Hızlı Soru - Cevap

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Renk düzeltme ve koruma olarak farlarda Seramik en etkili ürün olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok narin be bu İtalyan kızları abi, ama napalım seviyoruz

Şuan kötü durumda değil allahtan,zımparaya polisaja vs. daha gerek yok diye düşünüyorum, yaz sonu kötü duruma gelir gözüme batmaya başlarsa dediğiniz gibi bir uygulama yaptıracağım. Teşekkürler

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Çok narin be bu İtalyan kızları abi, ama napalım seviyoruz

Şuan kötü durumda değil allahtan,zımparaya polisaja vs. daha gerek yok diye düşünüyorum, yaz sonu kötü duruma gelir gözüme batmaya başlarsa dediğiniz gibi bir uygulama yaptıracağım. Teşekkürler
Giulietta diğerlerine göre yine sağlam Kendin uygulama yapabilirsin çinli seramik al uyulması 5 dk sürer.

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Giulietta diğerlerine göre yine sağlam Kendin uygulama yapabilirsin çinli seramik al uyulması 5 dk sürer.

Şaka bir yana haklısın eski nesil Alfalarla kıyas kabul etmez. Herhangi bir polisaj veya işlemi olmadan yapsam olur mu dersiniz?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Selamlar. Sam's küçük jant firçası alacağım. Yanına Shiny Garage Citrus pre-wash ürününü ekleyeyim diyorum. Yoğun trafik filmi olunca ev13, foamula 1 yetersiz kalıyor. Shiny Garage çare olur mu? Açıklamasında: "Korumalara zarar vermez." yazıyor. Ama ne kadar gerçekcidir bilemedim. Bu ürünü tecrübe etmiş forumdaşım varsa, tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim.
Çare olacağını zannetmiyorum, yoğun trafik filmine bazen temaslı müdahaleden başka çare kalmıyor.

onurolgun

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Wizard Of Gloss Blue Marlin bez maksimum 10 defa makinede 40 derece %50 perwoll %50 sirke koyup yikiyorum yalniz son zamanlar bezin su emme performansi biraz dustu gibi acaba ne yaparsam eski performansina doner ?

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Wizard Of Gloss Blue Marlin bez maksimum 10 defa makinede 40 derece %50 perwoll %50 sirke koyup yikiyorum yalniz son zamanlar bezin su emme performansi biraz dustu gibi acaba ne yaparsam eski performansina doner ?
Bu gibi durumlar da beyaz sirke de 24 saat bekletip tekrar yıkıyorum sorun kalmıyor.

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar jant temizleyici mi kullanmak için sprey dağıtımı geniş ve dayanıklı fısfıs ne önerirsiniz uzun ömürlü kullanım için !? Şimdiden teşekkür ederim

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Arkadaşlar jant temizleyici mi kullanmak için sprey dağıtımı geniş ve dayanıklı fısfıs ne önerirsiniz uzun ömürlü kullanım için !? Şimdiden teşekkür ederim

Hemen hemen bir çok fısfıs şişe işinizi görecektir. Marka farketmeksizin iyi bişey olsun derseniz kwazar kullanıyorum uzun süreden beri gayet başarılı.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Bu konuda Meguiars ve chemical guys sprey şişeler gayet başarılı en yoğun ürünü bile atıyorlar.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Arkadaşlar. kasko yenilemem gerekiyor . 2 senedir aynı firmaya yaptırıyorum . Hiç araştrırmadan abim yaptırıyor diye yaptırdım . Bide daha ucuz diye tabi .
Bu sene yaptırırken biraz daha bilinçli yaptırmak istiyorum .

ne gibi tavsiyeleriniz var ? Nelere dikkat etmeliyim. Özellikle bu sene sel , fırtına var dolu yüzünden çoğu kişide hasar oluştu.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Arkadaşlar. kasko yenilemem gerekiyor . 2 senedir aynı firmaya yaptırıyorum . Hiç araştrırmadan abim yaptırıyor diye yaptırdım . Bide daha ucuz diye tabi .

ne gibi tavsiyeleriniz var ? Nelere dikkat etmeliyim. Özellikle bu sene sel , fırtına var dolu yüzünden çoğu kişide hasar oluştu.
Merhaba klozları iyice okuyun
Full kasko olsun
muafiyetsiz cam değişimi olsun
İmm yi sınırsız yapın ya da 1 milyonun üstünde yapmaya özen gösterin

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara

@Mertcankbr ın dedikleri dışında ikame araç (şartları, süresi) ve birden fazla sürücü dahil mi dikkat ederim.