Hızlı Soru - Cevap

Musdaa55

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #26,541
Üstteki ve alttaki tipte var elimde. Üstteki tip olan Adams marka. Alttaki de aynı kırmızı siyah üründen. Alttakinin en ufağı fazla ufak geldi, orta boyu birçok arabada iş görür. En büyüğü fazla büyük, jant aralarıan falan sığmıyor pek. Aktif olarak en üstteki tipte olanı daha çok kullanıyorum
Teşekkürler

Mexmet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Arkadaşlar merhabalar iyi akşamlar. İnstagramda incegaraj ve sfworkz hesaplarını takip ediyorum. YouTube da ise forumdaki bazı arkadaşların videolarını izliyorum. Özellikle instagramda takip ettiğiniz böyle hesaplar var mı detailing açısından
- realbtest
- deepcars.detailing
İlgini çekebilir

sltmaker

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Cam filmi standımızı da astık. Üzerinde
% 5-20 ve 35 lik filmlerimizi de astık. Müşterilerimizi bekliyoruz.

Hocam cam filmleri hakkında bir konu var aklımı kurcalayan
Şimdi cam filmi için beş haneli sayılarda ödeme yapmak istemiyorum

Aldığım fiyatlar:
Llumar'ın ATC serisi için ön cam hariç 6500₺
Anatolia Shield Armor Ceramic 2 PLY için ön cam hariç 4000₺ 10 yıl garantili
Llumar'ın IRX seramikli serisi sanırım 15 bin TL civarlarında (o yüzden direk eledim)

Llumar bildiğimiz ve köklü, akılda şüpheye yer bırakmayan bir firma. Ancak fiyat aldığım ürün olan ATC serisinin film türü Boyalı (Dyed) dolayısıyla ısı yalıtımı vs daha zayıf.

Bunun yanı sıra Anatolia Shield'ın ürünü ise firmalarınca sundukları 3 adet cam filmi serilerinden en kaliteli olanı ve söylediklerine göre nano seramik esaslı bir film. Eğer nano seramik olduğu beyanları gerçek ise ısı yalıtımı, netlik, gece netliği, filmin solmasının gecikmesi Llumar ATC'ye göre daha iyi olacaktır.

Evet Llumar çok köklü bir firma ama Llumar'ın en giriş seviyesi boyalı cam filmi, Anatolia Shield'ın nano seramikli olduğunu beyan ettiği en iyi serisinden de iyi midir sizce?
Ayrıca iki seçenek arasında 2500₺ fark var.

Kesin bir dille şu daha iyidir diyemeyeceğinizin farkındayım ama yorumlarınızı merak ettim.

Şahsen anatolia shield daha çok aklıma yatıyor seramik içerikli olduğundan.
Konu hakkında bilgisi olan diğer arkadaşlarda yorumlarda bulunabilirse çok sevinirim.

Burak55

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Merhabalar yağmur yağmış bitmiş iki araç var biri benim biri komşunun benim aracımda wax cila ve benzeri ürünler var
Diğer araçta hiç bir ürün yok
benim.aracin üstü komple damla damla sular hiç bı şekilde birleşme bile yok

Ama komşunun aracının üstünde su bile yok ama benimki üstünde mantık olarak baloncuk baloncuk olsa bile su var üstünde sizce bu neden olur diyecem kullandığım ürünlerden ama sonuçta su bekliyor üstünde

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Merhabalar yağmur yağmış bitmiş iki araç var biri benim biri komşunun benim aracımda wax cila ve benzeri ürünler var
Diğer araçta hiç bir ürün yok
benim.aracin üstü komple damla damla sular hiç bı şekilde birleşme bile yok

Ama komşunun aracının üstünde su bile yok ama benimki üstünde mantık olarak baloncuk baloncuk olsa bile su var üstünde sizce bu neden olur diyecem kullandığım ürünlerden ama sonuçta su bekliyor üstünde
Hocam cila kullanmamızın amacı o zaten. Komşunuzun aracına yağan yağmur kurumuş tozla karışık leke yapmıştır, yıkanması gerekir. Sen yola çıkıp biraz gazlasan boncuklar kayıp gidecek leke yapmayacak, yıkama ihtiyacını geciktirecek

Son düzenleme:

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
araç içi kamera kullanıp memnun olan deneyimlerini aktarabilecek varmı 70mai markası dikkatimi çekti ama sizede sormak istedim.
Ben yaklaşık 8 yıldır alexpresden aldığım bir ürünü kullanıyorum. Oldukça memnunum fakat görüntü kalitesi şimdiki cihazlara göre oldukça düşük kaldı 1080p çekiyor. Tavsiyem kapasitörlü model bakın. 360 markası iyidir. Bir arkadaşım almıştı 4k çekim yapıyor oldukça güzel kalitesi

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Ben yaklaşık 8 yıldır alexpresden aldığım bir ürünü kullanıyorum. Oldukça memnunum fakat görüntü kalitesi şimdiki cihazlara göre oldukça düşük kaldı 1080p çekiyor. Tavsiyem kapasitörlü model bakın. 360 markası iyidir. Bir arkadaşım almıştı 4k çekim yapıyor oldukça güzel kalitesi
bilgilendirme için teşekkürler. kapasitörlü model nedir ?

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
bilgilendirme için teşekkürler. kapasitörlü model nedir ?
Kameralarda kontağı kapattığınızda son dosyayı kaydedebilmek amacıyla batarya ya da kapasitör bulunur enerji için. Batarya bir süre sonra sıcaktan şişme yapabiliyor. Kapasitörlü olan modeller daha dayanıklı sıcağa.

Ddpai modelleri de güzel onlara da bakabilirsiniz

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
araç içi kamera kullanıp memnun olan deneyimlerini aktarabilecek varmı 70mai markası dikkatimi çekti ama sizede sormak istedim.
Tam 1 sene once ben fotodaki urunu almisim. Cok sukur hic kayit vs inceleme ihtiyacim olmadi ama memnunum :)

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Eyw hocam şimdi oldu çok sağol
Yağmur sonrası yağmur bittiği gibi 2 şişe su dökün araca . birde öyle deneyin.
Cila sebebiyle su boncuk şeklinde direnc uygulanıp , rüzgarla o su damlacıklarına toz yapışıyor ve tabiri caizse benek benek oluyor. Normal şişe suyla durulama yapınca yüzeydeki suyu indirmiş oluyorsunuz , otomatikman tozun yapışacağı ıslaklık gitmiş oluyor

Nonsense35

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
70mai a500s pro plus arka kamera + akü modülü ile birlikte kullanıyorum. Kendi içinde tr dil desteği yok. İnternette bir kaç forumda ve YouTube üzerinden tr yapma videoları mevcut. Bu sayede adas daha verimli kullanabiliyorum. Ben teypten enerji alarak akü modülünü bağladım 2 yılı aşkındır sorun yaşamadım.

almostilker

Çaylak Detaycı
Üye
İl
uşak
Ama komşunun aracının üstünde su bile yok ama benimki üstünde mantık olarak baloncuk baloncuk olsa bile su var üstünde sizce bu neden olur diyecem kullandığım ürünlerden ama sonuçta su bekliyor üstünde[/QUOTE]
benim ufak kızımda geçenlerde yağmur sonrası baba dedi . neden yağmur bir tek bizim arabaya yağmış, diğer arabalarda bir şey yok, bizimkisi ıslak:))))