Hızlı Soru - Cevap

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #26,781
@ygT- hocam, yaz icin ayri bir ön yıkama şampuanı edinseniz güzel olur. Hem magifoamı yaz için boşa harcamamış olur hem de koruma filan yaparsanız ömrünü uzatmış olursunuz. Magifoam yaz için biraz sert kalıyor, yazın da belki 1.5-2 ay filan yıkanmaz ise kullanılanilablir. @emirhaneness ‘in önerdiklerinden herhangi biri yaz için uygun olur

Kc gs baya agresif bir ürün, uygun oranda karışım ile jant , davlumbaz ve motor temizliğinde kullanılabilir. Ben de 5 lt almıştım, bu şekilde kullanıyorum.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
vonixx vfloc yaz ayında ön yıkama şampuanı olarak kullanılanilirmi? Açıkcası kendi web sitesinde bir bilgiye ulaşamadım.

Kullanan tecrübe eden veya bilgi sahibi olan birisi yardımcı olabilir mi?

adbl yeti veya flowey ev 13 den birini almaya karar verdim ama vfloc biraz kafamı karıştırdı.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
vonixx vfloc yaz ayında ön yıkama şampuanı olarak kullanılanilirmi? Açıkcası kendi web sitesinde bir bilgiye ulaşamadım.

adbl yeti veya flowey ev 13 den birini almaya karar verdim ama vfloc biraz kafamı karıştırdı.
Kullanılır

berkceylan57

Acemi Detaycı
Üye
İl
Samsun

K2 belayada bakabilirsin ben kullanıyorum çok memnunum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ignorius

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar,

Basınçlı manuel el pompası tavsiye edebilir misiniz?

Polham(şarjlı, stokta yok) : performansını bilmiyorum
IK 2 pro foam ( internette hiç bir yerde bulamadım)

Foam yapmayan pompa ile şampuanlı suyu arabaya püskürtsem aynı işi görür mü?

Bu üstteki ürünlere muadil ürün var mıdır?

Teşekkürler

berkceylan57

Acemi Detaycı
Üye
İl
Samsun
Selamlar,

Teşekkürler
Ben polhamı kullanıyorum amazonda var diye hatırlıyorum bi bak istersen polham elektrikli olmasoıyla güzel ancak 1.5 litre haznesi biraz küçük gelebilir ben f30 aracıma biraz zor yetirsemde poloya gayet yetiyo

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Selamlar,

Teşekkürler
Ben ilk başladığımda ilaç pompası ile atıyordum ön yıkama şampuanıni ( magifoam i bile) . Sonra epoca yi kullandım biraz. Sonra alta foam ile baya devam ettim. Bu yıl başlarında şarjlı polhammobile aldım ve alta yi da modifiye edip şarjlı lastik pompa ile köpük atıyorum.

Musdaa55

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben ilk başladığımda ilaç pompası ile atıyordum ön yıkama şampuanıni ( magifoam i bile) . Sonra epoca yi kullandım biraz. Sonra alta foam ile baya devam ettim. Bu yıl başlarında şarjlı polhammobile aldım ve alta yi da modifiye edip şarjlı lastik pompa ile köpük atıyorum.
İlaç pompası işinizi goruyormuydu tavsiye edermisiniz

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
İlaç pompası işinizi goruyormuydu tavsiye edermisiniz
Evet, baya kullandım. Hatta bir kışı bu ilaç pompası ile bitirdim sayılır. İlk zamanlar için tavsiye ederim. Sonra yetmediğini fark ediyorsun daha iyisi olsun diye :) . Foruma bakmam, YouTube da video izlemem dersen, ilaç pompası ilaç olur. İzledikçe, okudukça daha iyisi nasıl olur diye merak ediyorsun, sonra bir bakmışsın... Sonu olmayan bir mecra :) ,

oguzalptatoglu

Çaylak Detaycı
Üye
İl
rize
Arkadaşlar ön camın üstündeki döşeme bu hale geldi. Bunu ne ile yapıştırmak lazım?

Hocam geçmiş olsun öncelikle. Bunların özel yapıştırıcıları var araç döşeme işi yapanlarda yardımcı olabilir ancak bi bakın eğer arka taraflarda da benzer durum varsa sadece oraya müdahale etmek geçici çözüm olacaktır.Birde sunroof varsa aracınızda giderlerini bi kontrol edin derim su alıyorsa sürekli çökme yaptırır tavan döşemesinde

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar,

Teşekkürler
Polham kullanıyorum, tr ye ilk geldiğinde almıştım. İncegaraj ın tavsiyesi üzerine ucundaki sünger yerine ince bulaşık teli koyuyorum atım açısı daha iyi oluyor. İnsignia aracın jant lastik hariç kaportasına tek seferde yetiyor.
Geçenlerde yine incegaraj ın söylediğine göre polhamın 2lt lik versiyonu mayıs sonu gelecekmiş, aceleniz yoksa bence bekleyin 2lt lik versiyonu çok çok işinizi görür.
İK veya daha muadil pompa aldığınızda elle pompalama yapmanız gerekiyor ve bi süre sonra yoruyor insanı, modifiye edip hava kompresörü bağlayabilirsiniz ancak bu seferde fiyatı çok yükseliyor.

Musdaa55

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Evet, baya kullandım. Hatta bir kışı bu ilaç pompası ile bitirdim sayılır. İlk zamanlar için tavsiye ederim. Sonra yetmediğini fark ediyorsun daha iyisi olsun diye :) . Foruma bakmam, YouTube da video izlemem dersen, ilaç pompası ilaç olur. İzledikçe, okudukça daha iyisi nasıl olur diye merak ediyorsun, sonra bir bakmışsın... Sonu olmayan bir mecra :) ,
Evet hocam kesinlikle maaliyetli ama eğlenceli işler :) teşekkürler yorumunuz için :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Erkan hocam, aralarinda genis açılı ve bol köpüklü atmasi ile alta en iyisi sanirim? Ik foam pro ile arasinda kaldim aslinda ama modifiye kısmını nasil yapicam bilemiyorum

gky

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hocam geçmiş olsun öncelikle. Bunların özel yapıştırıcıları var araç döşeme işi yapanlarda yardımcı olabilir ancak bi bakın eğer arka taraflarda da benzer durum varsa sadece oraya müdahale etmek geçici çözüm olacaktır.Birde sunroof varsa aracınızda giderlerini bi kontrol edin derim su alıyorsa sürekli çökme yaptırır tavan döşemesinde
Çok sağolun sunroof yok cam tavan var. Arkalarda sorun yok sadece ön tarafta var kamera kablosunu geçirmiştim ondan oldu sanırım.

ilhan.erkan99

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Ben polhamı kullanıyorum amazonda var diye hatırlıyorum bi bak istersen polham elektrikli olmasoıyla güzel ancak 1.5 litre haznesi biraz küçük gelebilir ben f30 aracıma biraz zor yetirsemde poloya gayet yetiyo

Veta 2 LT popanın haznesi ufak bi işlemle polhama uyuyor. Üstten 1-2 sıra diş kesmek gerekiyor.

ilhan.erkan99

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Elimde K2 neuteal apc var. İç detayı daha önce 1:5 oran ile bir kaç kez temizledim. Artık kir kaldığını düşünmüyorum. Rutin temizlik için yeni bi ürün almaktansa (yaklaşık 3Lt apc var) neutral apcyi 1:20 gibi bir oranla kullansam uygun olur mu?