünüyorum hangi sirkeyi kullanacağımızı öğrenebilirsem
@smail14, marketlerde 1-2 litresi 5-6 liraya satılan. Beyaz sirke iş görür . A101 ve bim de doğadan marka var kullanmadım ama bilindik marka fiyatı uygun tavsiye ederim
@smail14, marketlerde 1-2 litresi 5-6 liraya satılan. Beyaz sirke iş görür . A101 ve bim de doğadan marka var kullanmadım ama bilindik marka fiyatı uygun tavsiye ederim
@smail14, Ben hiç bekletme yapmadım. Kullandığım bez ve eldivenler kirlenmediği için her yıkamadan sonra 30 derecede 20dk 800-1000 devirde yıkarım. Yumuşatıcı gözüne beyaz sirke Koyar deterjan kısmınına perwoll koyarım ( altın rengi olan en pahalısından ))
@smail14, Ben hiç bekletme yapmadım. Kullandığım bez ve eldivenler kirlenmediği için her yıkamadan sonra 30 derecede 20dk 800-1000 devirde yıkarım. Yumuşatıcı gözüne beyaz sirke Koyar deterjan kısmınına perwoll koyarım ( altın rengi olan en pahalısından ))
Malum yaz ayları geldi, yolculuğumuz sırasında ön cama ve kaporta aksamına yapışan sinek ölüleri için çözümleriniz hangi kimyasallar oluyor, tavsiyelerinizi alabilir miyim
Malum yaz ayları geldi, yolculuğumuz sırasında ön cama ve kaporta aksamına yapışan sinek ölüleri için çözümleriniz hangi kimyasallar oluyor, tavsiyelerinizi alabilir miyim
Valla perwoll bana göre detailing işinde en uygun fiyatlı ürün 15-20 lira birşeydi. Ben ucuza almıştım . Onsuz olur ama daha pahalı olur . Diğer deterjanlar yapısını bozuyor deniliyor .