Sayın abilerim ve kardeşlerim. Peugeot 207 Alp beyazı araca sahibim. Çok uzun zamandır araştırma yapıyorum ama bir türlü doğru ürünü bulamadım. Piyasada çok fazla marka ve çok fazla model ürün var. Aracım için hem seramik ayarında parlaklık olsun hem de aracın üzerinde uzun süre kalsın istiyorum. Yapay zekaya çok defa farklı şekilde soru sordum ama canlı tecrübeye ihtiyacım var kimisi çok parlak yapıyor ama dayanımı az kimisi de çok kalıcı ama parlaklığı az. Bazısı carnauba içeriyor bazısı sio2 destekli vs tam farklarını bilmiyorum Bunların orta yolu yok mudur.
Baktığım ürünler:
Soft99 kiwami beyaz
Soft99 fusso coat
Soft99 authentic
Soft99 kiwami beyaz
Vonixx blend ceramic&carnauba wax-
Turtle wax carnauba
Fiyat olarak hemen hemen aynı paralar ortalama 1000-1300 civarı ürün bakıyorum sizce hangisini almalıyım veya başka kaliteli ne önerirsiniz.
Bir de trendyolda altın oran smx titocar ürünleri vs var ama yukarda yazdiklarim kadar kaliteli olduklarını pek zannetmiyorum. Ya da bu soft99 veya vonixx tarzı waxxlardan birisini alıp üzerine hızlı seramik sprey alsam daha mı faydalı olur. Trabzon'da yaşıyorum buranın yağmuru bol olduğundan arabanın uzerinden hemen çıksın veya hemen parlaklığı gitsin istemiyorum. Değerli yorum ve tecrübeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.