Yorumlara hangi platformda baktığınız, yorumu kimlerin yaptığı önemlidir. Pahalı denilebilecek megin şişesini kaç kişi bitirmiştir bilemiyorum. Örnek vermek gerekirse bu platformda belirtilen markayı aratırsanız daha iyi fikir verebilir. Detailing ile alakası olmayan veya yeterli ürün denememiş kişilerden hele ki lastik parlatıcı için olumlu yorumun fazla olması doğaldır. Gliserin ile kolayı karıştırıp özel formül diye ben evde bir ürün yapıp satsam detailing camiası tarafından büyük ihtimal beğenilmez, hayali olarak ürettiğim bu ürünün satış platformlarındaki yorumları da buradakilerle bir olma imkanı pek yok maalesef tahmin edebileceğiniz gibi bol olumlu yorum olacaktır.
Demek istediğim şudur, yeterli ürün denemiş kişiler tarafından denenmedikçe veya üretici gerekli aşamaları uygulayıp test etmedikçe kaç kişinin olumlu yorum yaptığının pek anlamı yok. Detailing ürünlerinin bir çoğunun huyudur hep pahalı görünür ama çoğu ürün bitmez. Örnek vermem gerekirse 30-40 liraya magic dressing almıştım orijinal şişede, başlığı bozulmuştu o durumda dahi 1 sene gitti. Şişe bozulmasa büyük ihtimal 1.5 sene civarı giderdi. Ki tahmin ediyorum alt seviye ürünleri alsanız da ileride gidip detailing ile uğraşanlara hitap eden ürünlerden alacaksınız. Hem harcadığınız para bir şeye değsin aynı işi 2. kez yapmayın, çünkü siz yeni ürünü aldığınızda farkı anlayacaksınız. O zamana kadar benim gibi 10 kişi yorum yapsa sonuç genelde pek değişmez.