Hızlı Soru - Cevap

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #27,841
abi daha önce cnc tamir ve boya yaptırdım hatta gruptan birine de tavsiye etmiştim ankarada. tamirine lafım yok jantlardaki eğim titreme vs tamamen geçti ama, geçenlerde çok ufak bir sürttüm jantı ve çizildiği yerden boya kalıp halinde kalktı soyuldu. boyanırken düzgün astar atılmamış sanırım buna dikkat etmenizi tavsiye ederim.
abi cnc nin herhangi bi zararı varmı

yagizzeness

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese selamlar camları temizlemek konusunda sıkıntı yaşıyorum ne kullanacağımı bilemiyorum bu yüzden ekstra bir ürün kullanmıyorum bir adet güderi cam beziyle temizliyorum sadece ve camlar berbat oluyor tabiri caizse önerebileceğiniz ürün bez vs gibi birşeyler var mıdır yoksa direkt camsil ile temizlemek olur mu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese selamlar camları temizlemek konusunda sıkıntı yaşıyorum ne kullanacağımı bilemiyorum bu yüzden ekstra bir ürün kullanmıyorum bir adet güderi cam beziyle temizliyorum sadece ve camlar berbat oluyor tabiri caizse önerebileceğiniz ürün bez vs gibi birşeyler var mıdır yoksa direkt camsil ile temizlemek olur mu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
İzopropil alkol ile temizleyebilirsiniz. Wax veya cila öncesi yüzey temizliği için de kullanıma uygundur.

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Selamlar,

Rossman'da domol köpük cam temizleyici var onunla deneyebilirsiniz. Bence camsillere göre bır tık daha iyi.

Domol Cam Temizleme Köpüğü Cam ve Parlak Yüzeyler 500 ml

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba,

Otoparkta hortum açıp toplamaktan bıktım artık kovadan veya damacana dan su çeken fp ürünü makina ne önerirsiniz ?

GhostSoldier

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
hangi tür bezle kullanmalıyım ?
Ben karbon cam bezine geçtim baya güzel siliyor fakat öncesinde kısa tüylü bir mikrofiber bezle silip güderi tipi bir cam beziyle kuruluyordum, ondan da çok memnundum. Domolun köpük cam temizkeyicisini beğenemedim ben. 1:1 izo alkol ve saf su daha etkili gibi.

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
güderi bezi bende kullandım ama pek alışamadım bezinde bi alışma süreci oluyo diye biliyorum güderilerde ilk sıralarda sert oluyo kaymıyo cam üstünde bez olarka mf superclean in veya cartainer ın carbon bezleri iyidir ürün olarak da meguıars d120 adbl glass pro veya glass holo k2 pro nuta

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
motor temizleyici olarak ne önerirsiniz k2 nin ürününün iyi olduğunu duymuştum ama motorda kapak olmadığı için o ürünleri kullandığım zaman bezle her detaya girmem gerektiğini düşünüyorum würth ün spery şeklinde olan bir ürünü vardı onu önerirmisiniz yada spery şeklinde hangi ürünü tavsiye edersiniz

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
motor temizleyici olarak ne önerirsiniz k2 nin ürününün iyi olduğunu duymuştum ama motorda kapak olmadığı için o ürünleri kullandığım zaman bezle her detaya girmem gerektiğini düşünüyorum würth ün spery şeklinde olan bir ürünü vardı onu önerirmisiniz yada spery şeklinde hangi ürünü tavsiye edersiniz
K2 akra aldım bende gelsin deneyeceğim

Rcp.y

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
K2 motor temizleme urununu daha yeni uygulamis biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Wurth spreyide daha once denedim ve birbiriyle alakasi olmayan urunler. K2 nin kir cozuculugunu cok begendim. Detay fircasi ile aralara girmeden mukemmel bir temizlik ne kullanirsaniz kullanin imkansiz. Ben K2 yi orta kirli bir motor ve kaput icinde detat fircasi ile uyguladim ustunede su ile duruladim sonucu cok begendim. Fiyatina gore cok iyi oldugunu dusunuyorum.

apexes

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Koch Chemie S0.03 Hydro Foam Sealant kullanan var mı , 0 araç aldım koruma ve cila önerebileceğiniz daha iyi ürünler var mıdır ?