Hızlı Soru - Cevap

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #14,801

@mustafacagri kardesim bu siyah olan firca Diger Divortex in fircasindan bariz bir sekilde yumusak bulusmaya geldigimizde getirrim inceleyebilirsin ben hissiyatini gercekten begendim yalniz ürünün fiyati hemen artmis :)
Görünüm bendeki ile birebir aynı. Buluşmada ben de fırçaları getiriyim, bi kapıştıralım bakalım :D

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Arkadaşlar yıkama sonrası paspas üzerine kağıt kullanıyor musunuz? Benim iş yerinde aracı park ettiğim kapalı otopark neredeyse hiç temizlenmemiş toz, kum ne varsa yer etmiş betona. Arabaya binerken inerken büyük ihtimalle ayakkabıya yapışan tozlar sürücü bölgesini acayip tozlandırıyor. Sizce paspas üzeri kağıt mı biriktiriyor üzerinde fikri olan var mı?

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Arkadaşlar yıkama sonrası paspas üzerine kağıt kullanıyor musunuz? Benim iş yerinde aracı park ettiğim kapalı otopark neredeyse hiç temizlenmemiş toz, kum ne varsa yer etmiş betona. Arabaya binerken inerken büyük ihtimalle ayakkabıya yapışan tozlar sürücü bölgesini acayip tozlandırıyor. Sizce paspas üzeri kağıt mı biriktiriyor üzerinde fikri olan var mı?
Yazları kağıt, kışları tela kullanıyorum. Kağıt bittikten sonra tekrar almayıp tamamen tela kullanırım muhtemelen. Kağıt kış ve bahar aylarında kullanılırsa suyu yedikten sonra parçalanıp çok kirletiyor. Bir de tela ayağa da dolansa bile bir direnç olmadığı için pedallarla ilgili de sorun olmuyor.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Ben sürekli kullanıyorum haftada bir ya da kullanım sıklığına göre silkiyorum kağıdı , yıprandıysada değiştiriyorum bagajda sürekli kağıt var
1000 tanesini 200 tlye yaptırmıstım gecen sene kalın kolay yırtılmıyor

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Yazları kağıt, kışları tela kullanıyorum. Kağıt bittikten sonra tekrar almayıp tamamen tela kullanırım muhtemelen. Kağıt kış ve bahar aylarında kullanılırsa suyu yedikten sonra parçalanıp çok kirletiyor. Bir de tela ayağa da dolansa bile bir direnç olmadığı için pedallarla ilgili de sorun olmuyor.
aynı dertten muzdaribim. Bende kağıt kullanıyorum fakat tozlar kağıt yüzeyinde kalıp mı tozuyor acaba.
Ben sürekli kullanıyorum haftada bir ya da kullanım sıklığına göre silkiyorum kağıdı , yıprandıysada değiştiriyorum bagajda sürekli kağıt var
1000 tanesini 200 tlye yaptırmıstım gecen sene kalın kolay yırtılmıyor
Bendede o dediğiniz kağıttan mevcut. Aynı sizin yaptığınız gibi yapıyorum fakat tozlanmaya çare bulamadım.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
aynı dertten muzdaribim. Bende kağıt kullanıyorum fakat tozlar kağıt yüzeyinde kalıp mı tozuyor acaba.

Bendede o dediğiniz kağıttan mevcut. Aynı sizin yaptığınız gibi yapıyorum fakat tozlanmaya çare bulamadım.
Ben genelde tek kullandığım zaman galos giyiyorum baska çaresi yok uzun yoldada araç içinde terlik giyiyorum ev konforu gibi :sırıtan1:
Akıllı değiliz:sırıtan1:

ercan_wrc

Acemi Detaycı
Üye
İl
ankara
Arkadaşlar merhaba, herkesin önerisi üzerine spritz aldım. Almışken uyguna gelsin devamlı kullanırım diye 5lt aldım.

N11 üzerinden detailburaya satıcısı diğer adı sanıyorum ki detailbox diye geçiyor bu firmadan aldım, birkaç konuda ismini duymuştum. Firma izmirde görünmesine rağmen bana İstanbuldan geldi. Fakat ürün kapağı bu şekilde geldi sizce açılmış mı? Ve bazı yerlerde ürünü su ile seyretip satıldığını da okumuştum. Yorumlarınızı merak ediyorum açıkçası. Açılıp su eklenmiş olabilir mi? Bunu nasıl netleştirebilirim?

n11.com'dan Auto Finesse İç Detay Spreyi - Spritz 5L seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Auto Finesse İç Detay Spreyi - Spritz 5L Fiyatları ve Özellikleri

Son düzenleme:

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar merhaba, herkesin önerisi üzerine spritz aldım. Almışken uyguna gelsin devamlı kullanırım diye 5lt aldım.

N11 üzerinden detailburaya satıcısı diğer adı sanıyorum ki detailbox diye geçiyor bu firmadan aldım, birkaç konuda ismini duymuştum. Firma izmirde görünmesine rağmen bana İstanbuldan geldi. Fakat ürün kapağı bu şekilde geldi sizce açılmış mı? Ve bazı yerlerde ürünü su ile seyretip satıldığını da okumuştum. Yorumlarınızı merak ediyorum açıkçası

n11.com'dan Auto Finesse İç Detay Spreyi - Spritz 5L seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Spritzde sulandırma yapamazlar diye düşünüyorum. Suyla homojen karışıcak bir ürün değil çünkü. Bazen şişe kapakları çıtırdamadan açılıyor sizinki de öyle olmuş galiba

ercan_wrc

Acemi Detaycı
Üye
İl
ankara
Spritzde sulandırma yapamazlar diye düşünüyorum. Suyla homojen karışıcak bir ürün değil çünkü. Bazen şişe kapakları çıtırdamadan açılıyor sizinki de öyle olmuş galiba
Bende su katılıyor diye biliyorum. Evet çatırdamadan açıldı ama ben hiç daha ellemediğim halde dikkatli bakarsanız esnemeden kaynaklı siyah emniyet yerlerinde beyazlaşma esneme izleri mevcut.

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Bende su katılıyor diye biliyorum. Evet çatırdamadan açıldı ama ben hiç daha ellemediğim halde dikkatli bakarsanız esnemeden kaynaklı siyah emniyet yerlerinde beyazlaşma esneme izleri mevcut.
Aynen gördüm şimdi sanki daha önce açılmış gibi. Spritz sulandırılmadan saf şekilde kullanılıyor bu arada yanlışlık olmasın. Ürün Rengi normal gözüküyor, kokusu da hindistan cevizi gibiyse sorun yoktur bence. En kötü hiç kullanmayın iade edersin

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aynen gördüm şimdi sanki daha önce açılmış gibi. Spritz sulandırılmadan saf şekilde kullanılıyor bu arada yanlışlık olmasın. Ürün Rengi normal gözüküyor, kokusu da hindistan cevizi gibiyse sorun yoktur bence. En kötü hiç kullanmayın iade edersin
aynen öyle su katılmadan kullanılıyor. fakat malesef bölünmüş olarak aldığım spritzlerin hepsi farklı renkti. en son 5 litre bidondan bölünmüş halini direk aldım ve fark karşısında şok oldum. malesef sulandırılıp satılan o kadar çok spritz var ki piyasada :(

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
aynen öyle su katılmadan kullanılıyor. fakat malesef bölünmüş olarak aldığım spritzlerin hepsi farklı renkti. en son 5 litre bidondan bölünmüş halini direk aldım ve fark karşısında şok oldum. malesef sulandırılıp satılan o kadar çok spritz var ki piyasada :(
Esnaf var esnaf var demekki:( Yapısı gereği sulandırılamaz diye düşünmüştüm ama yanılmışım demekki çok dikkatli olmak lazım

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Esnaf var esnaf var demekki:( Yapısı gereği sulandırılamaz diye düşünmüştüm ama yanılmışım demekki çok dikkatli olmak lazım
sulandırılamaz, sulandırılmamalı da. ama işte diyecek söz kalmıyor bunlarla karşılaşınca :) bölünmüşlerin sulandırılması şüphesini geçtik galon olarak alınca bile şüpheleniyoruz. üzücü.

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

N11 üzerinden detailburaya satıcısı diğer adı sanıyorum ki detailbox diye geçiyor bu firmadan aldım, birkaç konuda ismini duymuştum. Firma izmirde görünmesine rağmen bana İstanbuldan geldi. Fakat ürün kapağı bu şekilde geldi sizce açılmış mı? Ve bazı yerlerde ürünü su ile seyretip satıldığını da okumuştum. Yorumlarınızı merak ediyorum açıkçası. Açılıp su eklenmiş olabilir mi? Bunu nasıl netleştirebilirim?

aynı satıcıdan 2 sefer galonluk ürün aldık. Kapakları aynı bu şekil geldi. Kargo acayip mi acayip özensizdi. Elimizde baska yerden aldığımız aynı üründen vardı karşılaştırdığımızda kıvam olarak farklılık görmedik ama can sıkıcı bir durum yinede..

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Ben genelde tek kullandığım zaman galos giyiyorum baska çaresi yok uzun yoldada araç içinde terlik giyiyorum ev konforu gibi :sırıtan1:
Akıllı değiliz:sırıtan1:

Marşpiyelden bi çekmece çıkartamaz mıyız ayakkabıları binerken çıkartıp içine koysak. Bu tarz bi icat şart :sırıtan1:

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye

Bahsettiğim şey tozdan çok kağıdın parçalanıp her yere sıvanması problem oluyor kağıtta. Ben paspasları en azından 2-3 gün temiz kalsın diye koyuyorum sonrasında bir işe yaramıyor zaten, illaki kayıyor.

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Bahsettiğim şey tozdan çok kağıdın parçalanıp her yere sıvanması problem oluyor kağıtta. Ben paspasları en azından 2-3 gün temiz kalsın diye koyuyorum sonrasında bir işe yaramıyor zaten, illaki kayıyor.
aynen hocam zamanla özellikle manuel ise daha fazla deforme oluyor paspas.

ercan_wrc

Acemi Detaycı
Üye
İl
ankara
Bendeki için satıcı içiniz rahat olsun falan dedi ilgileniyor dönüş yapıyor ama benim içime sinmedi ve yarın yenisini göndereceğini söyledi. Bendekini iade göndereceğim.... Denemek için çok az bir suya 5ml falandır, 30ml kadar ürün koydum.. rengi süt rengi gibi hafif sarımtırak idi suyu ekleyince bildiğimiz bembeyaz oldu. Ama tabi üzerine ekledikçe rengi yerine geldi.

Yarın satıcı yenisini göndereceğini söyledi. Kapaklar için ise depodaki arkadaşlara söylüyorum onlarda dökülmesin diye iyice sıkıyorlar dedi ama bana pek mantıklı gelmiyor fabrika zaten onları sıkıyor ve taaa yurtdışıdan dökülmeden geliyor burada mı dökülecek?

300 küsür lira para veriyoruz ama yine güven yok nasıl bir millet olduk anlamıyorum ki!