Hızlı Soru - Cevap

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam oncelikle ilginiz ve cevabiniz icin tesekkur ediyorum. Ben de videolara baktigimda genelde foam lance icinde kullanildigini gordum. Fakat benim foam lance ile uygulamak istemedigim icin urunun kendi sitesinden kullanim sekillerine baktigimda sprey sise icinde kullanim da gozukuyordu. Ben 5 lt olarak aldim. 1 lt sisenin maliyetinin yarisindan azina geldi. Bakalim deneyip gorecegiz.
O fiyatlara aldıysanız süper olmuş. O fiyata 1 litre hızlı cila maalesef yok.

Güle güle kullanın, inceleme konusu açarsanız memnun oluruz. Tr deki ilk inceleme olabilir :)

Son düzenleme:

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
merhabalar

bu urunler aynımı acaba ?

Sonax Xtreme Torpido Temizleyici Matt 500 ml | Sonax Shop

Sonax Xtreme Torpido Temizleyici Matt 300 ml | Sonax Shop

son olarak su ürünü kullanıyordum sert plastiklere silikon iceriyormu bu ürün sonaxta yok zaten koch icin emin degilim ama bilen vardır umarım

https://www.hepsiburada.com/koch-ch...a=PROWAX+OTOMARKET&url_src=and-product-detail
Bi tiyo vereyim sonaxin interior cleaner ürünü var bunu 1/1 sulandır oda torpidoda ve iç plastik aksamda mat görüntü veriyor

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Daysonu çıkaran bir ürün var mı
Merhabalar Dyson silah silikon dış cephe ve inşaat malzemelerinde kullanılan ürünü aracın kaportasından kurtarma operasyonu yaptım.

İlk olarak araca şnorkel denilen ürünü kaporta ve dysondan ayırdım arkasından ince ince maket bıçağıyla tirasladım (en zor ve uğraştırıcı yeride burası) vernige zarar vermeden. Daha sonra yapışkan sökücü disk ile ince tabakayı temizledim. Finaltouch ile sildim finishledim.
Öncesi sonrası fotolar ile devam edelim.

Veee finalller...

Okuyup tek tek resimlere bakıp beğendiğiniz için teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.

edward

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Resim çekmedim ama bir arkadaşın aracının tavanında böyle kahverengi küçük küçük lekelerle dolu. Aracı ikinci el aldı tavanında daha önce dolyo varmış sökülmüş.

Kil denemişler çıkmamış daha sonra zımpara+pasta yine çıkmamış.

Ben ilk başta demirtozu sandım ama degil nasıl birşey geldiyse başına sanki boyanın içine işlemiş gibi.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Resim çekmedim ama bir arkadaşın aracının tavanında böyle kahverengi küçük küçük lekelerle dolu. Aracı ikinci el aldı tavanında daha önce dolyo varmış sökülmüş.

Kil denemişler çıkmamış daha sonra zımpara+pasta yine çıkmamış.

Ben ilk başta demirtozu sandım ama degil nasıl birşey geldiyse başına sanki boyanın içine işlemiş gibi.
Yüzeyde kil ile alınabilecek partiküller varken polisaj yapıldıysa baskı ve sıcaklıkla beraber verniğe gömülmüş olabilir. Ki bu durum oluştuysa geçmiş olsun boyadan başka çare yok.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
ben 3. katta iken elektiriği yukarıdan sallar, suyu girişteki vanadan yaptırdığım aparat ile alırdım. kafayı kırınca hepsine çare çıkıyor.

Altayı motor yıkama için aldım ben.
elimde valet pro neutral snow foam ve flowey ev13 var snow foam olarak. alta da nasıl kullanacağız, birileri beni etiketleyip cevap verebilir mi? Arama yaparken bu başlık çıktı karşıma:utan:

Alta'nın içerisine 1700 ml civarı su ekleyin sonrasında, 20-30 ml şampuan ekleyip, 1800ml olana kadar su ekleyebilirsiniz. Ben arıtılmış su kullandım. Bence ilk olarak 30 ml ekleyin sonrasında memnun kalıp kalmama durumuna göre miktarı azaltır veya artırırsınız.

Sonrasında pompalamaya başlayın, pompa bir süre sonra çok zorlamaya başlayacak sonra pompayı bırakın direk tetiğe basarak köpük atabilirsiniz. Köpük atma bir süre sonra duracak içerideki basınç azaldığı için, ama siz durana kadar beklemeyin. Püskürtme taziği azaldıkça pompalayın, bu şekilde daha az yorucu oluyor. Ben şu an Xiaomi pompa ile kullanıyorum gerçekten çok ama çok güzel ürün. Benim için olmazsa olmaz bundan sonra. Hatta bir tane daha alayım iki adet ile bol köpüklü mü yıkayayım diye düşünmedim değil.

Son düzenleme: