Merhabalar, sonunda ilk aracımı aldım yıllardır takip ediyorum teoride fakat detay konusunda pratiğim yok bugün aracımı bir detailing dükkanına emanet edicem son kat olarak menzerna power lock kullanıcaklar sorum bundan sonrası için.. açık garaj koyu renk araba benzinlikte yıkama mecburiyeti derken anlaşıldığı üzere hiç bir olumlu şarta sahip değilim... power lockdan sonrasında bu olumsuz şartlardan dolayı fusso coat uygulamayı düşünüyorum hem ekonomik hem uzun ömürlü hem de bu olumsuz şartlarda en iyi idare edecek ürün olduğunu düşündüğüm için.
Şampuan olarak çift kova grid guardla birlikte Auto Brite purple velvet düşündüm ekonomik olduğu için. yıkama eldiveni valet pro wash mit düşündüm lakin fiyatı gözümün önünde 2 kat arttı smartbee ler dikkatimi çekti bütçe dostu tavsiyelerinizi rica ediyorum, ön yıkama konusunda maalesef öyle bi şansım olmadığı için ilaçlama pompasında cilalı şampuan karışımı yapıp sıvı şeklinde sıkıp kirin yumuşamasını ummak durumundayım.. bu arada elimde birazcık eskiden kalma turtle waxın cilalı bir şampuanı var bu sistem içinde bütçe dostu bir kaç şampuan önerisi rica ederim. Kurulamak için havlum var birde fusso coatın üstüne parlaklığı artırmak için yine bir bütçe dostu hızlı cila önerisi olan varsa çok sevinirim.
Aracımı yeni aldım malum ekonomi ortada çok fazla harcama yaptığım için ürünlerin ilk alım maaliyetleri maalesef benim için çok önem kazandı en azından 1 2 ay beni kurtaracak ebatta ürünler olursa sonrasında umarım çeyiz dizmeye başlarız

Bu arada aracımın rengi focus fırtına grisi