Hızlı Soru - Cevap

Hazar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben sadece 1 şişe bitirdim o üründe öyle bişey yaşamadım bezle üstünden geçtikten sonra çalıştırdım aracı bişey olmamıştı
Bende tam tersini yaşadım motordan dumanlar çıkmaya başladı birde temizleme spreyini hatırlayıncaya kadar akla karayı seçtim. Halbuki sık bırak değil bezlede kıyı bucak silmiştim.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Bende tam tersini yaşadım motordan dumanlar çıkmaya başladı birde temizleme spreyini hatırlayıncaya kadar akla karayı seçtim. Halbuki sık bırak değil bezlede kıyı bucak silmiştim.

Benim de önceki aracımda başıma gelmişti, soğuk motora uygulayıp 5-6 saat sonra yola çıkmıştım, duman çıkıyordu yolda, sonra müşteri hizmetleri ile görüştüm, özür mahiyetinde araç içi hava temizleyici gibi birkaç ürün göndermişlerdi.
Kıyı da köşede kalan ürünler motor ısınmasıyla beraber duman çıkartıyor. Kullanacak olanların aklında olsun

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Merhaba arkadaşlar uzun süreden sonra tekrar yazıyorum. Megane 2 aracım vardı onu satıp Nissan Xtrail aldım.
Koltuklar krem deri bunlari en iyi şekilde hangi deri temizleme ve koruma ürünü kullanabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba arkadaşlar uzun süreden sonra tekrar yazıyorum. Megane 2 aracım vardı onu satıp Nissan Xtrail aldım.
Koltuklar krem deri bunlari en iyi şekilde hangi deri temizleme ve koruma ürünü kullanabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Koch Chemie PO ve Koch Chemie LS kombinasyonu iyidir abi

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Ben Auto Brite Cleanse ile temizleyip, colourlock Leather Shield ile korumaya alıyorum.güzel ürünlerdir

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hayirli olsun hocam güzel.tercih olmuş.

Deri Temizligi icin pek cok.alternatif var

Koch PO
AD Cleanse
K2 Letan Foam
Deturner
Deri Klinik Ürünleride iyidir

Koruma icinde

Colourlock
Meguiars
Deturner
K2

Markalarini kullandim memnun kaldim.

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Koch Chemie PO ve Koch Chemie LS kombinasyonu iyidir abi
Ben Auto Brite Cleanse ile temizleyip, colourlock Leather Shield ile korumaya alıyorum.güzel ürünlerdir
Hayirli olsun hocam güzel.tercih olmuş.

Deri Temizligi icin pek cok.alternatif var

Koch PO
AD Cleanse
K2 Letan Foam
Deturner
Deri Klinik Ürünleride iyidir

Koruma icinde

Colourlock
Meguiars
Deturner
K2

Markalarini kullandim memnun kaldim.
Hepinize teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. :)

Kodeks

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar herkese. Daha önceden konuşuldu mu bulamadım ama yıkama sonrası aynaları vs. kurutmak için turbo el fanlarından bakıyorum. Var mı önerdiğiniz bir ürün?

Hazar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar herkese. Daha önceden konuşuldu mu bulamadım ama yıkama sonrası aynaları vs. kurutmak için turbo el fanlarından bakıyorum. Var mı önerdiğiniz bir ürün?
Bende onlardan bakıyorum. Hatta şu minik 130000 rpm şarjlı turbo fanlar baya ilgilimi çekti.

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Merhabalar. İsmim Can. Bir arkadaşın siteyi önermesi ile aranıza katıldım. Sitede yazılanları 2 gündür okuyup araştırıyorum. Anladığım kadarıyla araba seramikli olsun olmasin ph nötr şampuan tercih etmeliyiz. Benim arabamda seramik yok ve cok detayli temizlik yapacak vaktim de olmuyor malesef. Amacım 2 hafta da bir benzinliğe gidip temasli yıkama yapıp çıkmak. Ama şampuan olarak onerilenlerden çoğunun fiyatı çok yüksek. Orta segment (300-500 arası) temasli yikama için bir şampuan ve hızlı cila onerebilir misiniz?