Hızlı Soru - Cevap

RaGe

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam google'a self servis oto yıkama istanbul yazdığınızda çıkıyor.
Hocam çıkıyor fakat bahsettiğim gibi bir yer çıkmıyor. Yani detail ürünlerini alıp rahatça davlumbaz yıkayıp lastik fırçalayıp rahat rahat su tutabileceğimiz bir yer gibi. Genelde hızlı yıkamalar çıkıyor su vur çık sırayı bekletme yerleri çıkıyor.

keremunlr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hocam çıkıyor fakat bahsettiğim gibi bir yer çıkmıyor. Yani detail ürünlerini alıp rahatça davlumbaz yıkayıp lastik fırçalayıp rahat rahat su tutabileceğimiz bir yer gibi. Genelde hızlı yıkamalar çıkıyor su vur çık sırayı bekletme yerleri çıkıyor.
Hocam ben gebzedeyim burda dediklerinizi rahatlıkla yapıyorum self servis oto yıkama alanında. Eliniz biraz hızlıysa kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum. Ben pre wash spreyleyip lastikleri temizliyorum, pre wash üstünde beklerken paspasları yıkayıp kovayı hazırlıyorum. Olabildiğince hızlı şekilde yapıyorum kimsenin bir şey dediğine rastlamadım bugüne kadar. Özellikle çok yoğun olmayan saatlerde giderseniz rahat rahat yapabilirsiniz bence.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Detay Ürünlerinin Ph Değerleri

Hocam burada bulduğum konuda bu ürünün pH nötr olduğunu gördüm. Korumaya zararı olup olmadığını bilmiyorum, ben de kullanıyorum aylardır ama koruma yapmaya pek zamanım olmadığı için zararı olup olmadığını gözlemleyemedim. Korumasız olarak direkt kullanıyordum. Tecrübe etmiş kişiler bilgilendirirse daha iyi olur, yakın zamanda ben de wax uyguladım duruma göre başka bir ön yıkama şampuanı alabilirim.

Benim testler :)

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Abi herkes öyle diyor diye gittim en ucuz başlığım olan koçtaştan aldığım sprey şişesinin içine koydum maşallah 5-6 ayı geçmiştir hala bozulmadı
Magic dressing gerçekten çok güzel ama ne sprey başlık ne sprey şişe dayanmıyor :) Birde uygulaması çok zahmetli

cihanercan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Detay Ürünlerinin Ph Değerleri

Hocam burada bulduğum konuda bu ürünün pH nötr olduğunu gördüm. Korumaya zararı olup olmadığını bilmiyorum, ben de kullanıyorum aylardır ama koruma yapmaya pek zamanım olmadığı için zararı olup olmadığını gözlemleyemedim. Korumasız olarak direkt kullanıyordum. Tecrübe etmiş kişiler bilgilendirirse daha iyi olur, yakın zamanda ben de wax uyguladım duruma göre başka bir ön yıkama şampuanı alabilirim.

selamlar, kendi güvenlik kâğıtlarını okuduğumda 8.5-9 ph diyordu ve genelde wax-seramik üzerinde ömür azaltıcı bir etkisi olduğunu okudum. bu sebeple daha açmadığım 5 litre ürünü valetpro foamula1 ile değiştirdim. aracım genelde tozlu oluyor pek yol kiri olmuyor bu sebeple yaz kış bana yeteceğini düşünüyorum. Ayrıca citrus prewash ürününden de konstanstre şekilde 600 ml mevcut. 1:8 seyreltip gerekli durumlarda snow foam öncesi daha az şekilde kullarak en güvenilisi olacağını düşündüm.

Zehir41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Evet bu arayışım sonucunda MJJC ile irtibata geçtim.

Kendilerinden cevap olarak Türkiye'de bir depolarının olduğu ve site üzerinden verilen siparişlerde Türkiye deposundan gönderim yapıldığı bilgisi ulaştı.

Yani bu demek oluyor ki MJJC'nin kendi sitesi üzerinden verilen siparişlerde artık gümrük vergisi ödenmeyecek.

Bilgilerinize sunarım.
hocam siz sipariş verdiniz mi?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Youtube a video çekiyorum diyene bedava göndere göndere reklam yaptılar yaptıkçada zam yaptılar . Almak isteyen şansını denesin derim 2 tane araba yıkama videosu çekip ücretsiz istesin

Bu ürün neden bu kadar Abartildi anlamadim her video ceken bedava verince öve öve biteremediler haliyle normal suan satis fiyati 90 Dolar + %60 Gumruk vergisi : 3281+1968₺ : 5248₺ yahu bu paraya Autobrite Foam Lance+5 Lt Adbl Yeti Sampuan + 4 Adet Klin Wash Pad almak mantikli :)

Her zaman şunu diyorum testler bagimsiz ve realist olmali.

Yaptigim her test ürünü parasiyla aldim az cok Distributor arkadaslar %10/15 indirim yaparak aldim yaptim.Eksisi ve artisi ile neyi var neyi yok söyledim ki forumda bircok kisi bana guvenerek binlerce urun aldi 1 kiside cikip hocam sen su urunu test ettin ama dedigin gibi cikmadi demedi neyse odur.

Bedava ürüne karsiyim ya kullan gercegi soyle yada kullan gercegi kendin bil.
Distributör Arkadaşlar verdiginiz hediyeleri karsi tarafa gercekci bir yorumlar yapmasini isteyiniz.

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Bu ürün neden bu kadar Abartildi anlamadim her video ceken bedava verince öve öve biteremediler haliyle normal suan satis fiyati 90 Dolar + %60 Gumruk vergisi : 3281+1968₺ : 5248₺ yahu bu paraya Autobrite Foam Lance+5 Lt Adbl Yeti Sampuan + 4 Adet Klin Wash Pad almak mantikli :)

Yaptigim her test ürünü parasiyla aldim az cok Distributor arkadaslar %10/15 indirim yaparak aldim yaptim.Eksisi ve artisi ile neyi var neyi yok söyledim ki forumda bircok kisi bana guvenerek binlerce urun aldi 1 kiside cikip hocam sen su urunu test ettin ama dedigin gibi cikmadi demedi neyse odur.

Distributör Arkadaşlar verdiginiz hediyeleri karsi tarafa gercekci bir yorumlar yapmasini isteyiniz.
Kesinlikle katılıyorum her cümlesine. Bu kadar pahalı olduğunuda bilmiyordum maliyetinin . Yurtiçinde erişilebilir seçeneklerle aynı sanıyordum. Manuel pompa ile atarım köpüğü yinede almam bu fiyata :smilex::smilex:

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
mjjc yi bilip kullanalı 10 seneden fazla olmuştur.
aldığımızda bedava rakamlardaydı
malesef 110 dolar - 90 dolar gibi rakamlara foam lance çok iddaalı

şu kalitede yarı parasına ürün varken mjjc bu paraları hayatta vermem

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Çok doğru söylüyorsun abi belki malzeme kaliteli ama attığı köpük hemen hemen aynı.
Seninde tavsiyenle zamanında Dancing Boar almıştım vallahi köpük performansı o kadar güzelki mjjc den bence bi farkı yok ve mjjc 4000 tl iken ben 700 tl ye almıştım. Mjjc belki daha ergonomik belki malzeme kalitesi farkı vardır ama o fiyatlara Yıkama makinesi + kısa tetik tabanca + foam lance alınıyor :)

AB01

Amatör Detaycı
Üye
İl
Adana

Hocam sanırım Türkiye deposu olduğu için ekstra vergi ödenmiyor ama bu hali bile bence yüksek.
Hoş globalde bakıyorsunuz 30-40 € olan ürünler bile Türkiye de 2500tl+ ye satılıyor.

Uğur Can Uysal

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Hocam sanırım Türkiye deposu olduğu için ekstra vergi ödenmiyor ama bu hali bile bence yüksek.
Hoş globalde bakıyorsunuz 30-40 € olan ürünler bile Türkiye de 2500tl+ ye satılıyor.
Mjjc normalde yurt dışından geliyor olsa kesinlikle çok pahalı ve o fiyatlara gereksiz maalesef. Ama şuan Türkiye depolarında v2 pro ve v3 s var 3300 Tl ye geliyor aşağı yukarı. Auto Brite vb. O kalitede ki foam lanceler de zaten şuan en kötü 3000 TL . Bende almayı düşünüyorum ama o fiyatlara çıkınca hangisini alsam diye kararsız kalıyorum tabiki.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İnsallah hocam uygun fiyata olur ama o.paralara cikinca alternatifte cogaliyor,Autobrite,Sams,Maxshine,vs bunlarda guzel ürünler.