Bu orbital makinalar hakkında fazla bilgi bulamıyorum. Sanki saklı bahçe gibi acık ulaşılması zor mu yoksa alan zaten herşeyi biliyorlardır diye paylaşmıyor mu bilmem. Ama ben artık Klproyu aldım. Niyetim 3d idi ikinci elde falanda vardı ama nasip bunaymış.
Sorularım şu:
Bu makinanın tablası 15 biraz yüklendim bayılma yapmadı ama bana büyük geldi küçültmek istiyorum.
US $4.49 | SPTA 2 Inç/3 inç/4 inç/5 inç/6 inç Kanca & Döngü Backer Destek plaka Ped havalı zımpara Için Çift Eylem Araba Parlatıcı-Seçin Konu
US $4.49 |SPTA 2Inch/3inch/4inch/5inch/6inch Hook&Loop Backer Backing Plate Pad For Air Sander Dual Action Car Polisher Select Thread -in Polishing Pads from Tools on Aliexpress.com | Alibaba Group
Bu tabanlar iş görür mü? 5/16-24 erkek dişliler. Klpronunki de aynı sanki. Ama bunlar tablaya sabit bendeki değil.
12.5 tabla 15 pedle çalışılır mı? Rotary gibi.
Ben hem lhr15 hemde lhr75 gibi kullanmak istiyorum bu makineyi niyetim
5 tabla 8 ped ve
10 tabla 12.5 ped
Ped olarak yine çin düşündüm
US $4.99 | SPTA 5 inç 125mm parlatma pedleri Parlatıcı Için Parlatma Pedleri Köpük Tampon Yastıkları Araba parlatma pedleri DA/RO araba Parlatıcı 5 Pcs
US $4.99 |SPTA 5inch 125mm polishing pads Buffing Polishing Pads Foam Buffer Pads Car polishing pads For DA /RO Car Polisher 5Pcs-in Waxing Sponge from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Değerli fikirlerinizi istiyorum