Öne çıkan konu
#26,421
Diğer konudan da cevaplamıştım ama buradan da belirteyim. Apc el altında kenarda mutlaka dursun evet ama bence araç içi için 500-1000 ml kullanıma hazır interior cleaner kullanılmalı. Amatör kullanımda uygun olmayan sıcaklıkta uygulanınca veya aşırı yoğun karışım yapınca sorun yaşayan çok fazla kişi oldu. İç kısımların beyazlaşması/ağarması vs gibi hasarlar kaldı. Apc yi ayak değen alt hizalar için kullanıyorum çok kirlendiğinde. Ama daha üst kısımlara yani el kol erişebilen hizalara kesinlikle interior cleaner kullanıyorum.
M40 Sefa abi de belirtmiş ama ekleyeyim, bana parlak geldi. Göğüste güneşte parlamaya neden olacaktır, buharlaşıp ön camda yağlı görüntüye neden olabilir.
Autoglym konusunda da emsal uygun fiyatlı ürünlere bi göz gezdirin derim. Son yıllarda çok daha uygun fiyatlı birçok alternatif çıktı ve forumda test edildi. Markadan ziyade markanın o iş için olan ürününün başarısı göz önüne alınmalı, her markanın her ürünü iyi veya her ürünü kötü diye bir şey yok maalesef.
M40 Sefa abi de belirtmiş ama ekleyeyim, bana parlak geldi. Göğüste güneşte parlamaya neden olacaktır, buharlaşıp ön camda yağlı görüntüye neden olabilir.
Autoglym konusunda da emsal uygun fiyatlı ürünlere bi göz gezdirin derim. Son yıllarda çok daha uygun fiyatlı birçok alternatif çıktı ve forumda test edildi. Markadan ziyade markanın o iş için olan ürününün başarısı göz önüne alınmalı, her markanın her ürünü iyi veya her ürünü kötü diye bir şey yok maalesef.