Bu mevsimde tam kapanma olayı bana yaradı. Rahat duramadım, bugün de uhp4 montajını hemencecik yapıverdim.
Bunun tam adını bilmiyorum öğrenme gereği de duymadım ama bu modülün adı her yerde uhp4 diye geçiyor. Kısaca
bluetooth diyebilirim. Maalesef müzik dinlenmiyor, sadece telefon görüşmesi yapılıyor. Gelen aramalar cevaplanıyor ya da ekrandan telefon rehberine girilip istenen kişi aranabiliyor. Bu cihaz olaylarına ilk girdiğim zaman
@CNR Detailing in bluetooth unu kapatmıştım görünce hafif bir tebessüm ile hatırlayacaktır, çünkü unutması imkansız
Bunun telefon görüşmesi yapmak dışında başka hiç bir numarası yok ancak kullananlardan edindiğim bilgiye göre mikrofonu baya kaliteliymiş, çevresel sesleri karşı tarafa vermiyormuş kullanınca göreceğim. Evde epeydir duruyordu, dolapta duracağına araçta dursun istedim. Bana da boş boş duracağıma bugün meşgale çıkmış oldu, mikrofonun kablosunu da yarın takacağım yarına da iş çıksın diyerek
Yalnız bunun mikrofonunu takabilmek için tavan lambasının harita okuma lambası ile değiştirilmesi gerekiyor yeri orada çünkü. Ha sağı solu delip denk getirdiğiniz yere takılır mı takılır ama ben delmeye karşıyım.
Bunun tesisatını çekip montajını yapmak pek uzun sürmedi, cihazdan aktivasyonu yapınca ekranda telefon simgesi çıktı.
картинки
Geçmiş mesajlarımda ekranın fotoğrafı duruyorsa ya da hatırlayan varsa şuan telefon simgesinin olduğu sekme boştu
Ancak son 2 uygulamada da aksilikler peşimi bırakmadı. Bu modül ekran ve teyp gibi bir güvenlik kodu ile hırsızlığa karşı koruma altında. Ben aldığımda kodu çözmüş üzerine yazmıştım tekrar uğramamak için. Hırsız kilidini aşmanın da yolu var ama ben yapamadım. Yapamadığım için de cihaz şu an safe uyarısı vermekte. Safe uyarısı verdiği müddetçe de telefonla bağlantı kuramıyor.
Tam kapanma sonrası bu uyarıyı kaldırmak için gene sanayiye gitmek farz oldu kısaca