Hızlı Soru - Cevap

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Arkadaşımın aracındada aynı problem olmuştu,liqui moly kullandılar hatta bir şişesini depoya bir şişesinide kaba döküp boğaz kelebeğini bu ürünle temizleyip bir gün boyunca kabın içerisinde bekletip çözmüştü sorununu
Usta würth dedi diye gittim würth aldım. Henüz kullanmadım. Bir ara vakit bulup depoya döküp hızlı gidebileceğim bir yolda gaz pedalı ile vakit geçirmem gerekecek :)

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Usta würth dedi diye gittim würth aldım. Henüz kullanmadım. Bir ara vakit bulup depoya döküp hızlı gidebileceğim bir yolda gaz pedalı ile vakit geçirmem gerekecek :)
Würth te aynı işi görecektir nihayetinde hakan abi bir an önce çözülür inş eğer olmazsa boğaz kelebeğine würthün şu ürünü var araç çalışır vaziyetteyken sıkıp temizliyorlar

https://ty.gl/2vamvkmvj0

Firefighters

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar benim corollanın farları çizik çizik ve pusulu, nerdeyse far görünmüyor. Ankarada far temizliği yaptırabileceğim iyi bir yer tavsiye edebilit misiniz?
Sasmaz sanayi de 2002 stop var, bi araştırın, far tamir ve temizlik işi yapıyorlar. Eski aracımda yıllar önce far temizliği icin gittim gayet memnun kalmıştım.

Son düzenleme:

İissoo

Amatör Detaycı
Üye
İl
Mugla
İyi aksamlar 2021 corolla aracim var cocuk arabasi yuzunden aracin bagajini kullanamiyorum , genelde diyarbakir - fethiye arasi uzun yolculuk yapiyorum port bagaj önerir misiniz kullanan var mi acaba

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dun aracin uzerine cikan kediler aractan inerken yuzeyin kaygan olmasi nedniyle tutunamayip, baya kaya kaya camurluktan asagi inmis ve 3 adet yan yana cizik olusturmus. Bende kaput ve camurluklara ppf mi yaptirsam acaba diye dusundum. ppf kaplama konusunda ne dusunuyorsunuz?. Cok toz tutuyor deniliyor, baska zarari olur mu bilmiorm? Sizler onerir misiniz?

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Dun aracin uzerine cikan kediler aractan inerken yuzeyin kaygan olmasi nedniyle tutunamayip, baya kaya kaya camurluktan asagi inmis ve 3 adet yan yana cizik olusturmus. Bende kaput ve camurluklara ppf mi yaptirsam acaba diye dusundum. ppf kaplama konusunda ne dusunuyorsunuz?. Cok toz tutuyor deniliyor, baska zarari olur mu bilmiorm? Sizler onerir misiniz?
Bence kesinlikle yapılması gereken bir şey. Taş izleri, kedi tırnakları, kuş pislikleri, şehiriçi sürtmeler vs bir çok durumda boyayı koruduğunu düşünürsek biraz toz tutması gözardı edilebilir bir şey. ki kaldı ki benim bir önceki siyah aracımda vardı; ben çok da tozlanma sıkıntısı yaşadığımı hatırlamıyorum. İmkanınız varsa düşünmeyin bile derim. Tabi işin ehli yerde yaptırmak önemli.

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Bugün mavi boncuk u yıkadım,

öncelikle evin önünde bir magifoamlı bir şişe akbel ile jantları detaylıca fırça kullanarak temizledim. Sonra iki şişe akbel hazır ederek benzinliğe gittim. Güzelce bol bol aracın heryerini köpükledim. Duruladıktan sonra superclean mikrofiber bez ve meguiars sarı sampuan ile güzelce temaslı yıkama yaptım.
aracı kuruladıktan sonra Mikrofiber sünger ile sonax sarı hızlı cila sürmeye kaputtan başladım. Fakat anlamadğım sekilde bu sefer fazlaca hareli hareli durdu ve sonax hizli cila surmekten vazfgectim. Daha once islak yuzeye uyguluyordum belki daha once o yuzden problem olmadi. hemen mikrofiber bez ile iyice temizledikten snra, her zaman imdadıma yetişen 3d final touch ile camlar dahil heryere sktm ve sildim. Sonrasnda dis plastik aksamin hepsini meguiars protectant surdum ve mikrofiber bez ile fazlaliklarini aldim. Her yikamada davlumbaz sanki yikanmamis gbi duruyordu bugun davlumbazlara da meguiars protectant surdum ve gercekten siyah bir gorunum aldi :)

lastiklere yeni aldigim ab direct tyre gloss surdum. Iki kez dolandim fakat parlak degil mat bir goruntu verdi. Ben biraz daha parlak bekliyordum. Sonucta parildayan bir mavi boncuk ortaya cikti :)

Final touch silikon içerikli bir üründür. Bir ara bende camlar dahil her yere de uyguluyordum fakat camlarda buğulanma yapabiliyor. Yada silikon içerikli olduğundan çok fazla ürün kullanınca silecekler bi garip çalıştığı oluyor. Onun yerine cam temizleyici ürünler yada sio2 içerikli ürünler camda daha verimli olur

Snmz41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
İyi akşamlar. Basınçlı yıkama makinam için yaklaşık 20mt hortuma ihtiyacım var. F/p olarak önerebileceğiniz ürün var mıdır? Teşekkür ederim.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
İyi aksamlar 2021 corolla aracim var cocuk arabasi yuzunden aracin bagajini kullanamiyorum , genelde diyarbakir - fethiye arasi uzun yolculuk yapiyorum port bagaj önerir misiniz kullanan var mi acaba
Thule square bar ve araca model yılına uygun bağlantı kit aldıktan sonra üstüne kendim bisiklet koymuştum. Barın ayaağının bastığı yerlere el kadar ppf çektim kendim. İkinci el olarak 2 yıl önce barı 1200₺ e mal etmiştim

120kmhyi geçmemelisiz, yani geçilirde geçmemek hayırlı anlamında. Birde arabanın verilerinde yazar polo için en fazla 45kilo izin vermişler. Daha güzel resim bulursam eklerim

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Mesajınız için teşekkür ederim yalnız isteğimi tam ifade edememişim. Çeşmeden gelen suyu makinaya bağlamak için hortum sormuştum
Çok hortum denemiş ve patlatmış biri olarak; fırat plastik siyah renk olan hortumu tavsiye ederim, piyasadaki en dayanıklı ve kaliteli hortum. İçinde örgü, esnek kauçuk vs. bir sürü avantajı var.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul