Bugün mavi boncuk u yıkadım,
öncelikle evin önünde bir magifoamlı bir şişe akbel ile jantları detaylıca fırça kullanarak temizledim. Sonra iki şişe akbel hazır ederek benzinliğe gittim. Güzelce bol bol aracın heryerini köpükledim. Duruladıktan sonra superclean mikrofiber bez ve meguiars sarı sampuan ile güzelce temaslı yıkama yaptım.
aracı kuruladıktan sonra Mikrofiber sünger ile sonax sarı hızlı cila sürmeye kaputtan başladım. Fakat anlamadğım sekilde bu sefer fazlaca hareli hareli durdu ve sonax hizli cila surmekten vazfgectim. Daha once islak yuzeye uyguluyordum belki daha once o yuzden problem olmadi. hemen mikrofiber bez ile iyice temizledikten snra, her zaman imdadıma yetişen 3d final touch ile camlar dahil heryere sktm ve sildim. Sonrasnda dis plastik aksamin hepsini meguiars protectant surdum ve mikrofiber bez ile fazlaliklarini aldim. Her yikamada davlumbaz sanki yikanmamis gbi duruyordu bugun davlumbazlara da meguiars protectant surdum ve gercekten siyah bir gorunum aldi
lastiklere yeni aldigim ab direct tyre gloss surdum. Iki kez dolandim fakat parlak degil mat bir goruntu verdi. Ben biraz daha parlak bekliyordum. Sonucta parildayan bir mavi boncuk ortaya cikti