Hızlı Soru - Cevap

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Öne çıkan konu #3,301
Çizilmesini de boşver bir insan aracını sevmez mi ya. Sonuçta milli bir servet. Günümüz koşulları da malum.

Çizilmeye bağlı matlaşma meydana gelir. Plastikler (trimler, farlar vs..) daha çabuk solar ve sararır. Krom parçalar varsa kötü bir görüntü oluşur vs. vs.
Anlamıyorlar işte, bi şey olmaz mantığıyla insanlar. Eski nesil kafalar

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Flowey b33 ü vp citrus pw gibi basınçlı pompayla pw olarak uygulayabilir miyiz?
Ben de seçoyla kullanıyorum
Gayet memnunum
1:20 ye kadar kullandım,korumaya benim fark edebileceğim boyutta bir zararını görmedim
Kendi adıma ideal oranım 1:30,araç çok kirli değilse neredeyse çift kovaya gerek bırakmayacak kadar iyi temizlik yapıyor
Yalnız bu yöntemle kuruma süresi özellikle içinde bulunduğumuz yaz aylarında kısa oluyor,yani biraz hızlı hareket etmek gerekiyor

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ceviz alımlarını hep kaçırdım. Yakınlarda da olmayacak sanırım.
Araç çoğunlukla yoğun kirli oluyor arazi şartlarından dolayı.
Sizlerin uyguladığı oranlar referansım olacak. Teşekkürler.

Ben secho fx2 ile kullanıyorum.
1:40 hatta 1:50 sulandırma yapılması lazım ki korumaya zarar vermesin. Bu sulandırma oranıyla bile kirleri güzel yumuşatıyor
Aynen ph yüksek bir ürün dikatli kulanmak gerekir
Ben de seçoyla kullanıyorum
Gayet memnunum
1:20 ye kadar kullandım,korumaya benim fark edebileceğim boyutta bir zararını görmedim
Kendi adıma ideal oranım 1:30,araç çok kirli değilse neredeyse çift kovaya gerek bırakmayacak kadar iyi temizlik yapıyor
Yalnız bu yöntemle kuruma süresi özellikle içinde bulunduğumuz yaz aylarında kısa oluyor,yani biraz hızlı hareket etmek gerekiyor

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Flowey b33 ü vp citrus pw gibi basınçlı pompayla pw olarak uygulayabilir miyiz?
Zaten b33 prewash bir ürün sayılmakta. 2 litrelik basınçlı pompa ile ön yıkama olarak kullanabilirsiniz. Ben genelde 1/40(50ml) oranlı kullanıyorum ve ayrıca yanına 1/40(50ml) ceviz prewash ekliyorum güzel etkili bir kir sökücü haline geliyor.

954fireblade

Çaylak Detaycı
Üye
Leon icin uygulamalari sizde yapabilirsiniz.
Uygulama konularini incelerseniz daha iyi fikir edinirsiniz
Leonu zayi etmek istemem yA merakım var ama ama bi opak boyalı 20 binlik boyalı bi arabada kendimi geliştirsem iyi olur birde Benim boya koruma adına tek hatırladığım meguiars 105/205 ,hare giderici/makina cilası üstüne koruma hatırlıyorum;okadar çok marka ve ürün patlaması varki şaşkınım

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Fusso var.

Gyeon wet coat gibi ıslak yüzeye mi uygulanıyor koch chemie pw?
Pratik hızlı cila olarak kullanmak isterseniz mevcut waxı canlandırmak için 500ml sprey şişeye 10-15ml yeterli gelecektir cam jant ve boyalı yüzey için. Araç ıslakken sıkıp yüzeye eldivenle yayar durularsanız en iyi verimi elde edersiniz naçizane tecrübem.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Pratik hızlı cila olarak kullanmak isterseniz mevcut waxı canlandırmak için 500ml sprey şişeye 10-15ml yeterli gelecektir cam jant ve boyalı yüzey için. Araç ıslakken sıkıp yüzeye eldivenle yayar durularsanız en iyi verimi elde edersiniz naçizane tecrübem.
Araç ıslakkende mi 10-15 ml yeterli 500ml şişe için? Yayma işleminde ki eldivenin en başta kuru veya ıslak olma önemliliği var mı?

kaangiu

Çaylak Detaycı
Üye
Leonu zayi etmek istemem yA merakım var ama ama bi opak boyalı 20 binlik boyalı bi arabada kendimi geliştirsem iyi olur birde Benim boya koruma adına tek hatırladığım meguiars 105/205 ,hare giderici/makina cilası üstüne koruma hatırlıyorum;okadar çok marka ve ürün patlaması varki şaşkınım
O zman hiç acele etmeyin forumda takildikça kafanizda projeniz oluşur.