Öne çıkan konu
#14,701
Sorulmustur belki ama. Flowey b33 icin birsey sormak istiyorum,
Ilposan maxi köpük pompam için snowfoam arayislarim sürüyor. Flowey b33 kir sökme konusunda etkili oldugu için wax ve hızlı cilayi üzerinden alır mi aracın?
Flowey ev13 temizlik konusunda geri kalır mi?
Ben suan pek kullanan duymadım ama Autoglym Polar Blast kullanıyorum çok yogun köpük atıyor ama pompa kesikli atıyor zorluyor sanırım makineyi cok yogun. Dozaji ayarlayamiyorum kivam konusunda. Flowey deneyecegim.
Ilposan maxi köpük pompam için snowfoam arayislarim sürüyor. Flowey b33 kir sökme konusunda etkili oldugu için wax ve hızlı cilayi üzerinden alır mi aracın?
Flowey ev13 temizlik konusunda geri kalır mi?
Ben suan pek kullanan duymadım ama Autoglym Polar Blast kullanıyorum çok yogun köpük atıyor ama pompa kesikli atıyor zorluyor sanırım makineyi cok yogun. Dozaji ayarlayamiyorum kivam konusunda. Flowey deneyecegim.
Aracınız çok kirli değil ise (örneğin kışın araç üzerinde biriken yol pisliğinden bahsediyorum) b33 kullanmanızı önermem.
Ev13, b33 e göre tabii ki çok daha hafif ve masum. Ancak onunla da ağır kirleri indirmeniz mümkün değil. Açıkçası bu ön yıkama şampuanı biraz tercih meselesi. Bir taraftan ödün vermeniz gerekiyor. Bir örnek vermek gerekirse valet pro citrus pre wash koruma dostu olarak bilinir ancak korumayı bayağı elliyor o da.

. En son koch pss ve carpro perl arasındayım. Bakalım sonu ne olacak. Perl sulandırma oranı,iç ve dışta kullanabilmesi ile önde. Pss dayanım gücü ile önde. Bak gene çıkamadım işin içinden