Hızlı Soru - Cevap

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Öne çıkan konu #27,561
Merhaba arkadaşlar,

Yeni torres evx araç aldım rengi simli lacivert rengin çok parlamasını istiyorum ve toz tutmamasını istiyorum yada en az seviyede tozlanmasını istiyorum tavsiye edeceğiniz katı wax varmı? Birde dış plastik aksamların koruması boncuklanması için hangi ürünü önerirsiniz?
vonixx blend veya vonixx native tavsiye ederim

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
1 aylık dayanım için katı waxla uğraşmayın. güzel bi sprey wax alın hem işinizi kolaylaştırır hem de dayanım olarak sizi tatmin eder
Uğraşmayı seven için sıkıntı olmuyor ben vonix native uyguluyorum sürekli yıkama sonrası yüzeyden gidiyor her yıkamada uyguluyorum zevkine

berkceylan57

Acemi Detaycı
Üye
İl
Samsun
Katı wax olanı mı her yıkama gidiyor kısa mı o kadar ömrü hocam
1 ay önce k2 proton uyguladım hala etkisi devam ediyor bence 1.5-2 ayda bir yapılmalı katı wax çünkü zahmetli bir iş ama dedikleri gibi sıvı wax tercih edebilirsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elimde 1 uygulamalık fusso kaldı. Wax alacağım. K2 proton mu alayım yoksa fusso mu ? Araç mercan turuncu.
Sıvı waxlar dayanımı yeterli değil diye hep katı wax kullanırdım. Son 2 3 yıldır katı waxı hepten bıraktım. Katı wax yüzey hissiyatı falan gerçekten çok güzel, kattığı doygunluk da bi ayrı. Ama zaman içinde insan artık bıkıyor mu daha mı fazla yoruluyor bilmiyorum da sıvı wax a geçince rahatladım :D
Sıvı waxta biraz üst seviye ürünlere mahkum kalınıyor verim için.
Tacsystem shineewax ile başladım. Elixir denedim vs derken devamı geldi :D
Fireball carnauba, sonax ceramic spray, vonixx blend, adbl syntetic wax... Vonixx blend, adbl syntetic wax gibi ürünler ömür anlamında da boncuk anlamında da fazlasıyla tatmin eder. Katı wax gibi kuruduktan sonra silme durumu da olmadığı için uygulaması daha kolay denilebilir.

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sıvı waxlar dayanımı yeterli değil diye hep katı wax kullanırdım. Son 2 3 yıldır katı waxı hepten bıraktım. Katı wax yüzey hissiyatı falan gerçekten çok güzel, kattığı doygunluk da bi ayrı. Ama zaman içinde insan artık bıkıyor mu daha mı fazla yoruluyor bilmiyorum da sıvı wax a geçince rahatladım :D
Sıvı waxta biraz üst seviye ürünlere mahkum kalınıyor verim için.
Tacsystem shineewax ile başladım. Elixir denedim vs derken devamı geldi :D
Fireball carnauba, sonax ceramic spray, vonixx blend, adbl syntetic wax... Vonixx blend, adbl syntetic wax gibi ürünler ömür anlamında da boncuk anlamında da fazlasıyla tatmin eder. Katı wax gibi kuruduktan sonra silme durumu da olmadığı için uygulaması daha kolay denilebilir.
Hocam bu yazdıklarınızın hepsini denediniz mi, silme kolaylığı ve parlaklık açısından en memnun kaldığınız hangisi oldu

scamsari

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Arkadaşlar merhaba daha önce sordum ama flowey r1 ürününü kullanan çok kişi var denemek istiyorum ama satışını bulamadım yardımcı olur musunuz yada daha iyi alternatif ürün de alabilirim

faruksunar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Şanlıurfa
Merhaba iyi günler. 2 gün önce arabamı yıkadım. Yıkarken Horizon eldiven, kurulama da kfz euphrate hızlı cila yaparken adbl puffy towel kullandım sonradan böyle çizikler olduğu farkına vardım sizce neden olabilir.

2107113SR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba iyi günler. 2 gün önce arabamı yıkadım. Yıkarken Horizon eldiven, kurulama da kfz euphrate hızlı cila yaparken adbl puffy towel kullandım sonradan böyle çizikler olduğu farkına vardım sizce neden olabilir.

2107113SR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba kullandiginiz ürünler son derece makul ürünler.
Yikama esnasinda yikama eldivenin icine taş girmis olabilir veya Kurulama havlusunun arasina girmis olabilir.

Bu kadar çizmesi mümkün degil.hatta imkansiz.

srcn09

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar selam,

Yıkama eldiveni almak istiyorum Gyeon Smoothie yıkama eldiveni almayı düşünüyorum sizlerinde fikrini almak istedim. Daha önce Meguiars wash mitt kullandım çok memnun kalmıştım, Gyeon daha iyi derseniz onu alabilirim kararsız kaldım.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar selam,

Yıkama eldiveni almak istiyorum Gyeon Smoothie yıkama eldiveni almayı düşünüyorum sizlerinde fikrini almak istedim. Daha önce Meguiars wash mitt kullandım çok memnun kalmıştım, Gyeon daha iyi derseniz onu alabilirim kararsız kaldım.
Gyeon Smoothie ve Car Pro Dab Dab kullanıyorum. Her ikiside 1. sınıf yıkama ürünleri ben Dab Dab ı daha çok sevdim 1 numaraya koyarım.

Themufi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aracı yaz/kış fark etmeksizin 5-6 saat veya daha uzun süre çalıştırmadığımda, marşa bastığımda motor 1000 devirin üstünde çalışıyor ve yüksek bir ses çıkarıyor. Yaklaşık 15 saniye sonra devir normale dönüyor ve ses azalıyor. Bu durum bazen oluyor, her zaman değil.

Audi A3 1.4 TFSI 2010 model benzin.

• Araçta arıza lambası yanmıyor.
  • OBD ile en son yapılan taramada turbo ile ilgili yüksek basınç hatası vardı, turbo değişti.
  • Yağ ve bujiler yeni değişti.
  • Aracım 110.000 km’de.
  • Start-stop var ama akıllı termal yönetim olup olmadığını bilmiyorum.

Bu sesin sebebi sizce ne olabilir?

Benzer durumu yaşayan oldu mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Start video
Arka egzoz
zincir sesi