Corolla 2021 aracim var koltuklarini ve plastik aksamlar temizlemek icin Koch chemie gs aldim en guvenli sekilde kaca kac sulandirma yapmam gerekiyor
GS yi aldığınız için üzülmeyin çok harika bir ürün. Paspasları bu kadar temiz yapan ürün görmedim. Davlumbaz ve lastikleri harika temizliyor.aracınız sıfır motor kirli değildir ama kirli motorda da harika.. İç mekanda gs biraz ağır kaçar hele koltukta aman aman. İç mekanda eğer çok istenirse kullanmak dediğim gibi paspaslara ve pedallaraiyi gider. Kapı eşikleri çok çok kirlendiyse en fazla oralarda kullanın derim.
herseyden önce aracınız sıfır km. Bu denli kimyasallarla sürekli temizlemeyin zaten. Bende de 2020 si var 3-4 ayda bir falan koch chemie pol star ile temizliyorum. Rutinde spritz kullanıyorum. Nemli bez bile kullanabilirsiniz.
elimde iç mekan ürünü isterseniz pol star deri temizleyici diye geçer ama trimlerde harika iş görüyor. Direksiyon ve vites topuzu da deriyse oralarda da kullanılır.
Ek olarak flowey i2, valet pro apc, nanolex interior cleaner gibi ürünler temizleyicidir.
hem koruyucu hem temizleyici bir ürün isterseniz spritz tercih edilebilir. Daha bir çok ürün var forumda araştırırsanız bulabilirsiniz