Koruma sonrası boncuklar...

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
6,5 aylık vonixx blend ceramic carnauba wax mevcut ve ek ilave eklenmemiştir.
Son yıkama sonrası yaklaşık 2,5 aydır garajda duran (arada orta mesafeden git gel yaptık) ve yıkanmamış az kirli hali şekilsiz boncuklanma oldu eğer temiz hali olsaydı güzel boncukları olurdu :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ortalama üç haftalık Meguiars express wax performansı…
Camda ise çok daha önce (düzgün bir temizlik de yapamadan) uyguladığım K2 Vizio pro var. Performansı hiç fena gelmedi…

Xpress Wax gercekten güzel bir urun uygulamasi ve silmesi çok rahat.:)

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam bu meguiars Xpress wax midir
Evet hocam, Yukarıda paylaştığım uygulamadaki meg xpress wax. Normal iki aşamalı yıkama sonrası uygulamıştım. Demir tozu - kil gibi herhangi bir özel yüzey temizliği olmadan kullanmıştım. Ancak fotoğrafı biraz geç paylaştım, galeride arada kaynıyor bazen...
Uygulama tarihi: 16 Aralık 2023.
Görsellerin çekim tarihi: 27 Ocak 2024.

Son düzenleme:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Evet hocam, Yukarıda paylaştığım uygulamadaki meg xpress wax. Normal iki aşamalı yıkama sonrası uygulamıştım. Demir tozu - kil gibi herhangi bir özel yüzey temizliği olmadan kullanmıştım. Ancak fotoğrafı biraz geç paylaştım, galeride arada kaynıyor bazen...
Uygulama tarihi: 16 Aralık 2023.
Görsellerin çekim tarihi: 27 Ocak 2024.
Super dayanimi cok iyi sağlamiş hocam ürün zaten mükemmel di simdi daha da iyi oldu :) Saol Eline Saglik

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Uygulandıktan sonraki ilk yıkama üstünden 4 gün geçen, 1000 km yağmurlu havada yolculuk yapmış Vonixx Blend Spray.
Yüzey kiri sebebiyle boncuklarda dağılmalar vardı ama yine de hoş bence.

Bu da 1500 km sonundaki tavan hali, boncuklar artık yüzeye oturmaya başlamıştı ama yine de ayrı ayrı durabiliyordu.