Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #27,541
Sitesindeki açıklamaya göre baya güçlü bi ürüne benziyor. Wax’ı olumsuz anlamda etkiler mi bu?

Türkiye’de satışını göremedim, siz yurtdışından mı almıştınız?
Biz kullandigimizda etkilemedi :)Yeni Uygulanmis Bir Wax ta etkisi dokunmaz son zamanlarini tamamlamak.uzereyse dokunur ayni şey seramik.kaplama icinde gecerlidir

detayseverr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Antalya
Selamlar herkese.

Malum havalar sıcak, arabanın önü otoyollarda gece gündüz sinek mezarlığına dönüyor. Forumda arattım ama çok tavsiye edilen bir yoruma denk gelmedim. Bu temizlik için hangi ürünü tavsiye edersiniz?

Valet Pro Bug Remover aldım kullandım ama çok başarılı bulmadım. Yıkama öncesinde sinek kalıntılarına sıkıp basınçlı suyla geçtiğim de oldu, üzerine köpük sıkıp duruladığım da oldu. İki yöntemle de tam sonuç alamadım.
'
Merhaba, carpro bug out satın aldım önceden apc sıkıp basınçlı su ile indiriyordum yine çıkmayan kalıntılar oluyordu. Carpro'dan çok memnunum tek seferde her şeyi çıkarttı

zcn06

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam 2lt olanı benzer fiyata gelmişti. Tetiğe basılı kalma özelliği de var. Almışken 2lt iyi gider. 1.5 lt olan da aracı dönmeye rahatlıkla yetiyor aslında. Ama ilk sıktığım şampuan işini yaparken keyfi 2. Kez doldurup dolanıyorum jant lastik davlumbaz gibi detaylara da sıkarak. Şarj konusunda hiç sıkıntı yaşamadım, 4 5sefer rahat dönüyor ama üstünü denemedim
Fiyat aynı ama daha yavaş atıyor köpüğü ben 1.5 L olanı benzinlikte unutmuşum gitmiş dün tekrar 1.5 L aldım 2 L olan yavaş atıyor dediler diye

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Peki hocam hangi şampuanı kullanmalıyım ön yıkama olarak kullanmayacağım ben önce suyla dönüp ardından bu pompa ile attığım şampuanla temaslı yıkama yapmayı düşünüyorum
Bir de cihazın sesi videolarda çok yüksel geliyor rahatsızlık verecek seviyede mi
Suyla döndüğünüzde yeterli ön yıkama sağlayamayacaktır. Ön yıkamada kuru araca magifoam sıkıyorum, duruluyorum. Kova şampuanını sıkacaksanız da içine koyup bu sırada sıkabilirsniz. Kova şampuanını bu pompa ile sıkmak masraflı olabilir. Tac system mystic bubble kullanıyorum kova yıkaması şampuanı olarak.
Ses konusunda da lastik şişirme kompresörü kadar ses çıkarıyor hemen hemen, sessiz bir ürün değil. Benzinlik vs gibi yerlerde kullanılacağı için sorun olmaz yani.

Sitesindeki açıklamaya göre baya güçlü bi ürüne benziyor. Wax’ı olumsuz anlamda etkiler mi bu?

Türkiye’de satışını göremedim, siz yurtdışından mı almıştınız?
Waxı bence etkiliyor. Uygularken kuru yüzeye sıkıyorum, üstüne magifoam sıkıyorum tüm aracı dolanırken. Durularken neredeyse hepsi çıkıyor tazyik ile. Ama bu etkileme kışın cama sıktığım buz çözücü kadar değil tabii. Katlanılır bir şey denebilir :) çıkmayan sinek böceği çitilemektense kullanmanızı öneririm, kolaylık sağlıyor gerçekten.
Fiyat aynı ama daha yavaş atıyor köpüğü ben 1.5 L olanı benzinlikte unutmuşum gitmiş dün tekrar 1.5 L aldım 2 L olan yavaş atıyor dediler diye
Sanki 2lt için ben de öyle hatırlıyorum da forumda alıp test eden olmamıştı sanki. Şarjla alakalı da olabilir belki o durum. Ama 1.5 lt olandan gerçekten çok memnunum mi.

berkceylan57

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Peki hocam hangi şampuanı kullanmalıyım ön yıkama olarak kullanmayacağım ben önce suyla dönüp ardından bu pompa ile attığım şampuanla temaslı yıkama yapmayı düşünüyorum
Bir de cihazın sesi videolarda çok yüksel geliyor rahatsızlık verecek seviyede mi
K2 bela, adbl yeti kullanabilirsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

zcn06

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Suyla döndüğünüzde yeterli ön yıkama sağlayamayacaktır. Ön yıkamada kuru araca magifoam sıkıyorum, duruluyorum. Kova şampuanını sıkacaksanız da içine koyup bu sırada sıkabilirsniz. Kova şampuanını bu pompa ile sıkmak masraflı olabilir. Tac system mystic bubble kullanıyorum kova yıkaması şampuanı olarak.
Ses konusunda da lastik şişirme kompresörü kadar ses çıkarıyor hemen hemen, sessiz bir ürün değil. Benzinlik vs gibi yerlerde kullanılacağı için sorun olmaz yani.

Waxı bence etkiliyor. Uygularken kuru yüzeye sıkıyorum, üstüne magifoam sıkıyorum tüm aracı dolanırken. Durularken neredeyse hepsi çıkıyor tazyik ile. Ama bu etkileme kışın cama sıktığım buz çözücü kadar değil tabii. Katlanılır bir şey denebilir :) çıkmayan sinek böceği çitilemektense kullanmanızı öneririm, kolaylık sağlıyor gerçekten.

Sanki 2lt için ben de öyle hatırlıyorum da forumda alıp test eden olmamıştı sanki. Şarjla alakalı da olabilir belki o durum. Ama 1.5 lt olandan gerçekten çok memnunum mi.
2L olanı ben başka bir sosyal medya da inceleme yapan birisinde gördüm. Konuştuk 1.5 kullandıysan 2 yavaş gelir sana dedi ben kendiminkini benzinlikte unuttum geçen hafta. Bu hafta tekrar 1.5 sipariş ettim. 1.5L olana başka 2L pompaları da uyuyor.

leventtek33

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Yeni torres evx araç aldım rengi simli lacivert rengin çok parlamasını istiyorum ve toz tutmamasını istiyorum yada en az seviyede tozlanmasını istiyorum tavsiye edeceğiniz katı wax varmı? Birde dış plastik aksamların koruması boncuklanması için hangi ürünü önerirsiniz?

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Merhaba arkadaşlar,

Yeni torres evx araç aldım rengi simli lacivert rengin çok parlamasını istiyorum ve toz tutmamasını istiyorum yada en az seviyede tozlanmasını istiyorum tavsiye edeceğiniz katı wax varmı? Birde dış plastik aksamların koruması boncuklanması için hangi ürünü önerirsiniz?
vonixx blend veya vonixx native tavsiye ederim