Hızlı Soru - Cevap

OY53

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Öne çıkan konu #17,381
Merhabalar , k2 satina kullananlar memnun mu üründen, en son gtechniq c6 kullanıyorum bitmek üzere yeni bir ürün alıcam.tavsiyeleriniz olursa dinlerim

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar , k2 satina kullananlar memnun mu üründen, en son gtechniq c6 kullanıyorum bitmek üzere yeni bir ürün alıcam.tavsiyeleriniz olursa dinlerim
K2 satina,auto finesse spritz,leraton iq detailer düzenli olarak stoğumda bulunan kullandığım ürünler. üçününde finishi mat leraton hariç satina ve spritzde uv koruması mevcut ,satina 1 litre hacmi ve yaptığı işlevle rakipsiz şuan benim açımdan tavsiye ederim kullanmanızı .parlak görünüm sevmiyorsanız,yeni mat görünüm ve koruma istiyorsanız fp olarak rakipsiz olan satinayı almanızı tavsiye ederim

OY53

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
K2 satina,auto finesse spritz,leraton iq detailer düzenli olarak stoğumda bulunan kullandığım ürünler. üçününde finishi mat leraton hariç satina ve spritzde uv koruması mevcut ,satina 1 litre hacmi ve yaptığı işlevle rakipsiz şuan benim açımdan tavsiye ederim kullanmanızı .parlak görünüm sevmiyorsanız,yeni mat görünüm ve koruma istiyorsanız fp olarak rakipsiz olan satinayı almanızı tavsiye ederim
auto finesseyi 4-5 yıl önce kullanıyordum
Auto finesseyi 4-5 yıl öncesinde kullanmıştım güncel olarak fiyatı çok anlamsız olmuş bir de k2 ile kıyaslayınca misli misli oluyor.k2 en mantıklısı gibi duruyor :) teşekkür ederim yorumunuz için

Atsiz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
Fp olarak gayet iyi bir ürün hocam plastik aksamda kullanıyorum bir süredir , paylaştıgım videolardan konsolda bıraklığı parlaklık/matlık konusunda fikriniz oluşabilir.

Atsiz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
Kış lastiklerine geçmeyi düşünüyorum Ankara içi jantları çizmeden düzgün lastik değişimi yapan yer lazım , memnun kaldığınız yerler var mı?

xawia

Acemi Detaycı
Üye
İl
kayseri
abiler, az çok beni bilenler vardır. buralarda yeni sayılırım.

Hyundai i20N performans mavisi için, katı wax olarak ne önerirsiniz?
evde polish cut yapacak makinem vs yok, o işe de girmek istemiyorum. araçta hiçbir uygulama yok

demir tozu temizliği ve güzel bir yıkama sonrası ne sürsem rengi parlatıp hidrofobiyi canlandırırım?
Kolay ve etkili bir çözüm için nasiol metal coat f2

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kış lastiklerine geçmeyi düşünüyorum Ankara içi jantları çizmeden düzgün lastik değişimi yapan yer lazım , memnun kaldığınız yerler var mı?
bilal yüksel oto şaşmaz
yusufcan beyi bulun selamımı söyleyin

bilkent center, lastikçi emin usta

emin zaten tek çalışıyor, ona da selamımı söyleyebilirsiniz

xawia

Acemi Detaycı
Üye
İl
kayseri
Geçen hafta arkadaş 0 araç almış onun araçta deneyicez kısmet olursa bu haftasonu. 1 yıl süre vaad ediyorlar ama 8 9 ay gider düşüncesindeyim. Durumu göreceğiz bakalım ne kadar dayanım gösterecek.
hocam firmanın dediğine göre ph nötr korumaya dokunmayan şampuanlar ile 50 yıkama ph 12 üstü şampuanlar ile 20 30 yıkama gidiyormuş.
merak ettiğim bir ürün, bir ara deneyeceğim. teşekkürler
Şuan Trendyol indirimi ile paket halinde 369 TL yerine 224 TL haberiniz olsun