Hızlı Soru - Cevap

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Öne çıkan konu #12,221
Dogru dusundunuz hocam bazi araclarin arac ici kaplamalari sert ve plastik aralari damarli sekilde APC ler oralar icin hic uygun degil malesef temizliyor ancak bir muddet sonra beyazlama veya solma gibi sorunlari ortaya cikartiyor İnterior bu is icin bence cok iyi secenek bugun gelen kargoda urunler arasinda interior cleaner da gelmisti :)
Teşekkür ediyorum hocam,hangi ürün olursa özellikle iç kısımda spot test etme alışkanlığını edinmek lazım :)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
İç trimlerde kullanmak için Valet PRO APC(sulandırılmış şekilde) yada İyi bi markanın interior cleaneri mi iyi olur fiyat performans olarak değerlendirirseniz sevinirim?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Apc yada interior cleaner yerine nemli bez kullanın. Kirli yüzey değilse gereksiz yere ürünler kullanmak yerine daha iyi olur. Kirli yüzeyde soft temizleyiciler kullanın. Total interior gibi ürünlerde işinizi görür. Zaten bir çok koruma ürünüde hafifte olsa temizlik özellikleri var. Öncesinde nemli bez arkasına koruyucu üründe işinizi görür. Tabi bu temiz tozlanmış yüzeyler için. Kirli yüzeylere ayak altına doğru olanlarda apc kullanmak daha mantıklı.

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
İnternetten ipa aldım ama kokusu çok hafif acaba sulandırılmış olabilir mi diye düşünüyorum. Sizin kullandığınız ipaların kokusu nasıl?

Selimcanklnc

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
ürün alabilceğimiz bir site var mı veya sponsor eldiven şampuan foamer vs vs almak istiyorum bazı sitelerde istediğim tüm ürünleri bulamıyorum yada piyasanın üstünde bir fiyat biçmişler

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
ürün alabilceğimiz bir site var mı veya sponsor eldiven şampuan foamer vs vs almak istiyorum bazı sitelerde istediğim tüm ürünleri bulamıyorum yada piyasanın üstünde bir fiyat biçmişler
Aslında bir siteden bütün ürünleri almak çok zor, basit bir çeyiz toplayanlar ben dahil en az 2 ayımız aldı. Tek tek siteleri gezerek en uygun ve doğru ürünü almak daha mantıklı. Geçmiş uygulamalardan ürünlerin özelliklerini oku doğru ve uygun olanı al derim, bir ürünle veya uygulamayla ilgili sorun olursa burdan sor cevaplamaya çalışalım.

Selimcanklnc

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aslında bir siteden bütün ürünleri almak çok zor, basit bir çeyiz toplayanlar ben dahil en az 2 ayımız aldı. Tek tek siteleri gezerek en uygun ve doğru ürünü almak daha mantıklı. Geçmiş uygulamalardan ürünlerin özelliklerini oku doğru ve uygun olanı al derim, bir ürünle veya uygulamayla ilgili sorun olursa burdan sor cevaplamaya çalışalım.
teşekkür ederim hepsini araştırdım forum sayesinde f/p listesi yaptım bir kaç ürünü hali hazırda satın aldım ama kredi kartı ile alışveriş yapıcağım için taksitlendirmek istiyorum parça parça olunca pek mümkün olmuyor takibi zorlaşıyor

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Aracımda seramik uygulaması var önerdiğiniz şampuan ph nötr mü acaba hem kova hem foamerlerde işe yarar mı
Ph nötr korumayı sökmeyen bir kova şampuanı, ön yıkama olarak kullanılmıyor. Yine uygun fiyatlı ve kaliteli ön yıkama şampuanı Flowey Ev13 var tavsiye ederim.

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Malum, havalar soğuyunca Kışlık takıma geçtim.. Yazlıkları da güzelce temizleyerek kaldırayım dedim.. Lastiklere endurance uyguladım.. Jant için nasıl bir ürün kullanmalıyım ?? Elimde Fusso mevcut.. İşe yarar mı ??

Evde muhafaza için yeterli hatta gereksiz gelebilir ancak araç üzerinde kullanımda ısıya dayanıklı jant için üretilen ürünleri kullanmakta fayda var.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Malum, havalar soğuyunca Kışlık takıma geçtim.. Yazlıkları da güzelce temizleyerek kaldırayım dedim.. Lastiklere endurance uyguladım.. Jant için nasıl bir ürün kullanmalıyım ?? Elimde Fusso mevcut.. İşe yarar mı ??

Jant ve lastik temizliği çok iyi olmuş. Fusso uygulamanız yeterli olacaktır.

DENİZLİ

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Bu şekilde Jant lastikleri kaldırmak benim de çok hoşuma gidiyor.
Ben kaldırırken sadece bsd uygulayıp kaldırmıştım. Fusso fazla fazla yetecektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi