Hocam Fireball butterfly var bende de. 8 ay oldu ilk günki gibi. Uygulama yaptırdığım yerde seramik yapılan takoz bezinin duruma bakmak istedim. Kaskatı idi. Sanki havada donmuş gibi ve kıvrılmıyordu bile. Baya sert bir ürün demekki. Düzgün koşullarda yıkanan ve 3 ayda bir seramiği uygun ürünlerle desteklendiği zaman seramiğin kendi aracım için dayanımının 1 sene daha rahat devam edeceğini düşünüyorum şahsi görüşüm
peki şöyle bir düşüncem daha var , aracı mikro çizik- harelerden koruma ve güneş gibi dış etkenlerden alacağı zararı minimuma indirmeye çalışıp araçlarımıza seramik yaptırıyoruz ve yaptırdık. zaten katı veya sıvı ürünlerden daha üst seviye olan bu koruma ürününün niye üstüne başka bir ürün kullanalım ?
Daha önce moonlight uyguladığımda sadece bu ürünü kullanıp üstüne başka bir ürün kullanmadım ve bilerek kullanmadım. %25 sio2 içerikli olduğu için hem yüzeyde hafif sertleşip camsılaşıyor hemde dayanımı merak etmiştim ve 2 aracın biri malesef 3 diğeri 6 ay sonra satıldı.İkisinde de moonlight dayanımı devam ediyordu
2023 ağustosta şuanki aracın birine 0 aldığımızda slopes x1 uygulattık. Ve yılbaşından sonra boncuklaşma ve su itiş azaldığı için vonix sio2 pro ile yüzey desteği uyguladım. (Tabi yazdan beri araçla girilmedik yer kalmadı , deniz seviyesi şartlarından kışın kartepeye kadar )
Bana kalsa aracı komple ppf kaplatıp sadece yıkamayı tercih ederdim fakat tabi ki biraz bütçe meselesi.Çünkü aracın kaput ve farları ppf kaplıyken folyo üstünden çizilme göremedim fakat yan panellerde hem vuruklar hem taş sekmeleriyle boya kusurları mevcut.