Öne çıkan konu
#17,261
Arkadaşlar merhaba iki ürün arasında kaldım ve daha önce hiç kullanmadım.Ayrıca bu iki ürünün indirimlerinden yararlanmak istiyorum.
5 litre olacak şekilde Flowey ev13 ve K2 Pro Bela yıkama köpükleri.
Ürünleri Karcher K3 ve Amazondan aldığım 1.1 mm nozüllü köpük topu ile kullanıcam.
K2 Pro ve EV13 için youtube dan bolca video izledim.Gördüğüm kadarı ile güzel köpük yakalamak için EV13 için 500ml suya 90-100 ml ürün ,K2 pro için ise 500 ml suya 50-60ml ürün görüyorum.
seyrettiğim videolarda karcher veya 100-120 bar aralığına dikkat ediyorum.Zaten çok da video göremedim
Fiyatlara gelirsek şunu belirteyim iki ürün arasında bidonda 100tl fiyat farkı var.Bu fark beni zengin etmez ama psikolojik tatmin eder
)
Bu iki üründen hangisi daha iyi Köpük verir tecrübesi olan yazar mı? Ayrıca tecrübesi olan seyreltme oranını yazar mı ?
Teşekkürler.
5 litre olacak şekilde Flowey ev13 ve K2 Pro Bela yıkama köpükleri.
Ürünleri Karcher K3 ve Amazondan aldığım 1.1 mm nozüllü köpük topu ile kullanıcam.
K2 Pro ve EV13 için youtube dan bolca video izledim.Gördüğüm kadarı ile güzel köpük yakalamak için EV13 için 500ml suya 90-100 ml ürün ,K2 pro için ise 500 ml suya 50-60ml ürün görüyorum.
seyrettiğim videolarda karcher veya 100-120 bar aralığına dikkat ediyorum.Zaten çok da video göremedim
Fiyatlara gelirsek şunu belirteyim iki ürün arasında bidonda 100tl fiyat farkı var.Bu fark beni zengin etmez ama psikolojik tatmin eder
Bu iki üründen hangisi daha iyi Köpük verir tecrübesi olan yazar mı? Ayrıca tecrübesi olan seyreltme oranını yazar mı ?
Teşekkürler.
EV13 bidonun etiketinde yazan şu; 1:30 veya 1:60 seyreltme oranı yazıyor yani 1:30 oranı için 485 su + 15ml Ev13 seyreltiliyor.
K2 pro bela sitesindeki göre ön yıkama köpüğü olarak 1:10- 1:15 oranında kullanılabilir ve Kova şampuanı olarak kullanılabilir. (1:400'e kadar) yazıyor hocam.
Linkteki seyreltme oranı ile hesaplayabilirsin.
DetailForum.com - Karışım Hesapla
Son düzenleme: