Öne çıkan konu
#5,441
Tekrardan merhaba,
Siz değerli arkadaşların tavsiyeleri ile Hızlı cila için koch-Chemie pw / Apc için koch-chemie green star aldım.
İlk defa konsantre ürün aldım ve ilk defanın verdiği acemilik ile ürünleri ilk sefer fazla koymuş koyabilirim
Pw için 500 ml'lik kutuya 10 ml pw koyup su ile tamamladım.
GS için 500 ml'lik kutuya 100 ml ürün koyup su ile tamamladım.
Buradaki oranlarda bir fazlalık yada eksiklik varmı? GS için çok agrasif bir temizlik beklemiyorum. Ayda 1 yada haftada 1 defa araç içi temizlikte kullanmayı planlıyorum en zararsız oran nedir ?
Elimdeki şişeleri değerlendirdim
Citrus'a hızlı cilayi / Polytop'a apc yi koydum. Bu arada lastik parlatıcısı tavsiyesi isteyen olur ise carpex bu konuda tek favorim.
Siz değerli arkadaşların tavsiyeleri ile Hızlı cila için koch-Chemie pw / Apc için koch-chemie green star aldım.
İlk defa konsantre ürün aldım ve ilk defanın verdiği acemilik ile ürünleri ilk sefer fazla koymuş koyabilirim
Pw için 500 ml'lik kutuya 10 ml pw koyup su ile tamamladım.
GS için 500 ml'lik kutuya 100 ml ürün koyup su ile tamamladım.
Buradaki oranlarda bir fazlalık yada eksiklik varmı? GS için çok agrasif bir temizlik beklemiyorum. Ayda 1 yada haftada 1 defa araç içi temizlikte kullanmayı planlıyorum en zararsız oran nedir ?
Elimdeki şişeleri değerlendirdim
Edit: Bu hazırladığınız oranla iç temizlikte kullanmadan önce mutlaka gözükmeyen ufak bir alanda test yapmanızı tavsiye ederim. Plastiklerde renk solması yapabilir.