Hızlı Soru - Cevap

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Öne çıkan konu #861
Arkadaşlar aracımın üzerine yumruk büyüklüğünde kuş pislemiş bildiğiniz kusmuş yani bende görmedim güneşte kurumuş yıkadım ancak vernikte hasar var pasta ile cıkarabilirmiyim yoksa 2000 zımparamı yapayım ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncelikle pasta deneyin bence,aksi halde her yol zımpara..

Mert26

Çaylak Detaycı
Üye
Hayırlı akşamlar skill polisaj makinesini nasıldır bi arkadaşım almayı düşünüyoda ikinci el olarak dikkat etmemiz gereken bi husus var mıdır

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Arkadaşlar aracımın üzerine yumruk büyüklüğünde kuş pislemiş bildiğiniz kusmuş yani bende görmedim güneşte kurumuş yıkadım ancak vernikte hasar var pasta ile cıkarabilirmiyim yoksa 2000 zımparamı yapayım ?

Ilk polisaj dene olmadi mecbur zimpara.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

pasta dene ama zımpara deneme. ( tecrüben yoksa ) yanık durumunu analiz edecek kadar bilgin yoksa vernigi tam yakmışsa üstüne sende zımpara yaparsan cızzzzz gitti. :eek:

iyi bir ustaya danış . dünya gözüyle bi baksın. sonra müdahaalede bulun. acele etme. olan olmuş .

dip not: koruma varsa bazen korumayı yakıyor sanki vernik yanıgı gibi de durdugu oluyor. ;)

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar şarj edilebilir mini hava kompresörü almayı düşünüyorum. Daha önce alan ve kullanan var mı ? Önerebileceğiniz bir link olursa çok memnun olurum. Ben bir tane buldum ama sizden gelecek fikirlere de açığım :)

Source portable rechargeable balloon pump digital air inflator Pump 12 volt Car Auto Electric Tire Inflator on m.alibaba.com
Arkadaşlar bu üründen daha ucuzunu bulamadım. neredeyse yatı yarıya ucuz. Merak ettiğim nokta alibaba dan ilk defa alışveriş yapıcam. Site hk. bilgisi olan var mı ? görseller farklı bir şey gelir mi acaba diye düşünmüyor değilim :)

bir de kargo gönderim şekli var. havayolu, denizyolu, express vs vs. Bunlardan hangisini tercih etmeli?

@ege senin bilgin vardır hocam :)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Arkadaşlar bu üründen daha ucuzunu bulamadım. neredeyse yatı yarıya ucuz. Merak ettiğim nokta alibaba dan ilk defa alışveriş yapıcam. Site hk. bilgisi olan var mı ? görseller farklı bir şey gelir mi acaba diye düşünmüyor değilim :)

bir de kargo gönderim şekli var. havayolu, denizyolu, express vs vs. Bunlardan hangisini tercih etmeli?

Ne yapıcaksın bunu tam olarak

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu

Aliexpress ten yapmaniz lazim. Alibaba sanirim toplu satis yapiyor. Yanlisim olabilir.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benzinli ilaçlama pompaları car yada şarjlı olanlar var bence direk onlara yönel böyle uğralmaktansa daha büyük hacimli olur istediğin gibi kullanırsın
portatif bir şey istiyorum. o nedenle 2 lt. lik secho da kullanmak niyetindeyim. şarjlı olanlarda min. kapasite 8 lt. o kadar büyük bir nesne istemiyorum bagajda:)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@green_spell ne yazık ki . ticari toptan fiyatı o zaten .niye okadar ucuz sanıyorsun.:saskin: bence o ürünü hiç almaya çalışma 200 exp de fiyatı. ne gerek var. ben @SubaruOutback önerdim adamın şirketi var ( mali - gümrük muşavirleri havada uçuşıyor, gümrük işleri sonun degil ona) :halay:

anladıgım kadarıyla pompalamak zorluyor seni . köpük konusu yarım kalmıştı onu çözdün mü. ?
bak şöyle yap 1 litre doldur. zaten 2 litre aldımı bir iki pompada doluyor. 1 litre daha iyi köpük yapar hem daha verimli olur. geri kalan 1 litreyi yedek bir şişeye koy o ilk pompa bitince yedegi kullan .;) sonra otur bana dua et .:komik::kop: şaka şaka istersen et . çok memnun kalacaksın. köpük muazzam olacak ve uzun uzun atacak . benden söylemesi .:fisilti:

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@green_spell ne yazık ki . ticari toptan fiyatı o zaten .niye okadar ucuz sanıyorsun.:saskin: bence o ürünü hiç almaya çalışma 200 exp de fiyatı. ne gerek var. ben @SubaruOutback önerdim adamın şirketi var ( mali - gümrük muşavirleri havada uçuşıyor, gümrük işleri sonun degil ona) :halay:

anladıgım kadarıyla pompalamak zorluyor seni . köpük konusu yarım kalmıştı onu çözdün mü. ?
bak şöyle yap 1 litre doldur. zaten 2 litre aldımı bir iki pompada doluyor. 1 litre daha iyi köpük yapar hem daha verimli olur. geri kalan 1 litreyi yedek bir şişeye koy o ilk pompa bitince yedegi kullan .;) sonra otur bana dua et .:komik::kop: şaka şaka istersen et . çok memnun kalacaksın. köpük muazzam olacak ve uzun uzun atacak . benden söylemesi .:fisilti:
hocam köpük işi çözüldü. vp snow foam müthiş köpük atıyor. yalnız ürünün etkisini göstermesi için 5 dk lazım.

dediğiniz gibi 2 parti halinde yapmak benim de aklıma geldi ama daha hızlı sonuca gitmek istiyorum :) sonuçta benzinlikte iş yapıyoruz. orada da bir gün bir günü tutmuyor. kimse ile muhattap olmadan hızlıca işimi göreyim istiyorum...

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Spacer kullanan arkadaşlar varsa bir sorum olacaktı.
Kaç mm spacer kullanmam gerektiğini nasıl ölçebilirim veya öğrenebilirim?

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Spacer kullanan arkadaşlar varsa bir sorum olacaktı.
Kaç mm spacer kullanmam gerektiğini nasıl ölçebilirim veya öğrenebilirim?
Araç durduğu yerde el frenini çek ve yavaştan aracı kaldırmaya çalış
Bu sayede aracın arkası çökecek ve lastik çamurluk içine girecektir
Bu durumda lastik ve çamurluk ağzı arasında kalan mesafe maksimum spacer ölçünüzdür
Bu işlem anlaşıldığı üzere en az iki kişiyle yapılmalı
Daha kolay bir şekilde olur mu bilmem ama zamanında aynı sorunu böyle çözmüştüm
Umarım yardımcı olabilmişimdir