Hızlı Soru - Cevap

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam çok sağolasın alta olmasına rağmen sanırım alacağım. Daha önce de yazmıştım ik pro2 geldiğinde. @SubaruOutback Hakan hocam duyurulur :alisveris:

Aslında tr de olsa veya getirilebilse marolex axel 2000 çok daha iyi duruyor ik pro2 den. Daha önce @SubaruOutback hocam hatta konu da açmış ama temin edemedi sanırım.

kartal45

Acemi Detaycı
Üye
İl
van

serkan06

Amatör Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Ürünü internetten baktığım zaman kwazardan daha yoğun köpüğü var gibi, güzel köpük yapıyor kararsız kalıyorum.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
sadece sizizn attiğınız linte satılıyor videosunu izledim 3 litre olması güzel ama karar veremedim belki ikisini de kullanan arkadaş olursa tecrübelerini aktarabilirler
Ürünü internetten baktığım zaman kwazardan daha yoğun köpüğü var gibi, güzel köpük yapıyor kararsız kalıyorum.
Kwazar ın köpük performansı pek tatmin edici değil. Bu sebeple imkanı olan Alta foam u tercih etti. Alta da acayip kol kası yapıyor, pompayla modifiye yapmazsanız. Marolex i saolsun @omrslhmms Ömer hocam hızlı davranıp almış ve bir video çekmiş. Fikir vermesi açısından. Bu arada ben siparişi geçtim :mutlu:

kartal45

Acemi Detaycı
Üye
İl
van
Kwazar ın köpük performansı pek tatmin edici değil. Bu sebeple imkanı olan Alta foam u tercih etti. Alta da acayip kol kası yapıyor, pompayla modifiye yapmazsanız. Marolex i saolsun @omrslhmms Ömer hocam hızlı davranıp almış ve bir video çekmiş. Fikir vermesi açısından. Bu arada ben siparişi geçtim :mutlu:

S

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye

Gümüş renkli araç için Su itme ve Parlaklık açısından hangisini önerirsiniz Fusso yeni cıkan Avrupa versiyonu ödül almış bu yıl

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fusso kışlık, kiwami ise bahar veya yaz ayları için daha uygun olur. Anladığım kadarıyla Balıkesirdesiniz, kışları uygulama yapmakta probleminiz yoksa 12 ay boyunca kiwami kullansabilirsiniz.

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Fusso kışlık, kiwami ise bahar veya yaz ayları için daha uygun olur. Anladığım kadarıyla Balıkesirdesiniz, kışları uygulama yapmakta probleminiz yoksa 12 ay boyunca kiwami kullansabilirsiniz.
Bu Fusso yeni çıkmış avrupa versiyonu diyor bi farkı var mıdır normalden

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Gümüş renkli araç için Su itme ve Parlaklık açısından hangisini önerirsiniz Fusso yeni cıkan Avrupa versiyonu ödül almış bu yıl

fusso su itiş anlamında daha iyidir evet ama kışlık bir üründür, parlaklık kiwamiye göre düşüktür. Balıkesir için kiwami tercih ederdim şahsen. Ankara gibi kışı yoğun yaşayan yerler için fusso olmazsa olmaz denebilir fakat sizin oralarda bu denli yoğun kış geçmiyordur.

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir

Arkadaslar sizce hangisini almaliyim. Valetpro mavi kil ile soft99 un kili arasinda fark varmi? Bugu onleyici hep gyeon tavsiye edilmis ama soft99 u kullanan bilen varmi? Demirtozu soft99 un nasildir? Once detayli yikama ardindan demirtozu kil ve fusso uyguluycam. Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkur ederim.