Hızlı Soru - Cevap

Yasin54.

Çaylak Detaycı
Üye
İl
SAKARYA
Merhabalar herkese iyi forumlar.
Aracım 7 yıldır pasta cila görmemiş bir araç. Kendim demir tozu ve kil uygulaması yapmak istiyorum. Demir tozu olarak Flowey r10 siparişi verdim. Kil olarak valet pro mavi kili sipariş vermiştim fakat işlem yapıldıktan sonra hare meydana gelebilirmis ondan dolayı iptal ettim. Kil olarak neyi tercih edersiniz?
Yardımcı olursanız sevinirim :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar herkese iyi forumlar.
Aracım 7 yıldır pasta cila görmemiş bir araç. Kendim demir tozu ve kil uygulaması yapmak istiyorum. Demir tozu olarak Flowey r10 siparişi verdim. Kil olarak valet pro mavi kili sipariş vermiştim fakat işlem yapıldıktan sonra hare meydana gelebilirmis ondan dolayı iptal ettim. Kil olarak neyi tercih edersiniz?
Yardımcı olursanız sevinirim :)
hocam kilde illaki çizik oluşuyor. fakat 7 yıl gibi süre kil de görmemiş bir araçta yumuşak kil ile çok uğraşırsınız, uğraşmanıza değecek kadar yüzeyi temizleyemeyebilirsiniz. 3 yıl kil görmemiş araçta yumuşak kille zorlanmıştım.

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
demir tozları için magma ve son olarak FB denedim,

güncel olarak f/p önerebileceğiniz ürünler nelerdr, özellikle @Detail 35 Kutas hocam tavsiyelerine açığım :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Peki ne yapmamı önerirsiniz
Orta veya sert kil yapılabilir fakat çizme miktarı da artacaktır hocam. Polisaj yapılmayacaksa orta ve sert kil baya gözle görülür şekilde çiziyor diye biliyorum. Bu zamana kadar yumuşak kullandım hep bu yüzden,tabi yüzeyin de fazla zorlamaması yardımıyla.
Mustafa Hocam Tunap121 i kullandiysan yorumlarini bekliyorum degisiklik olmustur insallah.
Daha deneyimleyemedim fakat kışlık lastiklere geçerken uygulama yapacağım. Özellikle kışın fazla gacır gucur ediyor :(

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Orta veya sert kil yapılabilir fakat çizme miktarı da artacaktır hocam. Polisaj yapılmayacaksa orta ve sert kil baya gözle görülür şekilde çiziyor diye biliyorum. Bu zamana kadar yumuşak kullandım hep bu yüzden,tabi yüzeyin de fazla zorlamaması yardımıyla.

Daha deneyimleyemedim fakat kışlık lastiklere geçerken uygulama yapacağım. Özellikle kışın fazla gacır gucur ediyor :(
Aynisi bende de var bide yagmur yagip islandiginda sabah daha da gicirdama yapiyor bakalim bekliyorum sizden haber hocam

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Hayırlı akşamlar.. forumda göz gezdirdim ama bulamadım Cg VSS isimli ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Aracım Sedef beyaz büyük ciddi çizikleri yok genel olarak kılcaz ve hare şeklinde, parklaklık olarak da fena değil. Ben sadece kılcal çizik ve hareleri alıp daha düzgün bir boya yüzeyi elde etmek için kullanmayı düşünüyorum. Elimde makinem ve yumuşak, orta sert ve sert Polisaj süngerlerim de var. Ürün bilgilerin de silikonsuz olduğu, hare ufak çizikleri alıp gayet parlak bir yüzey oluşturduğu ve uzun süre çalışmaya da imkan sağladığı yazıyor fakat malum sizden gerçeği duyana kadar ürün tanıtımında yazanlar pek ilgimi çekmiyor. :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hayırlı akşamlar.. forumda göz gezdirdim ama bulamadım Cg VSS isimli ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Aracım Sedef beyaz büyük ciddi çizikleri yok genel olarak kılcaz ve hare şeklinde, parklaklık olarak da fena değil. Ben sadece kılcal çizik ve hareleri alıp daha düzgün bir boya yüzeyi elde etmek için kullanmayı düşünüyorum. Elimde makinem ve yumuşak, orta sert ve sert Polisaj süngerlerim de var. Ürün bilgilerin de silikonsuz olduğu, hare ufak çizikleri alıp gayet parlak bir yüzey oluşturduğu ve uzun süre çalışmaya da imkan sağladığı yazıyor fakat malum sizden gerçeği duyana kadar ürün tanıtımında yazanlar pek ilgimi çekmiyor. :)
Ben bur ürünü hiç kullanmadım. Ancak siz sorduktan sonra biraz araştırma yaptım. Beklentinizi karşılayabilecek bir ürün.

Polisaj makineniz rotary mi orbital mi?

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Şimdiye kadar hiç kullanana denk gelmedim. Amazon'daki puanlarına baktım 2884 oyda 4.4 puan almış. Güzel ürüne benziyor.