Hızlı Soru - Cevap

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Öne çıkan konu #6,901
Hocam benim aracım beyaz renk malum. Benim için çok uzun süre kalıcılıktan ziyade parlaklık Ve iyi bir koruyucu tabaka istiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aradığınız ürün Kiwami'nin ta kendisi :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ben de kiwami ile authentic arasında kalmıştım

Kiwami derim ben de. Authentic ömrü çok kısa. Aracınız koyu renk olsaydı tercih edilebilirdi.

Fusso çok dayanıklı ama parlaklık zayıf. Uygulaması kısmen zor.

Kiwami bunların ortası diyebiliriz.

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Kiwami derim ben de. Authentic ömrü çok kısa. Aracınız koyu renk olsaydı tercih edilebilirdi.

Fusso çok dayanıklı ama parlaklık zayıf. Uygulaması kısmen zor.

Kiwami bunların ortası diyebiliriz.
Tamam hocam çok teşekkürler kiwami alacağım

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ben de kiwami ile authentic arasında kalmıştım

Önümüz yaz , yazın ortalama 1 ay civarında dayanım gösteriyor Authentic o da bi tercih olabilir ama kiwamiyi tüm mevsimlerde kullanabilirsiniz o yüzden kiwami bencede :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
@Berkay, ceviz için "kaygan ve çok iyi kir söküyor" cümlenize istinaden kil kaydırıcı olarak da işlev görür mü?
Nasıl şampuanlı suyu kaydırıcı olarak kullanıyorsak bunu da kullanabilirsiniz ama ben bir temizleyici için kaygan olduğunu ifade etmek istedim. Bir hızlı cila veya orjinal kil kaydırıcı kadar kaygan değildir elbette.
Denemek lazım tabi, bir kenarda deneyeceğim kafama takıldı şimdi :)

Son düzenleme:

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Nasıl şampuanlı suyu kaydırıcı olarak kullanıyorsak bunu da kullanabilirsiniz ama ben bir temizleyici için kaygan olduğunu ifade etmek istedim. Bir hızlı cila veya orjinal kil kaydırıcı kadar kaygan değildir elbette.
Denemek lazım tabi, bir kenarda deneyeceğim kafama takıldı şimdi :)
Öncelikle Prewash, sonra farklı karıştırma oranlarıyla lastik jant davlumbaz temizleyici, yine farklı oranlarda motor, iç temizlik. Geçenlerde arkadaş balkon temizligi yaptı. Şimdi olursa kil kaydırıcı :)
Mübarek ceviz değil mesir macunu her derde deva :)

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öncelikle Prewash, sonra farklı karıştırma oranlarıyla lastik jant davlumbaz temizleyici, yine farklı oranlarda motor, iç temizlik. Geçenlerde arkadaş balkon temizligi yaptı. Şimdi olursa kil kaydırıcı :)
Mübarek ceviz değil mesir macunu her derde deva :)
Sakın ha sakın cevizi kil kaydırıcı olarak kullanmayın. Kili eritiyor adeta paramparça yapıyor. Deneyip tecrübe ettim. Valet Pro mavi kil ile kullandım.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Motorplastı sıkınca beyaz beyaz yüzeyde kalacak mı ertesi güne kadar? Yoksa o beyazlıkları yani kabasını bezle alıp ertesi güne öyle mi bırakmalıyım?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Teşekkür ederim cevap için, bir miktar kaldı artık eve çıktım yarın bakacağım artık :D
Üstadların söylediği gibi homojen bir şekilde atılırsa minimuma iniyor, beyaz beyaz olması. Bende geçen gün atarken, spreyi en homojen atıcak konuma getirip sanki sprey boya yaparmış gibi havadan atıp dağıtmaya çalıştım.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Üstadların söylediği gibi homojen bir şekilde atılırsa minimuma iniyor, beyaz beyaz olması. Bende geçen gün atarken, spreyi en homojen atıcak konuma getirip sanki sprey boya yaparmış gibi havadan atıp dağıtmaya çalıştım.
Vallahi temizlerken 3 saat uğraşınca, ulaşmadık yer kalmasın diye sıktıkça ister istemez üst üste binip beyaz beyaz kalan yerler oldu. Bakalım yarın göreceğiz beyazlıkları, umarım sorun olmaz :D

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Bu hafta benzinliğe araç yıkamaya giden oldu mu veya gidilir mi? Evden çıkmadım malum durumlardan. Kimse yoksa rahatça yıkayayım diyorum ama yine de virüsten tereddüt ediyorum.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bu hafta benzinliğe araç yıkamaya giden oldu mu veya gidilir mi? Evden çıkmadım malum durumlardan. Kimse yoksa rahatça yıkayayım diyorum ama yine de virüsten tereddüt ediyorum.
Aslında pek bana düşmez ama benim düşüncem: eğer peronlar arası yeterli mesefa var ise gidilebilir bide eldiven maske takıp kurularken de sakin bir yere çekerseniz güzel olabilir. Ben de 1 kaç gün sonra gidicem yanıma termus ile adaçayımı da alıcam sizede tavsiye ederim.:)