Hızlı Soru - Cevap

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Takıldığınız konu sadece wax mı sealant mıysa büyük oranda sonuç
Uzun ömür istersen sealant, parlaklık istersen wax şeklinde
İstisnası çok azdır
Ekleme yapayım. İstisnası: ne kadar köfte o kadar ekmek :)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
:)Hocam mesajinizi okuyunca yuzumde bir gulumseme olustu.Dun aracimi yikadim ve aynen dediginiz gibi oldu.Tchibo jant almistim ondan memnun kalamadim bu sorundan dolayi arkadasima verdim bunu aldim ancak dediginiz gibi jant kollari arasina sigmadi ve diskten itibaren iceriye girmedi maalesef.
Evet hocam aynen öyle diskler de amg olduğu için daha genişler özellikle önler, jant çapına çok yakınlar. Yurt dışından getirebilirseniz ez wheel brush çok iyidir ama onun dışında pek bir alternatif yok aralar için. Ancak ws jant eldiveni benim işimi görüyor kollar ve jant yüzü için. Bir bakabilirsiniz o ürüne.

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
1:4 gibi sulandırırsanız kısa vadede problem yaşamazsınız bazı cam temizleyicilerinde de ipa var zaten, tamamen ne kadar yoğun kullandığınıza bağlı.
Şahsi görüşüm ben tavsiye etmiyorum hiçbir kayganlığı olmadığı için çizilme riski artıyor camın. Silmesi zorlaşıyor. Yağmur kaydırıcı veya başka bir şey kullanıyorsanız cama flowey s3 vb. daha iyidir.
hali hazırda camda yağmur kaydırıcı var.flowey s3 internette satışını bulamadım.başka önerebileceğiniz f/p ürünü var mı ?

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
Bez yıkama için en mantıklısı normal deterjan ve yumuşatıcı kısmına sirke mi olur ? Normal deterjan dediğim perwoll vp vs. bezler için olan deterjandan bahsediyorum. Asıl merak ettiğim sirke kullanımı nasıl olmalı ?

v-s-l

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara

merhabalar bir süredir purestar duplex kurulama havlusu almak istiyorum ancak hiç bir yerde stokta yok. artık üretilmiyorlar mı? stoğa girer mi? @SuperClean,
https://www.trendyol.com/superclean...iber-kurulama-havlusu-45x75-cm-gri-p-35451519

gyeon silk dryer almak istemiyorum, kullanmıştım. purestar'ı denemek istiyorum. LE black hole XL de büyük olduğu için almak istemiyorum. onların dışında havlu önerisi olan varsa çok memnun olurum.

2 - 3 tane spark almak mantıklı mı? twisted pile yapısına sahip değiller ama kurulamaları başarılıymış.
https://www.trendyol.com/spark/mikrofiber-ultra-luks-uber-oto-kurulama-bezi-3-lu-p-35027178

teşekkürler

Son düzenleme:

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
merhabalar bir süredir purestar duplex kurulama havlusu almak istiyorum ancak hiç bir yerde stokta yok. artık üretilmiyorlar mı? stoğa girer mi?
Superclean Purestar Dublex Mikrofiber Kurulama Havlusu 45x75 Cm Gri | Trendyol

gyeon silk dryer almak istemiyorum, kullanmıştım. purestar'ı denemek istiyorum. LE black hole XL de büyük olduğu için almak istemiyorum. onların dışında havlu önerisi olan varsa çok memnun olurum.

2 - 3 tane spark almak mantıklı mı? twisted pile yapısına sahip değiller ama kurulamaları başarılıymış.
https://www.trendyol.com/spark/mikrofiber-ultra-luks-uber-oto-kurulama-bezi-3-lu-p-35027178

teşekkürler
Kurulama için spark bezler kullanıyorum fakat daha yumuşak birşey alınabilir.Su emişi fena değil ama daha iyi bezler var. 3 tane bundan almak yerine 1 tane sağlam bez almanı tavsiye ederim. Kurulama önemli çünkü.

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
merhabalar bir süredir purestar duplex kurulama havlusu almak istiyorum ancak hiç bir yerde stokta yok. artık üretilmiyorlar mı? stoğa girer mi? @SuperClean,
https://www.trendyol.com/superclean...iber-kurulama-havlusu-45x75-cm-gri-p-35451519

teşekkürler
Hocam dublex 45x75 ile black hole 50x80 arasında çok az fark var blackhole almanız çok daha mantıklı olacaktır bence

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Superclean Purestar Dublex Mikrofiber Kurulama Havlusu 45x75 Cm Gri | Trendyol

teşekkürler
Merhaba ,
Purestar havlular 8 hafta önce gümrüge - istanbul'a geldi , gumruk mudurlugu bekletiyor. Teslim etmiyorlar.

Tekstil ürünlerinin ithalatini bir suredir yavaşlattılar , evraklariniz imzada diyerek bekletiyorlar eninde sonunda teslim edecekler ama bizde çok sıkıntı cekiyoruz.

Teslim alir almaz burdan bilgisinide paylaşırız.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
yorumlara baktım güzel ürün ekleyeyim ben bunu listeye :)
valla hocam newmix'in lastik parlatıcısı gayet iş görür fiyat performans olarak makul enduranceye okadar vermektense 25tl buna vermek daha mantıklı
Yorumlara hangi platformda baktığınız, yorumu kimlerin yaptığı önemlidir. Pahalı denilebilecek megin şişesini kaç kişi bitirmiştir bilemiyorum. Örnek vermek gerekirse bu platformda belirtilen markayı aratırsanız daha iyi fikir verebilir. Detailing ile alakası olmayan veya yeterli ürün denememiş kişilerden hele ki lastik parlatıcı için olumlu yorumun fazla olması doğaldır. Gliserin ile kolayı karıştırıp özel formül diye ben evde bir ürün yapıp satsam detailing camiası tarafından büyük ihtimal beğenilmez, hayali olarak ürettiğim bu ürünün satış platformlarındaki yorumları da buradakilerle bir olma imkanı pek yok maalesef tahmin edebileceğiniz gibi bol olumlu yorum olacaktır.

Demek istediğim şudur, yeterli ürün denemiş kişiler tarafından denenmedikçe veya üretici gerekli aşamaları uygulayıp test etmedikçe kaç kişinin olumlu yorum yaptığının pek anlamı yok. Detailing ürünlerinin bir çoğunun huyudur hep pahalı görünür ama çoğu ürün bitmez. Örnek vermem gerekirse 30-40 liraya magic dressing almıştım orijinal şişede, başlığı bozulmuştu o durumda dahi 1 sene gitti. Şişe bozulmasa büyük ihtimal 1.5 sene civarı giderdi. Ki tahmin ediyorum alt seviye ürünleri alsanız da ileride gidip detailing ile uğraşanlara hitap eden ürünlerden alacaksınız. Hem harcadığınız para bir şeye değsin aynı işi 2. kez yapmayın, çünkü siz yeni ürünü aldığınızda farkı anlayacaksınız. O zamana kadar benim gibi 10 kişi yorum yapsa sonuç genelde pek değişmez. :D

Arda99

Amatör Detaycı
Üye
İl
bursa
Yorumlara hangi platformda baktığınız, yorumu kimlerin yaptığı önemlidir. Pahalı denilebilecek megin şişesini kaç kişi bitirmiştir bilemiyorum. Örnek vermek gerekirse bu platformda belirtilen markayı aratırsanız daha iyi fikir verebilir. Detailing ile alakası olmayan veya yeterli ürün denememiş kişilerden hele ki lastik parlatıcı için olumlu yorumun fazla olması doğaldır. Gliserin ile kolayı karıştırıp özel formül diye ben evde bir ürün yapıp satsam detailing camiası tarafından büyük ihtimal beğenilmez, hayali olarak ürettiğim bu ürünün satış platformlarındaki yorumları da buradakilerle bir olma imkanı pek yok maalesef tahmin edebileceğiniz gibi bol olumlu yorum olacaktır.

Demek istediğim şudur, yeterli ürün denemiş kişiler tarafından denenmedikçe veya üretici gerekli aşamaları uygulayıp test etmedikçe kaç kişinin olumlu yorum yaptığının pek anlamı yok. Detailing ürünlerinin bir çoğunun huyudur hep pahalı görünür ama çoğu ürün bitmez. Örnek vermem gerekirse 30-40 liraya magic dressing almıştım orijinal şişede, başlığı bozulmuştu o durumda dahi 1 sene gitti. Şişe bozulmasa büyük ihtimal 1.5 sene civarı giderdi. Ki tahmin ediyorum alt seviye ürünleri alsanız da ileride gidip detailing ile uğraşanlara hitap eden ürünlerden alacaksınız. Hem harcadığınız para bir şeye değsin aynı işi 2. kez yapmayın, çünkü siz yeni ürünü aldığınızda farkı anlayacaksınız. O zamana kadar benim gibi 10 kişi yorum yapsa sonuç genelde pek değişmez. :D
hocam haklısınız fakat , koch chemie , auto glym , colourlock vb ürünlerini kullanıyorum ama lastik parlatıcıda newmix işimi görüyor etkili ve kalıcı parlaklık veriyor 1 sene oldu hala bitmedi şişe :sırıtan1:

web page maker indir türkçe