Nedense forumda genel olarak bunu niye yaptın? onu öldürdün, keşke şunu yapıp sonra bunu uygulasaydın gibi söylemler oluyor. Eskiden beri iyi kötü detail videoları ve forumlarını takip ederim. Birinin övdüğünü diğeri yerin dibine sokuyor, birinin uyguladığı sıralama, ürün veya yöntemi diğeri kötülüyor. Eğer tek doğru varsa ve tek ürün varsa neden bunca ürünü test ediyoruz veya neden herkes aynı yöntemle aynı işi yapmıyor? Seramik ölmüş mesela diyorsunuz ki bence o seramik zaten 6 ayda ölüyor ve söylem tarzı haa bak gördünmü iş bilmeden seramik üzerine fusso atmışsın kaş yapayım derken göz çıkarmışsın şimdi de seramik gitti diye pişman ol tarzında. Ya ölürse ölsün alır birdaha uygularım ya da seramik uygulamam fusso ile devam ederim çokta dert değil.
Seramik zaten 6 ay dayanıyor hocam, eski aracımda da aynı sonucu almıştım 6 ay sonra su iticiliği vs bitiyor ve mecburen ya yeniden seramik ya da başka ürün gerekiyor. Yani ömrü zaten tamamlanmış bir üründü. Ben seramiğin öyle yıllarca kaldığına inanmıyorum. Ben bu wax'ı kullanma amacımda zaten performansı azalan seramiğin üzerine yeniden koruma ve su iticilik kazandırmaktı. Neyse sorun değil havalar düzeldi tekrar Fusso geçerim artık
Kil işine gelince evet sıfır araç içinde yapılıyor ama benim bahsetmek istediğim hani yıllarca trafikte kalmış ve hiç uygulama yapılmamış alt katmanı çizik demirtozu ve reçine tarzı şeylerle kötü hale gelmiş bir boya değildi onu belirtmek istemiştim.