Öne çıkan konu
#14,221
Ellerinize sağlık. İlk polisaj hep çok yorucudur. Menzerna 1000 i ufs domestic keçeyle de denedim hafif ıslatarak ama çok çabuk dolduruyor ve kuruyor sizin de dediğiniz gibi. Menz1000 için denediklerim arasında en çok verim aldığım spta nın turuncu waffle pedi oldu.
Bagaj spoilerinde benim hatan sonucu iki yerde açılma oldu.Onlarda çok küçük. Spoileri sanayide boyatmıştım birde çamurlukta stopa kaçınca makine 1 tl büyüklügünde bir matlaşma oldu. İkiside benim hatam sonucunda oldu.
Burdan çıakrdıgım ders ise asla bir günde arabayı yapmaya kalkışmamak oldu. Günde 2/3 anel yapıp dinlene dinlene yapmak lazım.
Birde makine attlass att1200p. Amatör bir makine. Birinci devirde bayılıyor zaten neredeyse duracak 1. devirde yaydım ürünü.2. ve 3. devirlerde çalıştım. Makinenin agırlıgı 2,55 kg. Max extra 6115 felan 3 küsür kg onlar daha agır daha da zorlardı. Özellikle dik panellerde makinenin agırlıgı yoruyor.
Şimdi 130 mm keçe bakıyorum. Keçelerde hep 160 mm.
Ufs130mm Beyaz Polisaj Keçesi
bunu buldum ama bakalım. Acelem yok. Bir daha ki polisaj deneyimi kim bilir ne zaman olur.