Hızlı Soru - Cevap

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öne çıkan konu #14,841
bezleriniz klin purestar work stuff ise direk özel sampuan alın derim yazik edersiniz iyi forumlar. ben tavsiye etmiyorum perwoll vs
Ben bu konuda iki şampuan deneyimledim. Biri nanolex mikrofiber şampuanı diğeri ise valet pro mikrofiber şampuanı.

Nanolex açık ara daha iyi geldi bana. Ancak fiyatı malum.. Siz hangisini kullanıyorsunuz?

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ben bu konuda iki şampuan deneyimledim. Biri nanolex mikrofiber şampuanı diğeri ise valet pro mikrofiber şampuanı.

Nanolex açık ara daha iyi geldi bana. Ancak fiyatı malum.. Siz hangisini kullanıyorsunuz?
good stuff ama gyeon pahali nanolexe gecmeyi dusunuyorum good stufftan nanolex pek kir cikarmiyor ama yumuşatıyor good stuffta bile ilk kullanimda fark oldu ya perwole tobe ettim klinleri yazik etmedim sifirindan beri ozel sampuanla yikanicak

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Marflo kil eldiven bulamadığım için Türkiyede bulunabilecek harici bir marka, iş görecek, çizik oluşum ihtimali çok çok az kil eldiven tavsiyeleriniz veyahut tecrübeleriniz nelerdir?

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Herkese selam, Kurulama havlumun ve diğer çeşitli mf bezlerimin performansları düşmeye başladı. Sertleşme de mevcut. Bu konuda ne yapabilirim acaba? Kovada yıkamak için perwoll ve sirke karışımı olur mu? Olursa ne kadar kullanmam gerekir? Teşekkürler
Mikrofiber şampuanla olacak iş değil hocam o, hiç bir şampuan yoktur ki özelliğini geri getirsin deforme olan bir bezin. Ancak şöyle bir şey var, ıslak kullanım cila kullanıyor musunuz? Wetcoat, pw ya da turtle wax gibi? Ben sebebin bu olduğunu düşünerek cevap veriyorum. Performansının düştüğünü düşündüğünüz bezlerinizi bir gün beyaz sirkeli suda bekletin. Sirkeyi beş litre suya bir iki bardak koyun bir mahsuru olmaz. Bir gün bekledikten sonra 60 derecede yıkayın. Ama bu 60 derece çok güvenli değil her zaman yapılmamalı. Sonraki süreçte ıslak cila sonrası kurulama yaptığınızda yine düşecektir performans. O yüzden ben kullanmıyorum artık o tür ürünleri.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Mikrofiber şampuanla olacak iş değil hocam o, hiç bir şampuan yoktur ki özelliğini geri getirsin deforme olan bir bezin. Ancak şöyle bir şey var, ıslak kullanım cila kullanıyor musunuz? Wetcoat, pw ya da turtle wax gibi? Ben sebebin bu olduğunu düşünerek cevap veriyorum. Performansının düştüğünü düşündüğünüz bezlerinizi bir gün beyaz sirkeli suda bekletin. Sirkeyi beş litre suya bir iki bardak koyun bir mahsuru olmaz. Bir gün bekledikten sonra 60 derecede yıkayın. Ama bu 60 derece çok güvenli değil her zaman yapılmamalı. Sonraki süreçte ıslak cila sonrası kurulama yaptığınızda yine düşecektir performans. O yüzden ben kullanmıyorum artık o tür ürünleri.
Teşekkürler hocam cevabınız için. Tam olarak dediğiniz gibi Pw kullanıyorum, sebebi bu olabilir. Pahalı bezler kullanmıyorum zaten, mesela gri spark havlu 1 senedir gayet işimi gördü. Sirkeli suyu dediğiniz gibi bi deneyeceğim, olmadı şampuan parasına yenisini alırım.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Flowey 2.4-2.5, Ev12-13 serilerinin farkı nedir arkadaşlar?. Sitelerindeki açıklama pek yeterli gelmedi. Daha önce sordum mu hatırlamıyorum

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Flowey 2.4-2.5, Ev12-13 serilerinin farkı nedir arkadaşlar?. Sitelerindeki açıklama pek yeterli gelmedi. Daha önce sordum mu hatırlamıyorum
Dün akşam global sitelerini inceledim, siyah ambalajlılar (2.4,2.5 vb.) son tüketici ürünleri, Ev serisi daha çok profesyonel kullanıcılar için, oto yıkamalar, detay dükkanları, otomatik yıkama yerleri gibi düşünebilirsiniz.

eged

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Malatya
iyi günler2010 model hyundai i10 aracım var. Aracımda Merkezi kilit mevcut kumanda taktırmak istiyorum. Birçok usta ile konuştum her biri başka bir şey söylüyor kumanda takılmadan önce şoför kapısındaki motorun sökülmesi gerekiyor mu? yoksa sadece modülün olması yeter mi? bilen arkadaşalar varsa yardımcı olursa sevinirim.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese iyi akşamlar, gyeon wet coat ürünüm az kaldığı için sipariş etmiştim ancak daha önce aldığım mağazadan değil farklı bir mağazadan aldım, ürün gelince az kalan şişedeki çeyrek wetcoatı da üstüne ilave ettim, karışması herhangi bir sorun çıkarmaz değil mi arkadaşlar, sonuçta aynı ürün, orjinaldir diye düşünüyorum
2. Olarak 1lt wetcoat aldım hazır stokta bulmuşken, içinde turuncu minik 3 parça gördüm, kurumuş turuncu kabuk gibi, ürünün bozuk olma ihtimali nedir ?
Sorun çıkacağını düşünmüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

problem3333

Acemi Detaycı
Üye
İl
Gaziantep

Koch Chemie po 1:10 şekilde sulandırarak köpük yapan şişeyle sıktım. Bir kaç dakika kimyasalı çalıştırıp detay fırçasıyla fırçalamama rağmen geçmedi. Arabayı yeni aldım temizleme ile geçmeyecek gibi görünüyor. Tavsiyeniz nedir

Son düzenleme:

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa

Koch Chemie po 1:10 şekilde sulandırarak köpük yapan şişe ile bir kaç dakika kimyasalı çalıştırıp detay fırçası ile fırçalamama rağmen geçmiyor. Arabayı yeni aldım temizleme ile geçmeyecek gibi görünüyor. Tavsiyeniz nedir
Asma koku , dezenfektan ya da kolonya gelmiş olma ihtimali varmı ?
Geçiceğini düşünmüyorum
Preserve tarzı bir ürünle göze batması geçer

problem3333

Acemi Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Asma koku , dezenfektan ya da kolonya gelmiş olma ihtimali varmı ?
Geçiceğini düşünmüyorum
Preserve tarzı bir ürünle göze batması geçer
Yeni aldım nasıl böyle olduğunu bilmiyorum ama dediğiniz tarz bir şey plastigi yakmış gibi. Bu arada Preserve parlatıp daha belirgin hale getirmez mi?

Son düzenleme:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Koch Chemie po 1:10 şekilde sulandırarak köpük yapan şişeyle sıktım. Bir kaç dakika kimyasalı çalıştırıp detay fırçasıyla fırçalamama rağmen geçmedi. Arabayı yeni aldım temizleme ile geçmeyecek gibi görünüyor. Tavsiyeniz nedir
Bir kimyasal damlamış, orayı deforme etmiş gibi duruyor. Belki koruyucu ürünlerle bir miktar örtebilirsiniz.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
iyi günler2010 model hyundai i10 aracım var. Aracımda Merkezi kilit mevcut kumanda taktırmak istiyorum. Birçok usta ile konuştum her biri başka bir şey söylüyor kumanda takılmadan önce şoför kapısındaki motorun sökülmesi gerekiyor mu? yoksa sadece modülün olması yeter mi? bilen arkadaşalar varsa yardımcı olursa sevinirim.
Ben sadece modülün olması yetiyor diye biliyorum. Ancak bu konulara daha hakim @Nobran var. Kendisi bilgisi dahilinde sizi aydınlatacaktır.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dün akşam global sitelerini inceledim, siyah ambalajlılar (2.4,2.5 vb.) son tüketici ürünleri, Ev serisi daha çok profesyonel kullanıcılar için, oto yıkamalar, detay dükkanları, otomatik yıkama yerleri gibi düşünebilirsiniz.
Teşekkürler, Ev12 ve 13 serilerinden sipariş geçtim :)

qonrul

Amatör Detaycı
Üye
İl
Muğla
valet pro snow foam almayı düşünüyorum da 5 litrelik. son kullanma tarihi oluyor mu bu tarz snow foamların. yani 2-3 yıl bir köşede dursa bozulur mu bir şey olur mu acaba?