Hızlı Soru - Cevap

burakthepetrolhead

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Öne çıkan konu #28,041
Fusso nun üzerine uygulamak için konsantre hızlı cila arıyorum. polytop hybrid mi koch chemie pw mi önerirsiniz
Bu fotoğraflar makker + polytop hybrid abi. PW denemedim ama hybrid 1/50 ye kadar sulandırılıyormuş. Bir tanıdığım 1 litrelik vermişti, yaklaşık 1/20 olarak kullanıyorum. Sonuçlar böyle, henüz ömrüyle alakalı bir yorum yapamayacağım en fazla 1 ay ellemeden beklettim, hidrofobiklikte hiç bir kayıp yoktu.

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
K2 roton stoklarda görünmüyor. Dolayisiyla demir tozu arayisindayim. Carpro iron x ya da kc rrr bakiyorum. Adbl ninde var ama 3 farkli (vampire, vampire Light, vampire liquid) ürünü var. Bunlardan hangisi ust segmenti?
Carpro ironx var bende memnunum iyi ürün

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba hocam resimdeki sprey şişeden memnunmusunuz? Bu tür şişeleri en uygun ve kaliteli olarak nerden temin edebiliriz?
İkinci soru genel forum ahalisinede olsun.
Yanılmıyorsam Koçtaşta, Verve Sprey Püskürtücü olarak bulabilirsiniz. (80tl) Bu tür şişelerde önemli nokta kimyasala olan dayanımıdır.

Kendim Slopes canyon başlıkla kullanıyorum gayet memnunum.

burakthepetrolhead

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Peki bu pw ve hybrid sesler arasında araba kuruyken sık sil yapabileceğim hangisi
Abi ben polytop'u 1/20 orana rağmen sık sil yapıyorum ancak fazla kullanmamak ve panel panel gitmek lazım, yaz ayında bir yerden sonra iz yapabilir. Silerken de bazen beze bağlı iz kalabilir iyice yaydığınızdan emin olun. Ben boş asperox şişesiyle atıyorum. Mesela kaputa 3 fıs yetiyor.

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Uzun yokdan sonra kaportaya demir tozu uygulamak istiyorum neye dikkat etmem gerekir birde sadece demirtozu uygulayacağım kil yapmak istemiyorum herhangi bir sorun olur mu

Rcp.y

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yanılmıyorsam Koçtaşta, Verve Sprey Püskürtücü olarak bulabilirsiniz. (80tl) Bu tür şişelerde önemli nokta kimyasala olan dayanımıdır.

Kendim Slopes canyon başlıkla kullanıyorum gayet memnunum.
Kimyasala dayanim olaraka verve den cok bisey beklemiyorum ama fiyat cok cazip. 4 tane velve sprey alinabiliyor slopes parasina. Bozuldukca atariz:cool:

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Uzun yokdan sonra kaportaya demir tozu uygulamak istiyorum neye dikkat etmem gerekir birde sadece demirtozu uygulayacağım kil yapmak istemiyorum herhangi bir sorun olur mu
Sorun olmaz uygulama yapacağında arabanın yüzeyi temiz olsun bir de sıcaklardan dolayı serin havada yapmayacaksan önce yıkayıp kurulamadan nemliyken demirtozunu uygulayabilirsin 5 dakika bekleyip suyla durulayarak bitirebilirsin

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Memelekette olduğum için doğru düzgün yıkama yapamıyorum köpük pompası ile köpürtüp durulayıp bırakıyorum yanımda eldiven de olmadığı için temaslı yıkama yapamıyorum sularda kireçli biraz oluşan su izleri ve kireç lekeleri nasıl geçer

bugracemtemel61

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Sayın abilerim ve kardeşlerim. Peugeot 207 Alp beyazı araca sahibim. Çok uzun zamandır araştırma yapıyorum ama bir türlü doğru ürünü bulamadım. Piyasada çok fazla marka ve çok fazla model ürün var. Aracım için hem seramik ayarında parlaklık olsun hem de aracın üzerinde uzun süre kalsın istiyorum. Yapay zekaya çok defa farklı şekilde soru sordum ama canlı tecrübeye ihtiyacım var kimisi çok parlak yapıyor ama dayanımı az kimisi de çok kalıcı ama parlaklığı az. Bazısı carnauba içeriyor bazısı sio2 destekli vs tam farklarını bilmiyorum Bunların orta yolu yok mudur.
Baktığım ürünler:
Soft99 kiwami beyaz
Soft99 fusso coat
Soft99 authentic
Soft99 kiwami beyaz
Vonixx blend ceramic&carnauba wax-
Turtle wax carnauba

Fiyat olarak hemen hemen aynı paralar ortalama 1000-1300 civarı ürün bakıyorum sizce hangisini almalıyım veya başka kaliteli ne önerirsiniz.
Bir de trendyolda altın oran smx titocar ürünleri vs var ama yukarda yazdiklarim kadar kaliteli olduklarını pek zannetmiyorum. Ya da bu soft99 veya vonixx tarzı waxxlardan birisini alıp üzerine hızlı seramik sprey alsam daha mı faydalı olur. Trabzon'da yaşıyorum buranın yağmuru bol olduğundan arabanın uzerinden hemen çıksın veya hemen parlaklığı gitsin istemiyorum. Değerli yorum ve tecrübeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Mexmet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Bosch aquatak 135 makinemin su filtresinine hortum bağlanan kısmından kaçırma yapıyor piyasa ürünü 1-2 tane hortum bağlantı aparatı aldım yine aynı tam tutmuyor gibi. Karcher marka bağlantı malzemesi almak istiyorum fakat farklı farklı ürünler var hangisini almalıyım tavsiyesi olan olursa memnun olurum arkadaşlar

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara