Hızlı Soru - Cevap

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #2,201

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Lastik parlatıcıları sürdüğümde zaman geçtikçe jantlar üzerinde leke yapıyor ve aracın kaportasına sıçrıyor, nedeni ne olabilir? Kullandığım ürünler: AB Super Sheen, 3D Magic Dressing

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
kendi sitesinde uygulamadan sonra nötralize edin deniyordu. 3D Final Touch ile de nötralize ediliyordu. Aklınızda olsun @Driver_can

Ben uygulama yaparken Meg gibi olan padlerle yapıyorum...

Aslında bende onu demek istedim hocam ,fakat illaki final touch olması gerekli değil diye düşünüyorum :dusun:

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aslında bende onu demek istedim hocam ,fakat illaki final touch olması gerekli değil diye düşünüyorum :dusun:
Şöyle ki uygulama videosunda final touch dan sonra durulama yapılıyordu diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir. Fakat doğru olan bir şey var ki bu ürünün uygulama şekli kesinlikle sür-sil değil :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Şöyle ki uygulama videosunda final touch dan sonra durulama yapılıyordu diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir. Fakat doğru olan bir şey var ki bu ürünün uygulama şekli kesinlikle sür-sil değil :)

O biraz pazarlama stratejisi olabilir diye düşünüyorum en güvenlisi güzelce aracı yıkamak olsa gerek :deli:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
5 litre aracı köpüklemeye yetmez diye tahmin ediyorum, ilposan videolarını izlemiştim (5 lt lik) daha önce 1 aracı bi seferde yapmıyor 2 yada 3 seferde anca bitiriyor o yüzden almışken büyüğü mü alsam diyorum
Ben büyük tavsiye ederim. En az 5 litre. Küçüklerde bitti bitecek derdi var.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Bu orbital makinalar hakkında fazla bilgi bulamıyorum. Sanki saklı bahçe gibi acık ulaşılması zor mu yoksa alan zaten herşeyi biliyorlardır diye paylaşmıyor mu bilmem. Ama ben artık Klproyu aldım. Niyetim 3d idi ikinci elde falanda vardı ama nasip bunaymış.

Sorularım şu:

Bu makinanın tablası 15 biraz yüklendim bayılma yapmadı ama bana büyük geldi küçültmek istiyorum.

US $4.49 | SPTA 2 Inç/3 inç/4 inç/5 inç/6 inç Kanca & Döngü Backer Destek plaka Ped havalı zımpara Için Çift Eylem Araba Parlatıcı-Seçin Konu
US $4.49 |SPTA 2Inch/3inch/4inch/5inch/6inch Hook&Loop Backer Backing Plate Pad For Air Sander Dual Action Car Polisher Select Thread -in Polishing Pads from Tools on Aliexpress.com | Alibaba Group

Bu tabanlar iş görür mü? 5/16-24 erkek dişliler. Klpronunki de aynı sanki. Ama bunlar tablaya sabit bendeki değil.

12.5 tabla 15 pedle çalışılır mı? Rotary gibi.

Ben hem lhr15 hemde lhr75 gibi kullanmak istiyorum bu makineyi niyetim

5 tabla 8 ped ve
10 tabla 12.5 ped

Ped olarak yine çin düşündüm

US $4.99 | SPTA 5 inç 125mm parlatma pedleri Parlatıcı Için Parlatma Pedleri Köpük Tampon Yastıkları Araba parlatma pedleri DA/RO araba Parlatıcı 5 Pcs
US $4.99 |SPTA 5inch 125mm polishing pads Buffing Polishing Pads Foam Buffer Pads Car polishing pads For DA /RO Car Polisher 5Pcs-in Waxing Sponge from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Değerli fikirlerinizi istiyorum

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Arkadaşlar benim jantların iç tarafını temizlemek için bir fırça kullanıyordum eskiden geçen farkettim metal kısmı temas etmiş boyasını alacak kadar çizmiş. Bikaç tane çizik var iç tarafında. Görüntü olarak bir sıkıntı yok ama başka bir problem çıkarır mı paslanma gibi mesela ?

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Arkadaşlar benim jantların iç tarafını temizlemek için bir fırça kullanıyordum eskiden geçen farkettim metal kısmı temas etmiş boyasını alacak kadar çizmiş. Bikaç tane çizik var iç tarafında. Görüntü olarak bir sıkıntı yok ama başka bir problem çıkarır mı paslanma gibi mesela ?
Jantlariniz alasim ise cok yuksek ihtimal sorun yasamazsiniz. Yinede insanin icine kurt dusuyor sadece goruntusel bile olsa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Jantlariniz alasim ise cok yuksek ihtimal sorun yasamazsiniz. Yinede insanin icine kurt dusuyor sadece goruntusel bile olsa.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jantlar alaşım. Bakalım inşallah sıkıntı olmaz. Aliden jant fırçası sipariş verdim 20 günü geçti. Fırça gelecekte bende jant temizliycem... :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Jantlar alaşım. Bakalım inşallah sıkıntı olmaz. Aliden jant fırçası sipariş verdim 20 günü geçti. Fırça gelecekte bende jant temizliycem... :)
Bu durumun önüne geçmek için ortası metal olan fırçalardan değil de wheel woolies tarzı fırçalar kullanabilirsiniz.

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Bu orbital makinalar hakkında fazla bilgi bulamıyorum. Sanki saklı bahçe gibi acık ulaşılması zor mu yoksa alan zaten herşeyi biliyorlardır diye paylaşmıyor mu bilmem. Ama ben artık Klproyu aldım. Niyetim 3d idi ikinci elde falanda vardı ama nasip bunaymış.

Sorularım şu:

Bu makinanın tablası 15 biraz yüklendim bayılma yapmadı ama bana büyük geldi küçültmek istiyorum.

US $4.49 | SPTA 2 Inç/3 inç/4 inç/5 inç/6 inç Kanca & Döngü Backer Destek plaka Ped havalı zımpara Için Çift Eylem Araba Parlatıcı-Seçin Konu
US $4.49 |SPTA 2Inch/3inch/4inch/5inch/6inch Hook&Loop Backer Backing Plate Pad For Air Sander Dual Action Car Polisher Select Thread -in Polishing Pads from Tools on Aliexpress.com | Alibaba Group

Bu tabanlar iş görür mü? 5/16-24 erkek dişliler. Klpronunki de aynı sanki. Ama bunlar tablaya sabit bendeki değil.

12.5 tabla 15 pedle çalışılır mı? Rotary gibi.

Ben hem lhr15 hemde lhr75 gibi kullanmak istiyorum bu makineyi niyetim

5 tabla 8 ped ve
10 tabla 12.5 ped

Ped olarak yine çin düşündüm

US $4.99 | SPTA 5 inç 125mm parlatma pedleri Parlatıcı Için Parlatma Pedleri Köpük Tampon Yastıkları Araba parlatma pedleri DA/RO araba Parlatıcı 5 Pcs
US $4.99 |SPTA 5inch 125mm polishing pads Buffing Polishing Pads Foam Buffer Pads Car polishing pads For DA /RO Car Polisher 5Pcs-in Waxing Sponge from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Değerli fikirlerinizi istiyorum
bu pedlerden bende var gayet kaliteli duruyor ama henüz uygulama yapmadım