Hızlı Soru - Cevap

ruudvan

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhaba ,asagıdaki linkteki ürüne benzer boya kontrol cep tipi kalem fener için F/p bir ürün tavsiyesi olan varmı acaba nerden temin edebiliriz ?
Matchpen
ben bu tarz cep tipi ürünlerin sonuç vericeğine inanmıyorum.
lümeni yüksek ışık rengi 3000k civarlarında olmalı en az.

ceta form böyle ışık veriyormuş.

Cetaform R11 bunun aynısı kullanıyorum cok memnunum
araç üzerinden çizikleri gösteren bir foto paylaşır mısın?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

ruudvan

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
etki alanı dar . çizikleri cep telefonunun gösterdiği kadar göstermiş.
300 liraya görseli olan bir envanter olarak başarılı.ama bence amatör ürün.

bence çizikler bu şekilde net görülmeli.

Etki alanı cep telefonu kadar değil cep telefonundan daha fazla biraz uzak tutmuşum yüzeye daha yakın tutunca hemen hemen böyle gösteriyor. Tabiki scangripler kadar büyük değil ama iş görüyor. Dediğiniz gibi amatör bir ürün. 220 tlye almıştım fiyatına göre cok güzel bir ürün.

Fyplenix

Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
Yıkama sonrası aracımı tek bir bezle silmek istiyorum ne almalıyım ? cila bezi tavsiyeside verirseniz iyi olur.

ruudvan

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul

Fyplenix

Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Bir sorum daha olucak
Orbital makine aldım wax uygulamayı kolaylaştırmak ve daha güzel sonuç alacağımı düşündüğüm için biraz araştırdım ama tam emin olmak istiyorum araştırmalarım sonucu bunları buldum beğendim.
1. Menzerna Power Lock Ultimate
2. Meguiars Ultimate Liquid Wax veya 3in1

Bu iki ürünü beğendim ama kullanmadığım için emin olamıyorum malum ucuz ürünlerde değil bu tür ürünleri kullanan arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:

ruudvan

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
birincisi wax katı olur. bunuda makineyle uygulayamazsın. yayıcılıgı azdır.
sealant olarak arama yapmalısın. sıvı akışkan formda ciladır.
bunda da bir sürü çeşit var. misal ne kadar sıklıkla uygulama yapmak ıstıyorsun.
kullanmak istediğin üründen beklentin nedir.
parlaklık. su iticilik. toz iticilik. boya koruma gibi süren giden bir liste var.
iki ürünüde kullansan mutlu eder ama asıl amaç ne ise daha nokta atışı ürün önerilebilinir.

Fyplenix

Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
birincisi wax katı olur. bunuda makineyle uygulayamazsın. yayıcılıgı azdır.
sealant olarak arama yapmalısın. sıvı akışkan formda ciladır.
bunda da bir sürü çeşit var. misal ne kadar sıklıkla uygulama yapmak ıstıyorsun.
kullanmak istediğin üründen beklentin nedir.
parlaklık. su iticilik. toz iticilik. boya koruma gibi süren giden bir liste var.
iki ürünüde kullansan mutlu eder ama asıl amaç ne ise daha nokta atışı ürün önerilebilinir.
Öncelikle bilgilendirdiğin için teşekkür ederim bende soft99 carnauba var fakat ben biraz yavaş çalışıyorum oda çok zamanımı alıyor açıkçası :kahkahaa: sealant diye geçtiğini bilmiyordum teşekkür ederim bilgi için ben likit wax diye aratıp bakıyordum sürekli bu tür şeylerle uğraşmayı seviyorum yani 5-6 yıkamada bir uygulayabilirim önceliğim parlaklık ve su iticilik ürün miktarı az olursa biraz yorar ama 5-6 yıkama sonrası uygulama sayısı biraz artabilir :kahkahaa: o yüzden ürünün miktarı az olucaksa dayanımı çok olması gerekiyor.

Son düzenleme:

ruudvan

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
likit wax olarakta aratabilirsin. oda yanlış değil. ben hiç bilmiyormuşsun gibi düsündüm ama halihazırda katı wax uygulamışsın bir kullanıcısın.
5-6 yıkama likit cilalar için uzun bir süre. 3-4 belki. ama 5-6 yıkama aralığı fazla.
parlaklık için ben cherry wet wax öneririm.
dayanımı yüksek değildir ama

AB01

Acemi Detaycı
Üye
İl
Adana
Merhaba. Bu aralar stoğa yıkama kovası eklemeyi düşünüyorum. Çok kova var fakat farkları nelerdir? Fiyat performansı iyi, tavsiye edeceğiniz ürün var mıdır?

teşekkürler.