Yaklaşık 1 ay sonunda ancak yıkama yapabildim. Arada bir kez çamurları akıtmak adına benzinlikte sade su tutup arkasından eve gelene kadar yüzeydeki suyun kabası aktı

son yıkamada şok yaşamama soft99 şampuanın perdelemesinin yol açtığını anlamış oldum. Sade su tutup bırakmama rağmen geçenki yıkamaya göre daha fazla su itiş vardı(tabiki iyi değildi,kötü denecek boyuttaydı yüzey ama diğeri gibi berbat değildi

)
Her neyse bu yıkamayı atlayalım

aslında detaylıca bir yıkama için fırsat kolluyordum. Sağolsun
@Mugzy Arda ve
@EmirhanYigiter Emirhan kardeşim yetişti
Öncelikle kışın gelmesiyle benzinlik yıkamalarına geçeceğim yavaş yavaş. Bu sebeple prova anlamında yıkamayı orada gerçekleştireyim dedim

amacım yüzeyi mümkün olduğunca Waxtan temizlemekti. Bu sebeple
@Nobran hocamın da mekanı olan benzinliğe gittim yine

ön yıkama olarak buranın köpüğünü kullandım ama sonraki seferlere ev13+secho ile gelirim.
Ön yıkama sırasında Jantlara r1 ve Wooden kit ile müdahale ettim. Davlumbaz ve lastiklere de b33+ceviz uyguladım
Daha sonra tek kova çoklu eldivene geçtim. Flowey 2.5 kullandım. Kokusu çok hoşuma giden bir ürün, temizlik kabiliyeti de yeterli geliyor. Bakalım kış şartlarında nasıl performans gösterecek
Daha sonrasında 1:1 flowey R10 uyguladım. Yüzeyde yine fazla demirtozu çıkmadı. Garajda kalması önemli etken sanırım.
Sonrasında ise durulayıp le bez ile kuruladım. Camlara da flowey S3 uygulayıp günü tamamladım. Yüzeyde neredeyse Wax namına bir şey kalmadı denecek seviyeye geldi.
Dışarıda korumasız halde fazla vakit kaybetmeden garaja sakladım hemen
Ertesi gün koruma işlemine geçmek için kalan işlemlere Arda ve Emirle devam ettik.
Kwazar içindeki flowey karışımı ile yine döndük aracın etrafını kabaca tozları akıtmak için
Ardından yine Bir Koch Fb ile geçtik. Önceki gün R10 yapmama rağmen fb sonrası yine tek tük demirtozu çıktı.
Ardından yaklaşık 3-4 aydır detaylı kil işlemi görmeyen yüzeyi eldivenle geçtik. Rehberliği için yine teşekkür ederim Arda ve Emir'e. Yüzeyde üçümüz de farklı alanlarda eldiveni sürtmemize rağmen bariz bir takılma gözlemlemedik. Fakat yine de komple geçtik, kışa sağlam hazırlık oldu
Ardından tüm yüzeyi m700 ile geçtik
30-40 dk kadar tinerin uçması konusunda şüphe kalmaması adına bekledik,hem de soluklandık. Bu boşlukta kapı kilit ve menteşelere tunap 901 uyguladık
Daha sonra kışa hazırlık olarak Finish Kare 1000P Wax uyguladık. Sürmesi çok kolay, silmesi de nispeten kolaydı. Uygularken DF aplikatör kullandım ilk kez. Baya rahatlık sağladı.
Yaklaşık 15-20 dk kadar sonra da spark Wax bezi ile sildim.
Kayganlık olarak hoşuma gitti. Parlaklık da tatmin etti. Fussoya göre daha parlak geldi. Sarfiyat konusunda yorum yapamayacağım fakat sürüp silmesi daha rahat geldi.
Aracı aldık alalı muzdarip olduğum petek dokulu cam beziyle silinip çizildiğini düşündüğüm kadran çiziklerimden kurtardılar kardeşlerim sağolsunlar. Araç kullanırken kadrana bakasım gelmiyordu
En son da camları flowey S3 ile tekrar geçip birkaç final fotosu çektim